- Konu Sahibi eslegul2323
Bırde farklı doktorlarBende ılkde 11 de ver demısdı bunda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bırde farklı doktorlarBende ılkde 11 de ver demısdı bunda
Yok canım 12 gun 5.gun emriyosu taze dondurulmuş embriyo benimki 3 gün emriylarinda belki 11 gün olabilir benim hep 12 günde test günüm oluyor.Bende 11 cı gunde teat gunum sızde 3 cu gun embyısumu genelde 5 cı gun embryosunu 11 de verdıyolar
Ayy canım inşallah bizfe senin gibi mutlu oluruz benimde öyle ama çok keskin çok sık bir ağrı değil karnım geriliyor gibi oluyor bugün benim de biraz gögüslermde ağrı oldu ama adet öncesi belirtide olabilirKızlar bende sadece ara ara gelen regli sancısı gibi bir ağrı oldu göğüsleriminde alt kısmı acıdı. Başka hiç birsey olmadı 12. Günde test verdim pozitifti çok şükür .İnşallah sizlerinde öyle olucak
Yok canım benim hep 12 günde test günüm.Yarin bakalım ne çıkacak sonuç ben pek ümitli değilim açıkçası ama ben bu geceden yapmak istiyorum vermek istiyorum testi ama eşim yok diyor 1 günden bişey olmaz dedim varsa zaten çıkarBende ılkde 11 de ver demısdı bunda
Canım benimkide 5. Gün dondurulmuş embriyo ama 12. Günde test günü verdiler 30 mayıs transfer oldu 10 haziran test günü bence kesin sonuç olsun diye 12. Güne veriyorlarYok canım 12 gun 5.gun emriyosu taze dondurulmuş embriyo benimki 3 gün emriylarinda belki 11 gün olabilir benim hep 12 günde test günüm oluyor.
12 gün hep benim hayırlısı bakalım ne cikicak yarınBende ılkde 11 de ver demısdı bunda
Bende sabredemiyorum kuzum banada kalsa cumartesi yaptıralım diyorum ama benim eşimde izin vermiyorYok canım benim hep 12 günde test günüm.Yarin bakalım ne çıkacak sonuç ben pek ümitli değilim açıkçası ama ben bu geceden yapmak istiyorum vermek istiyorum testi ama eşim yok diyor 1 günden bişey olmaz dedim varsa zaten çıkar
Olabilir canım bende 27 Mayıs'ta oldum transfer 7 Haziran'da test günüm işte yarın 12 gün bugün 11 günüm büyük ihtimalle keisn sonuc için ama ben biraz umutsuzum ya olmicak galiba dün Sabah idrar yaptım tek çizgi çıktı silik bile yoktu yani aslında güvenmiyorum testlere ama kan daha net de ne bilim bir moralim bozuldu belirtim zaten sıfır hiç yok olucak diye de bişey yok da tabi ama böyle hiç modum yok hiç bişey hissedemiyorum yaCanım benimkide 5. Gün dondurulmuş embriyo ama 12. Günde test günü verdiler 30 mayıs transfer oldu 10 haziran test günü bence kesin sonuç olsun diye 12. Güne veriyorlar
Bende 29 mays 9 hazıran sız transfer gunu ıle sayıb 12 dıyorsunuz?Canım benimkide 5. Gün dondurulmuş embriyo ama 12. Günde test günü verdiler 30 mayıs transfer oldu 10 haziran test günü bence kesin sonuç olsun diye 12. Güne veriyorlar
Ah bu eşler ah 1 günden bişey olur mu ki akşam 10 11 gibi yaptıracak sence yarına dayanamicam sanırım yaBende sabredemiyorum kuzum banada kalsa cumartesi yaptıralım diyorum ama benim eşimde izin vermiyor
Evet canım öyle sayıyor doktorda 8 Haziran'da benim doğum günümBende 29 mays 9 hazıran sız transfer gunu ıle sayıb 12 dıyorsunuz?
Benimde 11 günüm yarın test günüm korkuyorum biraz içim pek iyi değil moralim bozuk 10 günde dün yani test yaptım negatif evde çıktı pek güvenmiyorum ama belirtimde hiç yok zaten bel ağrısı ve karın ağrısı dışında o da ilaçlardan çok yatmaktan bence olumlu dusunemedim bu sefer de olmicak galibaInshAllah olur içini ferah tut ben daha poztıf göremedım ( bugun idrarda negatıf ıdı bır tok kokrlsım 8 cı gunum
Benim arttı ama hep 1.5 kat falan arttı yani bir sıkıntı olduğu belliydi kese falan da oluştu ama küçük kaldı.kürtaja gittiğimde kese düşmüş kendiliğinden allahtan bi de kürtajla uğraşmadım. 2. transferde , 9 kusur çıktı beta, onda zaten yıkım oldu. İnşallah bu sefer herşey çok iyi olacakKimysalan hcg çok çıkmıyır az çıkıyor azalıyor yada normal cıkıyor artmıyor azalıyor embryon saağlıksız yada iyi tutunamamış
Evet canım benim klinik transfer gününü de sayıyor 10 haziranda kandan baktırcaksın dedilerBende 29 mays 9 hazıran sız transfer gunu ıle sayıb 12 dıyorsunuz?
Olsun olsun öyle deme gene de eğer için rahat edicekse yaptır akşam Allahım inşallah hepimizi mutlu ederBenimde 11 günüm yarın test günüm korkuyorum biraz içim pek iyi değil moralim bozuk 10 günde dün yani test yaptım negatif evde çıktı pek güvenmiyorum ama belirtimde hiç yok zaten bel ağrısı ve karın ağrısı dışında o da ilaçlardan çok yatmaktan bence olumlu dusunemedim bu sefer de olmicak galiba
Sızın gıbı saysam bende 12 oluyorda genelde transfer gunu sayılmaz ondan bende 1 gun once dogun gunun bende 9zuEvet canım öyle sayıyor doktorda 8 Haziran'da benim doğum günüm
Bende bugun negatıf cıkdı sabahBenimde 11 günüm yarın test günüm korkuyorum biraz içim pek iyi değil moralim bozuk 10 günde dün yani test yaptım negatif evde çıktı pek güvenmiyorum ama belirtimde hiç yok zaten bel ağrısı ve karın ağrısı dışında o da ilaçlardan çok yatmaktan bence olumlu dusunemedim bu sefer de olmicak galiba
He bende saymıyor galıbaEvet canım benim klinik transfer gününü de sayıyor 10 haziranda kandan baktırcaksın dediler
InshAllah olsun artık iyi , bende 22 cıkdı sora 6 ya dusdu ılkdeBenim arttı ama hep 1.5 kat falan arttı yani bir sıkıntı olduğu belliydi kese falan da oluştu ama küçük kaldı.kürtaja gittiğimde kese düşmüş kendiliğinden allahtan bi de kürtajla uğraşmadım. 2. transferde , 9 kusur çıktı beta, onda zaten yıkım oldu. İnşallah bu sefer herşey çok iyi olacak
Ne bilim doktor 7 Haziran dedi işte yarını bekleyeceğim gizli gizli de çıkamıyorum kiSızın gıbı saysam bende 12 oluyorda genelde transfer gunu sayılmaz ondan bende 1 gun once dogun gunun bende 9zu
Hadi ya idrarda dimi silik var mıydı hiçBende bugun negatıf cıkdı sabah