Merhaba ben 5 hap alıyorum kimini günde 4 tane
ignemvar günde 2 defa günde 3 defa fitil canım
Merhaba , bende 3 iğne,1 folik asit , 3hap, ve birde fitil kullanıyorum benimde çok fazla
Ben kendimi çok görüyordum demekki herkes böyle teşekkür ederim kızlarEvet canım bende günde 3 iğne estrofem coraspin vitamin fitil kullanıyorum ilaçlar çok yani benimde
226Çıktımı canım sonucun
Benim de aynı bu şekilde canım 5.gün 4ab kalitesi oğlum da aynı bu kalitedeydiBende 5. Gün emriyosu oldum 4 ab kalitesinde.
Teşekkür ederim canım öyle yapacağım iğnelerden sonra da bir süre ovalayacağımCanım o bezeleri elinle ovala dağıtmalısınız onu inşallah dağılınca inecektir acısı da kalmaz
Teşekkür ederim canım öyle yapacağım bundan sonraki iğnelerimdeMerhaba ben de kullanıyorum , iğne yağlı bir iğne o sebeple yaptıktan sonra ovalayın dağılması için 2-3 dakika kadar, böyle yapınca beze olmuyor dağılıyor acısı da daha hafif kalıyor , birde böyle deneyin , bende ilk yaptığımda yapıp çektim ovalamadım hiç yaklaşık 5 dk sonra hem beze gibi biz yapı oldu hemde dokunamayacak derecede ağrı oldu , ovalayıp dağıttıktan sonra azaldı bu şikayetlerim
Yaa maşallah gözünaydın canım kaçıncı gün embriyosu birde belirtilerin var mıydı
Ah benim aslında bir kızım var 4.5 yaşındaEvet ilk denemem. Sizin de ilk denememi? Sorun neydi sizde özel değilse bende pkos var ondan dolayı yaptık
Hayırlı uğurlu olsun
Evet ya gaz fena ama günlük rutine devam bizdebenim transferden sonraki ilk günüm nasıl gecirdiniz günlerinizi benm doktorum 12 gün boyunca yatacksın dedi yatıyorum ben de nasl bi belirtileriniz var benm cok hafif belim ve kasıklarım agrıyo ve gazım cok
5.gündü canım, bazen sol kasığımda ağrı oluyordu ufak bel ağrısı birde :) kese için ne zamana randevu almam gerek biliyormusun acanaYaa maşallah gözünaydın canım kaçıncı gün embriyosu birde belirtilerin var mıydı
Çok teşekkür ederim darısı isteyen herkesin başınaHayırlı uğurlu olsunsizlere ne güzel anneler günü hediyesi olmuş
Yaaa çok sevindim Rabbim sağlıkla ilerletsin hayırlısı ile kucağına al İnşAllah
Maşallah canım, değerin de güzel
Amin inşallah çok teşekkür ederimYaaa çok sevindim Rabbim sağlıkla ilerletsin hayırlısı ile kucağına al İnşAllahDarısı bizlere olsun
Merhaba, bende bülent tıraş hastasıyım umarım hamileliğiniz olmuşturBenimde doktorum Yiğit hocaydı fakat transferimi Bülent hoca yapacak. Şuan 10 gündür estrofem kullanıyorum.Cumartesi kontrolüm var 1 yada 2 mayıs gibi transferim olacak bir aksilik olmazsa. Estrofem yanında D vitamini B12 ve Folik asitte başladılar bana. 3 Adet 3.gün embriyom var. İlk denemem olacak. Daha öncesinde 2021 ve 2023 yılında yumurtalarımı dondurmuştum maslak acıbademde. Şimdi evlendim transfer sürecine hızlı bir giriş yaptık.
Canım sende lekelenme falan oldu muÇok teşekkür ederim darısı isteyen herkesin başına
Ohh maşallah çok sevindim darısı perşembe test vericem bana ve bütün isteyen herkese
Bende perşembe test vereceğim inşallah bizde güzel sonuçlar alırızOhh maşallah çok sevindim darısı perşembe test vericem bana ve bütün isteyen herkeseRabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinn