Ben az önce eşimin zoruyla kan verdim kızlar erken ama olsa çıkar dedik 2 mayısta transfer olmuştum 3. Gün embriyosu iki saate sonuç çıkar kalbim ağzımda bekliyorumKızlar, tahlil günü geldiğinde benim gibi tahlil vermekten korkan var mı? Elimden gelse vermeyeceğim, sanırım olumsuz olursa gerçeklerle yüzleşmekten korkuyorum.
Hadi hayırlısı bir güzel sonuçta sizden gelsin pozitif pozitif gidiyoruz vallaBen az önce eşimin zoruyla kan verdim kızlar erken ama olsa çıkar dedik 2 mayısta transfer olmuştum 3. Gün embriyosu iki saate sonuç çıkar kalbim ağzımda bekliyorum
Hadi hayırlısı olsun inşAllah pozitif haberler nasip etein RabbimBen az önce eşimin zoruyla kan verdim kızlar erken ama olsa çıkar dedik 2 mayısta transfer olmuştum 3. Gün embriyosu iki saate sonuç çıkar kalbim ağzımda bekliyorum
Bende 1 mayısta oldum yarın vereceğim. Bir tarafım git ver kanını diyor bir tarafım hayır dur diyorBen az önce eşimin zoruyla kan verdim kızlar erken ama olsa çıkar dedik 2 mayısta transfer olmuştum 3. Gün embriyosu iki saate sonuç çıkar kalbim ağzımda bekliyorum
Bende 4 mayısta transfer oldum da evde test yapıp yapmamak arasında gidip geliyorum :) testi alıyorum kutusuna bakıp bırakıyorum vallaha iyice psikolojimiz bozulduBende 1 mayısta oldum yarın vereceğim. Bir tarafım git ver kanını diyor bir tarafım hayır dur diyor
7 gün olmuş çıkabilir testte sizinBende 4 mayısta transfer oldum da evde test yapıp yapmamak arasında gidip geliyorum :) testi alıyorum kutusuna bakıp bırakıyorum vallaha iyice psikolojimiz bozuldu
Buraya atsanıza bir bakayımBende dün atmıştım benimde silik çizgi ama çok mu silik acaba biraz kafam karıştı
Sizinle aynı gün transfer olduğumuz, transfer sonrası istemsiz kötü haberler aldığımız ve stresli bir hafta geçirdiğimiz, aynı olan pek çok şey yaşadığımız için kader ortağı gibi hissettigimden kan verdim yazısını okuduğum an heyecandan telefonu elimden düşürdüm. Mutlu haber almak ümidi ile bekliyoruz.Ben az önce eşimin zoruyla kan verdim kızlar erken ama olsa çıkar dedik 2 mayısta transfer olmuştum 3. Gün embriyosu iki saate sonuç çıkar kalbim ağzımda bekliyorum
Haber verin lütfenBen az önce eşimin zoruyla kan verdim kızlar erken ama olsa çıkar dedik 2 mayısta transfer olmuştum 3. Gün embriyosu iki saate sonuç çıkar kalbim ağzımda bekliyorum
İnşallah canım benim kan sonucunu beklemek 12 günü beklemekten daha sancılıHadi hayırlısı bir güzel sonuçta sizden gelsin pozitif pozitif gidiyoruz vallahepimizin pozitif olsun insalllahh
Mutlaka haber edeceğim dualarınızı eksik etmeyin kan vermeden önce hepinize dua ettim bu yolda olan herkesin rabbim yardımcısı olsun inşallahHaber verin lütfen
Yaaa duygulandımSizinle aynı gün transfer olduğumuz, transfer sonrası istemsiz kötü haberler aldığımız ve stresli bir hafta geçirdiğimiz, aynı olan pek çok şey yaşadığımız için kader ortağı gibi hissettigimden kan verdim yazısını okuduğum an heyecandan telefonu elimden düşürdüm. Mutlu haber almak ümidi ile bekliyoruz.
Adet olmayı engelliyor ilaçlar benim ilk transferimde ilaçları bıraktıktan iki gün sonra leke gelmeye başladı bir kaç gün içinde de tam kanama başlamıştı normalde benim bugün yarın adet günümArkadaşlar bir de size birşey sormak istiyorum. Progestan fitil, prolutex veya progestandex iğneler bebek tutunamasa da biz bunları almaya devam edersek adet olmayı önlüyor mu? Şunu sormak istiyorum diyelim ki ben transferin 10. Gunundeyim ve kan tahlili yaptırmadım ve bu rahim kalinlastiricilari almaya devam ediyorum. Embriyo tutunamazsa 12 günden önce adet olunur mu? Kanda negatiften sonra ilaçları bırakınca kaç gün içinde adet olunuyor?
Amin inşallah canım hep birlikte gülelimHadi hayırlısı olsun inşAllah pozitif haberler nasip etein Rabbim
Cesaretim yok yapmaya7 gün olmuş çıkabilir testte sizin
Ayyy insallah ama sanırım dayanamayıp salı günü transfer hariç 7. Gün oluyor evde test yapacağımBende perşembe test vereceğim inşallah bizde güzel sonuçlar alırız
Hayırlı olsun artarak devam etsin insallahKızlarrr beta 55