5. Gün siz?Kaçıncı gün embriyosu transfer oldunuz ?
Bende 5. Gün emriyosu oldum 4 ab kalitesinde.5. Gün siz?
Günaydııınn inşallah hayırlı sonuçlar çıkar canımGünaydın kızlar kan verdim hayırlı sonuçlar çıksın inşallah bugun verecek başka arkadaşlarda vardı
İlk denemeniz miBende 5. Gün emriyosu oldum 4 ab kalitesinde.
Sanırım 12. Haftayı bekliyorlar düşük riski geçene kadarNekadar bir sürede bütün ilaçları kesiyorlar ki
Canım o bezeleri elinle ovala dağıtmalısınız onu inşallah dağılınca inecektir acısı da kalmazİyi geceler kızlar prolutex iğne yapan var mı göbekten benim göbeğimde bezeler oluştu felaket açıyor nasıl iğnelere devam edeceğim bilmiyorum
Çıktımı canım sonucunGünaydın kızlar kan verdim hayırlı sonuçlar çıksın inşallah bugun verecek başka arkadaşlarda vardı
Hadi hayırlı gönlünce olsun inşallahGünaydın kızlar kan verdim hayırlı sonuçlar çıksın inşallah bugun verecek başka arkadaşlarda vardı
Evet ilk denemem. Sizin de ilk denememi? Sorun neydi sizde özel değilse bende pkos var ondan dolayı yaptıkİlk denemeniz mi
ay hadi hayırlısı o günleride görelim inşallahSanırım 12. Haftayı bekliyorlar düşük riski geçene kadar
Evet canım bende günde 3 iğne estrofem coraspin vitamin fitil kullanıyorum ilaçlar çok yani benimdeKızlar ben bir şey sormak istiyorum ben farklı 5 tane hap kullanıyorum ek olarak iki iğne birde suya katmalı magnezyum sizlerde bu kadar fazla ilaç kullanıyor musunuz ?
Teşekkür ederim inşallah hepimiz iyi sonuçlar alırız meğer aynı durumda olduğumuz ne kadar çok kişi varmış buraya gelene kadar bilmiyordumEvet canım bende günde 3 iğne estrofem coraspin vitamin fitil kullanıyorum ilaçlar çok yani benimde
Merhaba ben 5 hap alıyorum kimini günde 4 taneKızlar ben bir şey sormak istiyorum ben farklı 5 tane hap kullanıyorum ek olarak iki iğne birde suya katmalı magnezyum sizlerde bu kadar fazla ilaç kullanıyor musunuz ?
Merhaba ben de kullanıyorum , iğne yağlı bir iğne o sebeple yaptıktan sonra ovalayın dağılması için 2-3 dakika kadar, böyle yapınca beze olmuyor dağılıyor acısı da daha hafif kalıyor , birde böyle deneyin , bende ilk yaptığımda yapıp çektim ovalamadım hiç yaklaşık 5 dk sonra hem beze gibi biz yapı oldu hemde dokunamayacak derecede ağrı oldu , ovalayıp dağıttıktan sonra azaldı bu şikayetlerimİyi geceler kızlar prolutex iğne yapan var mı göbekten benim göbeğimde bezeler oluştu felaket açıyor nasıl iğnelere devam edeceğim bilmiyorum
selam hanımlar , bende 9 Mayıs 2 embriyo transferim oldum
Merhaba , bende 3 iğne,1 folik asit , 3hap, ve birde fitil kullanıyorum benimde çok fazlaKızlar ben bir şey sormak istiyorum ben farklı 5 tane hap kullanıyorum ek olarak iki iğne birde suya katmalı magnezyum sizlerde bu kadar fazla ilaç kullanıyor musunuz ?