Ay böyle duyunca hep bir umut oluyor içimde inşallah tutarBenim de aynı bu şekilde canım 5.gün 4ab kalitesi oğlum da aynı bu kalitedeydi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay böyle duyunca hep bir umut oluyor içimde inşallah tutarBenim de aynı bu şekilde canım 5.gün 4ab kalitesi oğlum da aynı bu kalitedeydi
masallah allah bağışlasın inşallah bu sefer de bebisinizi kucağınıza alırsınızAh benim aslında bir kızım var 4.5 yaşında 2.yi istedik olmadı tup bebek deneyime karar verdik herhangi bi sorunumuz yok
Salı günü vermem gerekiyor nasipseAmin inşallah çok teşekkür ederim test gününüz ne zaman
Evet var benceEki Görüntüle 3425477 Bu fotoğrafta daha net anlaşılır herhalde. Ben pek anlayamadım sanki vae gibi ama
Merhaba tedavileri hangi doktorda oluyorsunuz acaba ben dün transferden önce ısrarla sormama rağmen açıklamadılar sadece kaliteli dediler gününe göre bünyeleri hücre bölünmeleri güzel dediler o kadarBenim de aynı bu şekilde canım 5.gün 4ab kalitesi oğlum da aynı bu kalitedeydi
Amin canım hevesim kırıldı bı kere hayırlısı artıkTransfer günü hemşire bana dedi lekelenme olursa korkma normal diye. Tutunma belirtisi çünkü ay hadi güzel değerler al arkadaşım sağlıklı artışlar gör sağlıkla kavuşun birbirinize
Hemşire bana da normal dedi 2 kaybım var onlarda da böyle lekelenme olunca travma kaldı herhaldeNormal o korkacak bir şey yok. Geçen sene benim de oldu. Birkaç gün sürdü. Açık kırmızı olmadığı ve artmadığı sürece sorun yok. Yalnız geçen sene bana kanama olunca kalçadan 1 seferlik depot iğne yaptırdılar ve mümkün olduğunca yatmamı istediler. Kanama bitince normal gündelik hayatına dönebilirsin dediler
Hayırlı olsun canım sağlıkla büyüsün
Merhabalar 2 adet embriyo transferi yaptırdım ben. Kalite anlamında orta kalite altında olduğu için 2 adet koymayı uygun gördük. 3.gün 5 hücreli ve 3.gün 3 hücreli 2 adet transfer ettik. Embriyoalrın gelişimleri biraz yavaştı. Yarın kan vereceğim nasip.Merhaba, bende bülent tıraş hastasıyım umarım hamileliğiniz olmuştur size kaç embriyo verilmişti bana 1 veya 2 olması isteğe bağlı gibi söylendi ama kafam karıştı
Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah bu süreçte hiç kaset test yaptınız mı?
Amin çok teşekkür ederimmMaşallah canım, değerin de güzel sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
ypk canım olmadıCanım sende lekelenme falan oldu mu
Transfer dahil 7. Gün yaptım silik çizgiydi :)Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah bu süreçte hiç kaset test yaptınız mı?
Bende dün atmıştım benimde silik çizgi ama çok mu silik acaba biraz kafam karıştıTransfer dahil 7. Gün yaptım silik çizgiydi :)
Merhaba bende dogal siklus ile transfer oldum .transferden sonra kan sulandirici kullaniyormusunuzBenim doğal siklusta çatlatma iğnesi ile transfer yapıldı. Çatlatma iğnesinin etkisi ne zaman bitiyor anlamak için transfer gününden beri her gün test yapıyorum. Bugün çatlatma iğnesinin 10.günü,hayalet çizgi nerdeyse görünmüyor. Demek 10 gün etkisi sürüyormuş. Buralarda çok aramıştım iğne etkisini, denemiş biri olarak yazayım merak edenlere.
Merhaba, evet öncesinde coraspin kullanıyordum, transferden sonra oksapar iğne de eklendiMerhaba bende dogal siklus ile transfer oldum .transferden sonra kan sulandirici kullaniyormusunuz
Anladım. Kacinci gündesiniz benim transfer günü hariç 4gunum hiç bi belirti yokMerhaba, evet öncesinde coraspin kullanıyordum, transferden sonra oksapar iğne de eklendi
İnan tek değilsin bende öyleyim olumsuz olursa diye evde test bile yapmaya cesaretim yok maddi manevi yorucu bir süreç olduğu için hazırlayamıyoruz kendimiziKızlar, tahlil günü geldiğinde benim gibi tahlil vermekten korkan var mı? Elimden gelse vermeyeceğim, sanırım olumsuz olursa gerçeklerle yüzleşmekten korkuyorum.
Ben Altunizade bahçecide tedavi oluyorum 4 yıl önce dondurulmuş embriyom o zamandan biliyorum o zaman gün gün arıyorlardı beni embriyologlar 1.günden 5.güne en sonda kalitelerini söylemişlerdi ama doktorun öyle diyorsa iyidir hiç düşünme zaten kötü kalite olsa söylerlerMerhaba tedavileri hangi doktorda oluyorsunuz acaba ben dün transferden önce ısrarla sormama rağmen açıklamadılar sadece kaliteli dediler gününe göre bünyeleri hücre bölünmeleri güzel dediler o kadar