Sağlıkla kat kat artsın değerlerin inşallah Allah nazardan saklasınEki Görüntüle 3425477 Bu fotoğrafta daha net anlaşılır herhalde. Ben pek anlayamadım sanki vae gibi ama
Sen kan verdin mi????Sağlıkla kat kat artsın değerlerin inşallah Allah nazardan saklasın
Merhaba aynı gün transfer olmusuz. Hayirlisiyla güzel haber alalım insallahSelam kizlarrrBen de burda yerimi aliyim 8 Mayısta transferimi oldum.Ara ara kasiklarimda batmalar oluyor umarım normaldir 20 Mayis test günüm heyecanla bekliyorum. Rabbım kimsenin kucağını boş bırakmasın herkese bol çift çizgiler
Ben kullaniyorum aynı durumdayim mor falan arada ağlayarak vuruyorumİyi geceler kızlar prolutex iğne yapan var mı göbekten benim göbeğimde bezeler oluştu felaket açıyor nasıl iğnelere devam edeceğim bilmiyorum
Salı Perşembe vericem garanti olsun diye bugün de normal kaset test alır koyulaşmaya bakarım diyorum dün lekelenme oldu canım çok sıkıldı benim hevesler işteSen kan verdin mi????
Hayırlısı olsun canimMerhaba aynı gün transfer olmusuz. Hayirlisiyla güzel haber alalım insallah
Benide ekleyebilirsinizEvet arkadaşlar herkese merhabalartüp bebek sürecine bu ay sonu itibariyle başlayacağım. Tek başlık altında merak edip bu süreçte olanların paylaşım yapabileceği bi topik açmak istedim. Herkes için güzel hayırlı haberler diliyorum
ÜYE ADI TRANSFER GÜNÜ EMBRİYO SAYISI TEST GÜNÜ SONUÇ belki2903 2 @skacir 1 Mayıs 2 11 Mayıs @Kubra Avci @Asli47 N Neptunnn 2 Mayıs 2 12 Mayıs @hopebaby1 1 Mayıs 2 12 Mayıs @mercan6065 10 Mayıs 2 21 Mayıs Kivirbas95 7 Mayıs 2 17 Mayıs @Zeynep3545 8 Mayıs 1 18 Mayıs A aycicegix 8 Mayıs 1 20 Mayıs @tubiii89 14 Mayıs 2 25 Mayıs @Asihbe 2 Mayıs 1 12 Mayıs @sedu066 30 Nisan 1 11 Mayıs E ecegul 30 Nisan 1 11 Mayıs N nehirgunes 3 Mayıs 2 16 Mayıs @Hakmell 29 Nisan 1 11 mayıs @partalina_ 7 Mayıs 2 15 Mayıs @Warriror 2 Mayıs 1 14 Mayıs @blahblah123 30 Nisan 1 12 Mayıs @hayallerrhayatlar 17 Mayıs @cidal @dimmplee 4 Mayıs 2 16 Mayıs
Hayırlı olsun Allah emeklerinizi boşa çıkarmasınSelam kizlarrrBen de burda yerimi aliyim 8 Mayısta transferimi oldum.Ara ara kasiklarimda batmalar oluyor umarım normaldir 20 Mayis test günüm heyecanla bekliyorum. Rabbım kimsenin kucağını boş bırakmasın herkese bol çift çizgiler
Çok teşekkür ederimHayırlı olsun Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın
Acaba kalçadan yaptırsak ara ara bi problem olur mu çünkü felaket yani birgünlük birşey de değil ki doktorum pozitif olursa 10.haftaya kadar devam edeceğimi söylediBen kullaniyorum aynı durumdayim mor falan arada ağlayarak vuruyorum
O konuda bir bilgim yok canım. Bana gebelik olursa ilaçların bir kısmına devam edicez dedi ama hangi ilaçlar olduğunu söylemediAcaba kalçadan yaptırsak ara ara bi problem olur mu çünkü felaket yani birgünlük birşey de değil ki doktorum pozitif olursa 10.haftaya kadar devam edeceğimi söyledi
Transfer günü hemşire bana dedi lekelenme olursa korkma normal diye. Tutunma belirtisi çünküSalı Perşembe vericem garanti olsun diye bugün de normal kaset test alır koyulaşmaya bakarım diyorum dün lekelenme oldu canım çok sıkıldı benim hevesler iştehemşire normal dedi de bilmiyorum artık
Kaçıncı gün embriyosu transfer oldunuz ?Hayırlısı olsun canim
İlk etapta benim corsasprin ve dekortu kesmişti ve prografı bırakmıştım. Kalçadan 5 günde 1 proluton vuruluyordum onu 7 güne çıkarmıştı. Eğer güzel devam etseydi başka ilaçları da çıkaracaklardı ama genel olarak böyle başlamıştıO konuda bir bilgim yok canım. Bana gebelik olursa ilaçların bir kısmına devam edicez dedi ama hangi ilaçlar olduğunu söylemedi
Nekadar bir sürede bütün ilaçları kesiyorlar kiİlk etapta benim corsasprin ve dekortu kesmişti ve prografı bırakmıştım. Kalçadan 5 günde 1 proluton vuruluyordum onu 7 güne çıkarmıştı. Eğer güzel devam etseydi başka ilaçları da çıkaracaklardı ama genel olarak böyle başlamıştı
Normal o korkacak bir şey yok. Geçen sene benim de oldu. Birkaç gün sürdü. Açık kırmızı olmadığı ve artmadığı sürece sorun yok. Yalnız geçen sene bana kanama olunca kalçadan 1 seferlik depot iğne yaptırdılar ve mümkün olduğunca yatmamı istediler. Kanama bitince normal gündelik hayatına dönebilirsin dedilerSalı Perşembe vericem garanti olsun diye bugün de normal kaset test alır koyulaşmaya bakarım diyorum dün lekelenme oldu canım çok sıkıldı benim hevesler iştehemşire normal dedi de bilmiyorum artık