çok mantıkli ben de doktora sorayım. bakacağım konuşmaya da, teşekkürler çok canımYouTube tetanoz aşısıyla ilgili Canan karatayın konuşması var canım evet bebeklere yapılmalı ama gebelikte biz yaptırmalı mıyız tetanozu emin olamıyorum bir kesim yaptırın diyor bir kesim gerek yok Canan Karatayın açıklamaları daha keskin bu konuda bizde kime inanacağımızı şaşırdıkbakalım 20. Hafta çağırdılar doktorumun görüşünü de alacağım ona göre yaptırırım ama gerçekten insanın kafası çok karışıyor
benim öyle.oldu kuzum, hayırlısını dilerim sana da, inşallah bu sefer ya da en kısa zamanda sağlıklı olan gelsin, bol şansAy pozitif olacaktianladiniz artik siz
Aminnn insallah bi nebze olsun icim rahatlıyor boyle duydukca tabiki hersey nasipbenim öyle.oldu kuzum, hayırlısını dilerim sana da, inşallah bu sefer ya da en kısa zamanda sağlıklı olan gelsin, bol şans
Sizinle aynıyız ben de 5+2 yim. Dün ben de kese görmeye gittim ama ücret vermedim.Selam kızlar birşey sormak istiyorum. 5+2 hamileyim dün keseyi gördük 24nde kalp atışı için gideceğim.çoğu yerde okuduğumda kalp atışından sonraki muayeneler ücretli oluyordu.fakat dün 24nde gittiğimde muayene ücreti ödeyeceğimi söylediler.sizlerin nasıl olmuştu?
Ne demek canım bilgi alırsak paylaşalım beraberceçok mantıkli ben de doktora sorayım. bakacağım konuşmaya da, teşekkürler çok canım
Ayy bulantı zor ya canım bende de hiç olmadı bulantı inşallah daha da olmazBende birazdan başlıcam ütüye Korkutma beni
Bulantım çok var benim yaa kızımda olduğu gibi olmasın diye dua ettim ama malesef oluyor aşırı kötüyüm
Ben bugün evi sildim biraz cam kapıları falan da sildim ya hareketli olsam kendimi daha iyi hissediyorum ama bir yandan da çekiniyorum rabbim kolaylık versin inşallahAynı durumu yaşadım ben dd ya eeee nasıl iş yapıcaz biz böyle
5+1 sin canım nette tüp bebek hesaplama var ben ona göre yapınca günüm tam çıkıyordu ultrasonla adete göre üç dört gün geri kalıyorum benTransfer günüm 29 Mayıs
En son regl tarihim 9 Mayıs sizce kaç günlük olduk internetten bakıyorum bürü başka diyor biri başka diyor
Evet canım benim hiç belirtim yoktu test yapmaya bir kaç gün kala adet benzeri ağrılarım oldu ara ara başka belirgin bir şey olmadıKizlarrr hiç belirtisi olmayip lozitif cikan varmi 5. Gunumdeyim
Yaa maşallah embriyo durumunuz nasildi pekiEvet canım benim hiç belirtim yoktu test yapmaya bir kaç gün kala adet benzeri ağrılarım oldu ara ara başka belirgin bir şey olmadı
Amin canım amin inşallah olmaz hiçAyy bulantı zor ya canım bende de hiç olmadı bulantı inşallah daha da olmaz
ay çok tatlı yazmışsin ve rahatlatıcı, bebek her türlü besleniyor yani, eskilerde öyle o kadar dikkat yokmuş zaten, sağlıklı olan oluyor herhaldeBen kızımda 7 ay hiç birşey yemedim üzüm peynir ve tam buğday eklemi dışında özellikle ilk 5 ay sıfır ağzıma lokma koyamıyordum su hiç İçemiyordum Sudan tiksinmiştim belki garip gelir ama duş bile alamıyordum o kadar kötüydüm sürekli serum alıyordum 8.aydan sonra da yumurta tavuk süt asla yemedim yiyemedim işte meyve sebze falan öyle beslendim ama şükür kızım 4 kilo doğdu yani yiyemezseniz çok takılmayın diye yazıyorum. Yaşamış biri olarak bakalım bunda nasıl devam edecek bu gün dehşet kötüyüm yani bulantım tavan durumda sade galeta vardı evde akıma geldi şimdi ondan yiyiyorum Rabbim sonumuz hayretsin
Bütün hamileler prenses gibi hamilelik geçirsin duam böyledir ne ağrı ne sızı ne bulantı yaşamasımlar
Bende dün ödemedim kalp atışı için gittiğimde ödeyeceğimi söyledilerSizinle aynıyız ben de 5+2 yim. Dün ben de kese görmeye gittim ama ücret vermedim.
Kesinikle canım bebek her türü besleniyor şöyle ki bunların yanında asla tek bir ilaç içmedim ne kan hapı ne vitamin yemek dahi yemeyen insan ilaç mı içecek vallahi oturup ağlıyordum bebeğim cılız doğacak herkes benle dalga geçecek diyeay çok tatlı yazmışsin ve rahatlatıcı, bebek her türlü besleniyor yani, eskilerde öyle o kadar dikkat yokmuş zaten, sağlıklı olan oluyor herhaldeumarım bu sefer daha kolay geçer senin icin de yine de, annem de hep hava atar hiç bulantisiz geçirdim diye ama herkeste öyle olamıyor, hepimizinki sağlıkla dogsun yeterki
aa süper genetikten nasil geliyorsa öyle devam ediyor demek kiKesinikle canım bebek her türü besleniyor şöyle ki bunların yanında asla tek bir ilaç içmedim ne kan hapı ne vitamin yemek dahi yemeyen insan ilaç mı içecek vallahi oturup ağlıyordum bebeğim cılız doğacak herkes benle dalga geçecek diyeeşimle ben yapılıyız biraz da
Bak buda çok doğru genetik önemli ben 5 kg eşimde 4.5 kg doğmuşaa süper genetikten nasil geliyorsa öyle devam ediyor demek kiben şahsen 8 aylık 2 kilo 100 gram doğmuşum, yasamaz demiş büyükler ama belli olmuyor
Tabikide belli olmuyor canı karnında olsun diyorlar ya öyle olsunlar inşallah şükür yaşamışsın bak ne güzle şimdi kendi çocuğunu alacaksın kucağınaaa süper genetikten nasil geliyorsa öyle devam ediyor demek kiben şahsen 8 aylık 2 kilo 100 gram doğmuşum, yasamaz demiş büyükler ama belli olmuyor