ay inşallah kuzum ya, Amerikalılar gibi biraz daha iri vücut tipine geçmemiz lazım.zatem, sizin uremeniz iyi bir şey, bizde de baba uzun, iri ona çeker inşallah, bana çekerse bücürTabikide belli olmuyor canı karnında olsun diyorlar ya öyle olsunlar inşallah şükür yaşamışsın bak ne güzle şimdi kendi çocuğunu alacaksın kucağına
Ev tipi ultrasonlar 6 aydan önce kalp atışını net ses getirmiyor kardeşim hemşire medikalciden bana söylemiş ama erken daha diye almadım. Tam olarak böyleyim bende bugün niye belim ağrmadı niye bulantım olmadı bebeğe bir şey miKızlar kalan 7 ayımı ya hastaneye her gün giderek bebeğimi görerek ya da eve ultrason makinesi alarak geçirmeye karar verdimgerçekten her gün belirli saatlerde göğüslerimin acısı geçti, bulantım yok, canım bişey çekmiyo, uykum yok, karnım ağrıyo- karnım ağrımıyo gibi şeylerle kafayı yicem az kaldı.cuma günü kontrolden sonra muhtemelen ayda 1 kontrole döncez o 1 aylar nasıl geçecek hiçbir fikrim yok.
Ayyy deme öyle deme bugün sadece yarım tost ve 3 tane galeta yedim ve bir kızım var ona hazırladım birşeyler mecburen öğüre öğüre bulanmasın hiç mideniz inşallahEv tipi ultrasonlar 6 aydan önce kalp atışını net ses getirmiyor kardeşim hemşire medikalciden bana söylemiş ama erken daha diye almadım. Tam olarak böyleyim bende bugün niye belim ağrmadı niye bulantım olmadı bebeğe bir şey mi
Oldu diye delircem. Bulantım olunca hah tamam falan diyorum analık delilik gerçekten
3. Gün embriyosu iyi kalite demişlerdiYaa maşallah embriyo durumunuz nasildi peki
Çok iyi canım bende filtre kahve çok seviyorum kafeinsiz aldım bu sürede onunla idare ediyorum ama süt olayını dikkate almamıştım pastörize sütü nereden temin ediyorsun peki güvenli olarak önereceğin var mıya bu arada benim tüp bebek doktorum 12. haftaya kadar günde yarım şişe, 12'den itibaren günde bir şişe günlük pastörize süt tuket dedi, her gün olamsa da yapıyorum, 12'den sonra inşallah günde bir içeceğim sanırım kemik gelişimi için önemli ve hiçbir şeyin yapayini istemiyor sizin de aklınızda olsun, o kutu sütler süt değilmiş resmen, tekrar yıllar sonra şişe süt içince anladım, kahvede bile mesela Nescafe vs istemiyor, illa iceceksen giunde en fazla bir filtre kahve ya da türk kahvesi dedi. bir de havuç çok yeme dedi, fazla A vitamini zararlı olabilirmiş bebeğe ve dil balığı gibi metan yönünden zengin balıklar yeme dedi, hazır aşıdan mevzu açılmışken aklıma geldi yazayım dedim.
4 kilo mu maşallah ya bende avokado normalde seven biriydim şimdi hiç canım istemiyor muz ve yumurtada hiç yemek istemiyorum şeytan işi hep sağlıksız şeyler canım istiyor dün hamburger yedim bir aydır canım istiyordu resmenBen kızımda 7 ay hiç birşey yemedim üzüm peynir ve tam buğday eklemi dışında özellikle ilk 5 ay sıfır ağzıma lokma koyamıyordum su hiç İçemiyordum Sudan tiksinmiştim belki garip gelir ama duş bile alamıyordum o kadar kötüydüm sürekli serum alıyordum 8.aydan sonra da yumurta tavuk süt asla yemedim yiyemedim işte meyve sebze falan öyle beslendim ama şükür kızım 4 kilo doğdu yani yiyemezseniz çok takılmayın diye yazıyorum. Yaşamış biri olarak bakalım bunda nasıl devam edecek bu gün dehşet kötüyüm yani bulantım tavan durumda sade galeta vardı evde akıma geldi şimdi ondan yiyiyorum Rabbim sonumuz hayretsin
Bütün hamileler prenses gibi hamilelik geçirsin duam böyledir ne ağrı ne sızı ne bulantı yaşamasımlar
Ben estrofemi 8. Haftada bıraktım 12. Haftada da diğer ilaçlarla ilgili yeniden düzenleme yapılacak denildi umarım bırakırım ya fitilin kokusu geliyor bana beni çok rahatsız ediyor ve günde üç kez iğne vuruyorum yoruldumKızlar progestan dex ve progestan fitil ne zaman bırakacaksınz bnm doktorum 10 hafta bırak dedi genelde 12 kadar kullanıyorlar estrofemi de bana 8 haftada kestirdi sizlerde nr durum
Fitilim kokusu banada aşırı gelşyor yaaa Bulantım ek oluyor resmen tuvalete gitmek istemiyorumBen estrofemi 8. Haftada bıraktım 12. Haftada da diğer ilaçlarla ilgili yeniden düzenleme yapılacak denildi umarım bırakırım ya fitilin kokusu geliyor bana beni çok rahatsız ediyor ve günde üç kez iğne vuruyorum yoruldum
Canım ne istiyorsa ye canım takılma hiç ay sağlıksız yedim faşan diye zaten dengelersin eminim4 kilo mu maşallah ya bende avokado normalde seven biriydim şimdi hiç canım istemiyor muz ve yumurtada hiç yemek istemiyorum şeytan işi hep sağlıksız şeyler canım istiyor dün hamburger yedim bir aydır canım istiyordu resmen
Bel ağrısına kaşık ağrısını ekleyelim ben azıcık iş yapınca böyle oluyorHanımlar arada iş yapınca bel ağrım başlıyor ya sizde de oluyor mu bu durum
Evet ya çok keskin duştan çıkınca bile kendimi temiz hissetmiyorumFitilim kokusu banada aşırı gelşyor yaaa Bulantım ek oluyor resmen tuvalete gitmek istemiyorum
En doğrusu her şeyde denge hayat kurallarla geçmiyor sanki ters etki oluyor dikkat edeyim dedikçe daha çok uzaklaşıyorum dengede kalmaya çalışmak en iyisiCanım ne istiyorsa ye canım takılma hiç ay sağlıksız yedim faşan diye zaten dengelersin eminimyumurta ağzıma süremiyorum malesef bende ceviz falanda yiyemiyorum aslında ben hiç birşey yiyemiyorum yine
fitilin kokusu aynen beni de kendimden soğutuyor, iğneden daha fena fitil ya.Ben estrofemi 8. Haftada bıraktım 12. Haftada da diğer ilaçlarla ilgili yeniden düzenleme yapılacak denildi umarım bırakırım ya fitilin kokusu geliyor bana beni çok rahatsız ediyor ve günde üç kez iğne vuruyorum yoruldum
Tamamdır canım teşekkür ederim bende o markaları tercih ederimfitilin kokusu aynen beni de kendimden soğutuyor, iğneden daha fena fitil ya.
bu arada sütü migros vs marketten cam şişe sek ya da içim aliyorum, onlar güvenilir geliyor.
bana tam olarak 12 hafta tamamen yasal, sonrasında da 9 ay ya kondomla ya da dışa boşalarak, çünkü spermin içindeki bir madde zarar verebilir dediTamamdır canım teşekkür ederim bende o markaları tercih ederimayy fitil konusunda yalnız değilmişim cinsellik işini konuştunuz mu doktorla acaba ben sormadım bir şey diyen de olmadı 12 haftaya kadar mı yasak 9 ay boyunca mı
Kafeinsiz kahve işlem görmüş kahve olduğu için daha zararlı diye okumuştum. Yanlış yönlendirme olmasın ama bi sorabilirsiniz doktoraÇok iyi canım bende filtre kahve çok seviyorum kafeinsiz aldım bu sürede onunla idare ediyorum ama süt olayını dikkate almamıştım pastörize sütü nereden temin ediyorsun peki güvenli olarak önereceğin var mı