2024 MAYIS AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI

Kızlarr öncelikle herkese iyi bayramlar Sizin yardımınıza ihtiyacım var. Dün gece wc de peçeteye küçük kahverengi akıntı geldi çok korktum. Kese görmüştük kalpnatılı için bayramdan sonra gideceğiz. Bir sorun yoktur değil mi ya da napmam lazım?

Benim doktorum 10 hafta kendin bırakabilirsin dedi ben yine de bir hafta daha kullanırım gibi. Fitilden de tiksindim evet dediğiniz gibi kokusu iç çamaşır da sürekli akıntısı var rahatsız ediyor. Sizin neden günde 3 iğne

Günaydın canım hiç telaş etme kırmızı kan om aldıkça sorun yok normal yani içini ferah tut

Normal kahverengi dinlenmeye calis devamında artış olursa beklemeden bir kadın doğum hastanesine git

Canım ne istiyorsa ye canım takılma hiç ay sağlıksız yedim faşan diye zaten dengelersin eminim yumurta ağzıma süremiyorum malesef bende ceviz falanda yiyemiyorum aslında ben hiç birşey yiyemiyorum yine

Ayyy yalnız degilmisim yumurta bitti ceviz badem kuruyemis bile tiksindim. Muzu bile zor bela yiyorum artık. Transferin başında çok mu abarttım diye şuan bulantı falan yok ama başında çok yediğim için sanırım artık bikmisim. Sadece günde 1 ltyakin şu var o da sıcak sayesinde.

Kızlar fitil konusunda bana doktorum 9.hafta bırakabilirsin dedi ama dozu günde 3 den bir anda bırakmak kanamaya sebep olabilir diye önce günde 2 ye düşürdüm sonra günde 1 e düşürüp öyle bırakacağım

Sabah akşam Protestan dex ve oksapar kullanıyorum tahminimce Progestanı 12. Haftada bırakırım umarım oksaparı da bırakırım onun için test falan vermem lazım sanırım

Kafeinsiz kahve işlem görmüş kahve olduğu için daha zararlı diye okumuştum. Yanlış yönlendirme olmasın ama bi sorabilirsiniz doktora
Evet bende onu okumuştum daha güvenli markaları tercih etmemiz gerekiyormuş kafeinsiz alırken bende öyle yaptım ama normal filtreye geçerim büyük ihtimalle zaten tadı falan da hiç yok içince pek keyif almıyorum

Benim eşim azosperm sperm yok bize de geçerli olur mu acaba evet ya dediğin gibi fitil olduğu sürece hiç o his olmuyor bile ben rahim kasılması problem olur mu olmaz mı ondan emin olamamıştım çok teşekkür ederim cevabın için

İnşallah ya baya korktum stress yaptım
Canım kahverengi pembe lekeler daha masum eğer devamı falan gelirse mutlaka kadın doğum acile git benimde kese gördükten sonraki gün aynı durum başıma geldi bel ve karın ağrısı eşliğinde kahverengi leke haftasonuydu doktorum hemen acile gitmemi söyledi sancım olduğu için biraz korktu acile gittim kanama vs yoktu çok şükür sorun yok dediler hatta doktorum proluton iğne vurdur demişti acildeki doktor ona da gerek duymadı sonraki günler de çok hafif geldi geçti dinlen baktın içine sinmiyor bir acile git korkma Allah’ın izniyle bir şey olmaz 9. Haftama girdim ben

Doktoruma mesaj attım dediğiniz gibi bazen kahverengi leke olabilir sorun yok dedi. Bol bol su içip bol bol dinlen dedi. İnşallah mübarek günde Rabbim bebeklerimizi bize bağışlar❤

Doktoruma mesaj attım dediğiniz gibi bazen kahverengi leke olabilir sorun yok dedi. Bol bol su içip bol bol dinlen dedi. İnşallah mübarek günde Rabbim bebeklerimizi bize bağışlar❤
Maşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah. Pruluton iğne haftada 1 yaptırıyorum pozitif gördükten sonra başlattı doktorum.

olur tabi benim eşimde de serm.axligi var önceki evliliğinden çocuğu olmasına rağmen, sıvı var her türlü sonuçta, canlı hücre sayısıyla alakali değil bemce sıvıyla alakalı bir durum herhalde. ama bu kadarını beklemiyorduk, ya şey soracağım size benim ikinci kez kanamam oldu acile gittik, kan sulandiriciyi bırak dediler, benim kanım da pıhtılaşmaya yatkın ne yapsam biledim.

Canım benim de kanama icerde vardi dışarıya hiç gelmedi doktor kesti. Ben ertesi gün doktoruma yazdım hocam kestik pıhtılaşma sorunum yok ama gebelikte olup olmayacağı kesin değil yazıyor nette dedim. Doktor kesiyoruz sorun yok kullanma dedi. Kanama alanını çoğalıyor diye kesti çok şükür bir sorun da olmadı bir hafta sonra kontrole gttigimde bebisde iyiydi.

ah çok teşekkür ederim , tam aynı sekilde kafama takıldı, kanama neden hiç anlamıyorum, kesenin etrafında değil çünkü, çok acayip

ah çok teşekkür ederim , tam aynı sekilde kafama takıldı, kanama neden hiç anlamıyorum, kesenin etrafında değil çünkü, çok acayip

Damarlanma rahimde arttığı için kan sulandirici da tetikliyormus. Onun için de kesmeyi uygun gördü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…