kuzu geçmiş olsun, derin nefes almaya çalış bir iki tane, geçen gün ben de çok korkmuştum, inşallah iyi olacak, dualarımız seninle, haberdar et bizi.Kivirbas95 nasıl oldun bende şuan senin gibiyim sabah bi uyandım kanamam olmuş lavaboya gittim içimden bi parça düştü afedersiniz ciğere benziyordu eşim baktı kan pihtiis bebek değil dedi cok kötüyüm doktoruma gideceğim mesaiye başlamasını bekliyorum elim ayağım titriyo
Kuzum verdin mi testi bende şimdi verdim inşallah güzel haber alırızBugün test günümüz dua edin kızlar. Güzel haberler getirelim size.
Kızlar kan verdim biraz önce iki saate cikicakmis hayırlısı olsunİnşallah pozitif görelim canım
İnşallah hayırlısı olur hakkındaKızlar kan verdim biraz önce iki saate cikicakmis hayırlısı olsunDua edin bana
Haber ver canım inşallah güzel haberler alKızlar kan verdim biraz önce iki saate cikicakmis hayırlısı olsunDua edin bana
Teşekkür ederimİnşallah hayırlısı olur hakkındadualarım seninle
Tamam canım sonucun çıkar çıkmaz yazicam inşallahHaber ver canım inşallah güzel haberler al
Ayy çok geçmiş olsun ya neden böyle oluyor dünden beri çok üzüldüm ya ama hemen olumsuz düşünmeyelim rahim genişliyor kullandığımız ilaçlar da aynı şekilde etkiliyor habersiz bırakmayın dualarımız sizinle rabbim sizi yalnız bırakmasın inşallahKivirbas95 nasıl oldun bende şuan senin gibiyim sabah bi uyandım kanamam olmuş lavaboya gittim içimden bi parça düştü afedersiniz ciğere benziyordu eşim baktı kan pihtiis bebek değil dedi cok kötüyüm doktoruma gideceğim mesaiye başlamasını bekliyorum elim ayağım titriyo
Hayır canım daha gidemedim hastaneye, eşimi bekliyorum. Sabaha kadar uyuyamadım heyecandanKuzum verdin mi testi bende şimdi verdim inşallah güzel haber alırız
Ay bende uyuyuamadim doğru düzgün ya heyecandan mi meraktan mi bilemedim vala umutsuz verdim kanı hayırlısı olsun inşallahHayır canım daha gidemedim hastaneye, eşimi bekliyorum. Sabaha kadar uyuyamadım heyecandan
Canım çok geçmiş olsunKivirbas95 nasıl oldun bende şuan senin gibiyim sabah bi uyandım kanamam olmuş lavaboya gittim içimden bi parça düştü afedersiniz ciğere benziyordu eşim baktı kan pihtiis bebek değil dedi cok kötüyüm doktoruma gideceğim mesaiye başlamasını bekliyorum elim ayağım titriyo
Ay allahıma şükürler olsun çok dua ettimKızlar elhamdulillah çok şükür iki bebeğimi de duyduk. Gördük. Çok şükür iyiler. Corasprin ve oksaparı kestik. Çünkü onlar yapıyor olabilir dedi doktor. Kanama alanı gördü. Bugün de hastanedeyim ama iyiyim bende çok şükür
Çok şükür canım geçmiş olsun çok sevindim bende kan verdim sonuç BekliyorumKızlar elhamdulillah çok şükür iki bebeğimi de duyduk. Gördük. Çok şükür iyiler. Corasprin ve oksaparı kestik. Çünkü onlar yapıyor olabilir dedi doktor. Kanama alanı gördü. Bugün de hastanedeyim ama iyiyim bende çok şükür
Amiiiin inşallahAy allahıma şükürler olsun çok dua ettimçok sevindim. Bu son olsun.
Güzel haberlerine çok sevindim.Kızlar elhamdulillah çok şükür iki bebeğimi de duyduk. Gördük. Çok şükür iyiler. Corasprin ve oksaparı kestik. Çünkü onlar yapıyor olabilir dedi doktor. Kanama alanı gördü. Bugün de hastanedeyim ama iyiyim bende çok şükür
İnşallah kötü birsey yoktur ama hiç iyi hissetmiyorum düşük yapmış olabilirimCanım çok geçmiş olsunbazen böyle pıhtılar atarmış vücut kötü düşünme. Rahim yenileniyor sonuçta. Allahım seni de bebeğini de korusun
Şükürler olsun! Harika haber, dua ettik, Allah seni ve bebeklerini korusunKızlar elhamdulillah çok şükür iki bebeğimi de duyduk. Gördük. Çok şükür iyiler. Corasprin ve oksaparı kestik. Çünkü onlar yapıyor olabilir dedi doktor. Kanama alanı gördü. Bugün de hastanedeyim ama iyiyim bende çok şükür
Nasıl rahatladım anlatamamKızlar elhamdulillah çok şükür iki bebeğimi de duyduk. Gördük. Çok şükür iyiler. Corasprin ve oksaparı kestik. Çünkü onlar yapıyor olabilir dedi doktor. Kanama alanı gördü. Bugün de hastanedeyim ama iyiyim bende çok şükür