Canım geçmiş olsun vallahi çok şükür dinlen güzelce kan sulandırıcı kullanıyor musun sende?Nerde canım bizde dinlenmek başımda 4.5 yaşında bi sıpa varkardeş kardeş diye deliriyor ama banada hiç acimiyor
Bende anlayamadım canım resmen gün aşırı strese girdim bu hafta büyüdükçe sıkıntı stres artıyor gibi düşük yapmaktan korkuyorum açıkçası buraya kadar gelmişkenÇok sevindim mayıs bebeklerimiz çok güçlü ben canı gönülden inanıyorum onlara şükür kanama durumları kullandığımız ilaçların etkisi çok fazla ondan oluyor bence
Coraspirini kesmiştik oksapara devam gebelik boyunca kullanacağımCanım geçmiş olsun vallahi çok şükür dinlen güzelce kan sulandırıcı kullanıyor musun sende?
Oksapar kanama yapıyor malsef kızıma bende2 kez geçirdim kanama bu sefer oksaparı her gün atmıyorum ecoprin içiyorum daCoraspirini kesmiştik oksapara devam gebelik boyunca kullanacağım
Korkma bebeğine güven Allahın izniyle hiçbir şey olmaz canım bende bir buçuk hafta önce lekelenme olmuştu korktum sonra geçti o korkum şimdi de ara ara küçük pıhtı kahverengi geliyor peçeteye artık alıştım gibiBende anlayamadım canım resmen gün aşırı strese girdim bu hafta büyüdükçe sıkıntı stres artıyor gibi düşük yapmaktan korkuyorum açıkçası buraya kadar gelmişkenrabbim hayırlısını versin ne diyelim
Oksapari biraz kesmek sıkıntı gibi kan akışı yoğunlaşırsa bu seferde kalbi durabilir bi anda biz devam dedik bakalımOksapar kanama yapıyor malsef kızıma bende2 kez geçirdim kanama bu sefer oksaparı her gün atmıyorum ecoprin içiyorum da
Ah canım ya o pıhtı nerden geliyor doktor birsey söyledi mi sabah benim neredeyse bi avuç dolusu kan pihtisi düşürdüm şok olduk dedim bebek düştü kesin nasil o kadar birikti bi anda düştü ilk defa böyle birşey yaşadımKorkma bebeğine güven Allahın izniyle hiçbir şey olmaz canım bende bir buçuk hafta önce lekelenme olmuştu korktum sonra geçti o korkum şimdi de ara ara küçük pıhtı kahverengi geliyor peçeteye artık alıştım gibi
Doktor kontrolünde bu şekilde yapıyorum canım kendi kafama göre değil kızımda da kanama olunca 6.haftada bıraktırmıştı doktorum bu seferde günde bir tane başladık öyle devam ediyoruz işte allahın izni ile sağlıkla duyarım bende kalp atışını inşallahOksapari biraz kesmek sıkıntı gibi kan akışı yoğunlaşırsa bu seferde kalbi durabilir bi anda biz devam dedik bakalımkızımda da kullanmıştım hatta doğum dan 1 hafta sonra bırakmıştım. Hayırlısı bakalım
Geçen cumartesi dr a gittiğimde de belli belirsiz kahve pıhtı böyle sümüğümsü kıvamda gelmişti o gün söyledim baktı bir sorun yok olur normal dedi ciddiye almadı bileAh canım ya o pıhtı nerden geliyor doktor birsey söyledi mi sabah benim neredeyse bi avuç dolusu kan pihtisi düşürdüm şok olduk dedim bebek düştü kesin nasil o kadar birikti bi anda düştü ilk defa böyle birşey yaşadım
İnşallah canimDoktor kontrolünde bu şekilde yapıyorum canım kendi kafama göre değil kızımda da kanama olunca 6.haftada bıraktırmıştı doktorum bu seferde günde bir tane başladık öyle devam ediyoruz işte allahın izni ile sağlıkla duyarım bende kalp atışını inşallahsiz baya uzun süre kullanmışsınız hayırlısı ile sağlıkla kucağınıza kucaklarımıza alalım bebeklerimizi inşallah
Aynen canım benimki de o kıvamda ama çok büyük birşey olabiliyor sanırım seninle haftamız aynı galiba hayırlısı bakalım bekleyip göreceğiz miniklerimiziGeçen cumartesi dr a gittiğimde de belli belirsiz kahve pıhtı böyle sümüğümsü kıvamda gelmişti o gün söyledim baktı bir sorun yok olur normal dedi ciddiye almadı bileama yoğun şekilde gelmedi canım böyle tırnak kadar galiba içerde kan birikimi pıhtı şeklinde kendini dışarı atıyor bebişler sağlıkla yerinde dursun da işte böyle şeyler yaşayınca endişeleniyoruz normal olarak önlem alalım elimizden geleni yapalım gerisi rabbimin takdiri
Ben 2 Mayısta transfer oldum canım 3. Gün embriyosu 7 buçuk haftalık şu an yarın da kontrole gideceğiz tekrardan inşallah sağlıkla sıhhatle geçsin sürecimizAynen canım benimki de o kıvamda ama çok büyük birşey olabiliyor sanırım seninle haftamız aynı galiba hayırlısı bakalım bekleyip göreceğiz miniklerimizi
Güzel haberlerini bekliyoruz haberdar et bizleriÇ
Ben 2 Mayısta transfer oldum canım 3. Gün embriyosu 7 buçuk haftalık şu an yarın da kontrole gideceğiz tekrardan inşallah sağlıkla sıhhatle geçsin sürecimiz
Mutlaka haber veririmGüzel haberlerini bekliyoruz haberdar et bizleri
Aynı gün transfer olmuşuzÇ
Ben 2 Mayısta transfer oldum canım 3. Gün embriyosu 7 buçuk haftalık şu an yarın da kontrole gideceğiz tekrardan inşallah sağlıkla sıhhatle geçsin sürecimiz