Anladım canım nasipten öte yol yok bekleyip göreceğizBenim de az gelmişti kan takibi yapalım demişti hekimim. Hekim ne uygun gördüyse o siz dinlenin inşallah herşey yolunda gider
Aynen canımAnladım canım nasipten öte yol yok bekleyip göreceğizyeterli ilaçları alıyorum gerisi Rabbımin emri
Canım teşekkür ederimK Kubra Avci canım benim üzüldüm görünce testi ama moralini bozma Rabbimim bir bildiği vardır elbet kanı da ver Bi görelim sonucunu. Allahtan ümit kesilmez canım
G gulcankn canım geçmiş olsun okudukça tedirgin oldum ama şükür iyisiniz dikkat et dinlen bol bol
H heemsiree canım tebrik ederim güzel artışlar nasip etsin Rabbim
Allah yardımcın olsunkizlar kanamam var, acildeyim dua edin
Geçmiş olsun canım inşallahkizlar kanamam var, acildeyim dua edin
Bilmiyorum ben belçikadayım Burda doktorlar çok farklı çalışıyoNeden yok acaba iğne benim iki trasferimde de aynı ilaç ve kullanımı yani üstelik geçmişinde de düşüklük varken neden daha fazla yükleme yapmadı acaba düşme nedeni varmı acaba bakıldı mı hamilesin değil mi
Anlamadım transfer ettiğimiz günü nasıl 2 haftalık kabul ediyor normalde adet gününden hesaplanılmıyor mu ? Bu çok kafamı karıştırdı doktora sormam lazım heyecandan aklıma gelmemişti ayrıntılar. keseydi kalp atışıydı derkenBize söylediği transfer edildiği günü 2 haftalık kabul etmemiz gerektiği , öyle hesaplayınca tam 5 haftalıkken girdim ultrasona. Aslında bende kalp beklemiyordum ama doktorumuz kalp atışı var ama duyulmayabilir deyince heyecanlandımşimdi siz duyduk deyince inşallah bizde mi problem yoktur diye düşündüm ama sizin gününüz benden ileriymiş. Ben erken test yaptığım için test sonucunu görünce 10 gün sonra kontrol dedi o yüzden sanırım günümde test yapsam 10 gün sonrasında belki Bizimde kalp duyulacaktı şimdi haftaya kadar bekleyiş sürecek peki sizi bir daha ne zaman çağırdı kontrole
Çok mu? Allah yardımcın olsun bebişin sıkı sıkı tutunsun geçecek inşallahkizlar kanamam var, acildeyim dua edin
Pınar canım lütfen telaş etme sakin kalmaya çalış rabbim korusun sizi inşallahkizlar kanamam var, acildeyim dua edin
Doktorunuzun haberi yok mu tüplerinizin alındığından ilginç bir durum olmuş inşallah güzel haberler alırsınız rabbimin mucizelerine akıl sır erdiremeyizKızlar selam yaklaşık 10 gün önce kimyasal gebelik geçirdim doktor 10,88 den 12 ye çıkan değerimi kimyasal olarak adlandırmıştı bizde umudu kestik tamamen fakat dün kahverengi çamur şeklinde lekelenmem oldu akşamına mide bulantısı kusma oldu içime kurt düştü sabah gidip kan verdim kan sonucum 109 a çıkmış doktorum dış gebelik olabilir dedi bu sefer cuma tekrar kan vermemi istedi muayeneye çağırdı fakat benim fallop tüplerim bundan 4 ay önce alındı yani dış gebelik ihtimaliyle ilgili nedir ne değildir kestiremiyorum internette bununla ilgili birşey yazmıyor var mı bilgisi olan
canım benim çok çok sağol ya sen çok tatlisin, çok güzel şeyler nasip olsun sanaGeçmiş olsun canım inşallahönemli birşey yoktur dualarım seninle
canım benim sağol cok, dur toplu yazayım aşağıya çıktık şimdi, Allah sana hiç göstermesin telaşPınar canım lütfen telaş etme sakin kalmaya çalış rabbim korusun sizi inşallahhabersiz bırakma bizi
Nasılsın canım var mı haber. Güzel haber bekliyoruzkizlar kanamam var, acildeyim dua edin
Teşekkür ederim aşırı sırt ve bel ağrım vardı birde karnımda tuhaf bir hisHayırlı olsunbenim de bugün 9 gireceğim. Belirtileriniz var mıydı acaba
Tabikide doktorunuzu dinleyin benim dondurulmuş embriyo idi 5. Gün 2 adet 27 Mayıs da transfer oldum bugün tahlil istedi birde cuma günü vereceğim haftaya da kese içim çağırdıHadi ya bende bugün dayanamayıp yaptım ama sabah ama öyle bir sonuç aldım ne kadar doğrudur bilemedim erken mi acaba diye düşündüm ama doktorun çok erken yaptırmış 12 gün yaptirmamami istedi benim doktorum 7 Hazirana baya erken demiş sana benimde bugün test gününü saymazsak 9.gunum sayarsak 10 günüm bilemedim acaba kan testi için 12 beklesem
Amin canım benim İnsalalhcanım benim çok çok sağol ya sen çok tatlisin, çok güzel şeyler nasip olsun sana
Aynen dinliyorum canım hayırlısı olsun inşallahTabikide doktorunuzu dinleyin benim dondurulmuş embriyo idi 5. Gün 2 adet 27 Mayıs da transfer oldum bugün tahlil istedi birde cuma günü vereceğim haftaya da kese içim çağırdı