seni şimdi gördüm, okumussun mesajımı, çok sağol güzelim, çok olaysız, keyifli bir hamilelik gecir inşallah senNasılsın canım var mı haber. Güzel haber bekliyoruz
Bebeğinizin iyi olmasına çok sevindimKizlar acilde, burada Göztepe şehir hastanesi acile geldik, baktilar, bebek duruyor çok şükür. Neden dedim? E düşük tehdidi tabi, 40 yaş, tüp bebek olunca dedi, keşke biraz insan olsalar ya, ben direkt mezara mı gideyim 40 diye ne yapayım anlamadım. Neyse şu an için yapabileceğimizi yaptık, çok teşekkür iyi niyetiniz ivin, valla bu grup çok iyi niyetli, her kadını bilmem ama.bu gruptaki kadınlar çok mutlu olsun ve anne olsun Allah'ım duy sesimi.
çok teşekkür ederim canimo, sen de hep iyi ol inşallahBebeğinizin iyi olmasına çok sevindim
Benimde bel ağrım bugün başladı kaşık ağrısının önüne geçti acaba diyorum adet olursam korkusu yada gebelikte olur mu diyorum .. sizde de olmuş inşallah benimde belirtim gebeliktedir belimin aştı ağrıyor böyle değişik bi ağrıTeşekkür ederim aşırı sırt ve bel ağrım vardı birde karnımda tuhaf bir his
iyi hadi canım yerleşme kanamasıdır birşey olmaz allahn izniyle canmBen normal kilodayim
Bisi göremedik suan durdu iyiyiz canim
Sanırım öyleiyi hadi canım yerleşme kanamasıdır birşey olmaz allahn izniyle canm
Evet 209 ile bugün çıktıAynen dinliyorum canım hayırlısı olsun inşallahBenimde öyle 5.gun dondurulmuş embriyo 1 adet koyuldu 27 Mayıs'ta aynı gün de olmuşuz zaten cuma günü benimde test günüm 7 Haziran Pozitif mi sizin ?
Evet 209 ile bugün çıktı
10. Gününüzde mi test yaptınız? Belirtileriniz neler? Ben de bugün yaptım ama sonuçlar yarın çıkacakmış stresli ve heyecanlıyımEvet 209 ile bugün çıktı
Haberi var ama dış gebelik sadece tüpte oluşmazmış rahim içinde olması gerekenden farklı her hangi bir yerde kalabilirmiş ondan şüphelendi o da 2li transfer yapılmıştı acaba biri kimyasal oldu da diğeri tutunmaya mı çalışıyor anlayamıyorumDoktorunuzun haberi yok mu tüplerinizin alındığından ilginç bir durum olmuş inşallah güzel haberler alırsınız rabbimin mucizelerine akıl sır erdiremeyiz
Maşallah canim rabbim hayırlısını nasip etsin inşallahEvet 209 ile bugün çıktı
Hayır 9. Gün bel sırt ve karın ağrısı10. Gününüzde mi test yaptınız? Belirtileriniz neler? Ben de bugün yaptım ama sonuçlar yarın çıkacakmış stresli ve heyecanlıyım
İnşallah öyledir biri sizinle olsun güzel ilerlemeler olsun yarın bizi habersiz bırakmayınHaberi var ama dış gebelik sadece tüpte oluşmazmış rahim içinde olması gerekenden farklı her hangi bir yerde kalabilirmiş ondan şüphelendi o da 2li transfer yapılmıştı acaba biri kimyasal oldu da diğeri tutunmaya mı çalışıyor anlayamıyorum
Canım gelmiş geçmiş olsun bşr daha yaşatmasın Rabbim. 40 yaşında olmakta bir sorun göremedim ben gebelik için artık orta yaştan bile genç bir yaş 40 ortalamayı unutanlar utansınKizlar acilde, burada Göztepe şehir hastanesi acile geldik, baktilar, bebek duruyor çok şükür. Neden dedim? E düşük tehdidi tabi, 40 yaş, tüp bebek olunca dedi, keşke biraz insan olsalar ya, ben direkt mezara mı gideyim 40 diye ne yapayım anlamadım. Neyse şu an için yapabileceğimizi yaptık, çok teşekkür iyi niyetiniz ivin, valla bu grup çok iyi niyetli, her kadını bilmem ama.bu gruptaki kadınlar çok mutlu olsun ve anne olsun Allah'ım duy sesimi.
Canım bende de rahim dışında miyom var sorun teşkil etmez dediler belki ağrım olursa benimde miyom kaynaklı olabilirBen transferden önce başladım o iğneye iki günde bir vuruluyorum zaten. Bende lekelenme olduğu için doktorum üç gün üst üste vurul demişti. Bence doktorunuza danışmadan iğne yaptırmayın benim ilk günden beri Kasik ağrım var doktorum normal dedi hem rahim büyüdüğü için hemde minik bir iki tane miyom varmış onlar ağrı yapıyor dedi
Canım çok geçmiş olsun ya bu kanamalar neden oluyor anlamadım ne dediler iyi olacak inşallah lütfen habersiz bırakmakizlar kanamam var, acildeyim dua edin
Şükür ya çok sevindim ya kullandığımız ilaçlar etkiliyor hepimizde kanama durumu oldu maalesef korkuyoruz çünkü durumumuz hassas ama ben inanıyorum en güzel şekilde atlatacağız bu stresleri bu grubun enerjisi o kadar güzel ki tanımadığım insanlara endişelenip meraklanıyorum bugün misafirlerim vardı aklım gruptaydıKizlar acilde, burada Göztepe şehir hastanesi acile geldik, baktilar, bebek duruyor çok şükür. Neden dedim? E düşük tehdidi tabi, 40 yaş, tüp bebek olunca dedi, keşke biraz insan olsalar ya, ben direkt mezara mı gideyim 40 diye ne yapayım anlamadım. Neyse şu an için yapabileceğimizi yaptık, çok teşekkür iyi niyetiniz ivin, valla bu grup çok iyi niyetli, her kadını bilmem ama.bu gruptaki kadınlar çok mutlu olsun ve anne olsun Allah'ım duy sesimi.
Canım bende de rahim dışında miyom var sorun teşkil etmez dediler belki ağrım olursa benimde miyom kaynaklı olabilir
Hiçbir şey olmaz canım bende transfer zamanı ailevi problemler yaşadım sıkıntı ağlama gerginlik zirvedeydi hatta kendimce bebek olmadı diye düşünüp daha üzmüştüm ama çok şükür rabbim öyle büyük ki olmazı olduruyor olmaz dediğimiz yerden çiçekler açtırıyor kafanı hiç takmaŞimdi çok alakasız birşey sorcamtransferde 4. Günüm normalde çok çok sakinim hayatımda hiç ağlama krizine panik atak vs girmedim . Ama bugün yarım saat öyle nefes alamıyormuşum gibi ağlama krizi tuttu , bebeğim tutunmuşsa birşey olmaz değil mi çok üzüldüm niye bu kadar sinirlendim diye daha da ağladım