Olabilir lekelenmeler dedi bugün de baya yoğun kanamam oldu ama görünen kanama alani yok yeni olduğu için de gorunmeyebilir dedi bakalım şimdilik iyiyiz 6+3 de gitmiştimAa peki ne dediler canım lekelenme neden olmuş inşallah sorun yoktur, biz sadece kese ve bebeği görebildik kalp atışı var ama sesini duyamadık küçük olduğu için dedi doktor siz kaçıncı gününde gittiniz ben tam 5 haftalıktım
Çok şükür kendine iyi bak dinlen bizim olmadı bari senin olsun canimÇok şükür iyiyizherswy yolunda görünüyor biraz dinlenmem gerekecek sanirim
Tabiki öyle ama ne bilim içim bir tuaf o konuda olumsuz değildir İnslalah kanda güzel sonuç olur cumayı beklicemYine de kesin sonucu kan testi verir biraz daha bekleyin derimRabbım hayırlısını versin inşallah
Çok sevindim ya çok şükür ilaçlardan dolayı da olabilir kanama dr ne dedi acabaÇok şükür iyiyizherswy yolunda görünüyor biraz dinlenmem gerekecek sanirim
Siz promester iğneyi ne zaman vuruldunuz. Yani kaçıncı haftanızda. Ağrım var die vurulcam bende kasık ağrım normal mi acabaCanım bende iki gün önce oldu çok azdı kahverengi lekelenme doktorumla iletişime geçtim çok az diye normalde iki günde bir promester iğne oluyordum onu üç gün üst üste vurul dedi. O gün içerisinde iki tane vurulmuş oldum aynı gün içerisinde geçti lekelenme
Kanama alani göremedi ama yeni olduğu için olabilir dedi coraspirini kesti bakalım ufak leke olabilir diyorda sabah baya kanama geldi bebek iyi kalp atışını 130 7 haftalık gibi dedi hayırlısı bakalimÇok sevindim ya çok şükür ilaçlardan dolayı da olabilir kanama dr ne dedi acaba
İnternette tüp bebek haftalık hesaplama yazınca bir sayfa çıkıyor onda çıkan haftayla ultrason aynı çıktı benim adete göre değil embriyo transferi tarihine göre drlar adet tarihini baz alıyoruz geneldeBize söylediği transfer edildiği günü 2 haftalık kabul etmemiz gerektiği , öyle hesaplayınca tam 5 haftalıkken girdim ultrasona. Aslında bende kalp beklemiyordum ama doktorumuz kalp atışı var ama duyulmayabilir deyince heyecanlandımşimdi siz duyduk deyince inşallah bizde mi problem yoktur diye düşündüm ama sizin gününüz benden ileriymiş. Ben erken test yaptığım için test sonucunu görünce 10 gün sonra kontrol dedi o yüzden sanırım günümde test yapsam 10 gün sonrasında belki Bizimde kalp duyulacaktı şimdi haftaya kadar bekleyiş sürecek peki sizi bir daha ne zaman çağırdı kontrole
Süper kese etrafında kanama yoksa için rahat olsun Allahın izniyle hiçbir şey olmazKanama alani göremedi ama yeni olduğu için olabilir dedi coraspirini kesti bakalım ufak leke olabilir diyorda sabah baya kanama geldi bebek iyi kalp atışını 130 7 haftalık gibi dedi hayırlısı bakalim
Kendini üzme olur inşallah Allah en hayırlısını nasip etsinÜzüldüm açıkçası bu zamana kadar çıkması lazım di varsa diye düşündüm tek emriyo transferi oldum .Pekde ümitli değilim ben
Evet canim ama ilk 3 ay riskli valla 12. Haftayı bir görsek Allahin izniyleSüper kese etrafında kanama yoksa için rahat olsun Allahın izniyle hiçbir şey olmazmfk bir videosunda kalp atışı duyulduktan sonra her hafta düşük riski azalır diyordu içini ferah tut
Amin inşallah canımKendini üzme olur inşallah Allah en hayırlısını nasip etsin
Çok şükür canım o zaman sen yine de dikkat et kendine . Bende kalp atışı duyamadık diye endişe ermiştim beş haftalıkken duymamak normal demek ki inşallah haftaya duyarızOlabilir lekelenmeler dedi bugün de baya yoğun kanamam oldu ama görünen kanama alani yok yeni olduğu için de gorunmeyebilir dedi bakalım şimdilik iyiyiz 6+3 de gitmiştim
İnşallah sağlıkla görürüz canım rabbim bizi yalnız bırakmasınEvet canim ama ilk 3 ay riskli valla 12. Haftayı bir görsek Allahin izniyle
Ben ona hiç bakmadım canım benim son adet tarihime göre 28 Nisanı mı baz alayım transfer tarihinden iki hafta öncesi 30 nisanı mı bilmiyordum doktor transfer öncesini baz almam gerektiğini söyledi . Zaten arada iki gün oynuyor benimİnternette tüp bebek haftalık hesaplama yazınca bir sayfa çıkıyor onda çıkan haftayla ultrason aynı çıktı benim adete göre değil embriyo transferi tarihine göre drlar adet tarihini baz alıyoruz genelde
Evet sizinki baya küçükÇok şükür canım o zaman sen yine de dikkat et kendine . Bende kalp atışı duyamadık diye endişe ermiştim beş haftalıkken duymamak normal demek ki inşallah haftaya duyarız
Normal canım ben 5 buçuk haftalıkken keseyi gördüm bir hafta sonra kalp atışlarını duyduk daha küçük 7. Haftaya kadar normalÇok şükür canım o zaman sen yine de dikkat et kendine . Bende kalp atışı duyamadık diye endişe ermiştim beş haftalıkken duymamak normal demek ki inşallah haftaya duyarız
Siz ne zaman transfer oldunuzBen ona hiç bakmadım canım benim son adet tarihime göre 28 Nisanı mı baz alayım transfer tarihinden iki hafta öncesi 30 nisanı mı bilmiyordum doktor transfer öncesini baz almam gerektiğini söyledi . Zaten arada iki gün oynuyor benim
bizimki düşüktü ya 90 ama seninde kilon varmı kilodan yagdan cok duyamayız deneyelim dedi o kadr duyduk120 canim nabzı bizimki de küçük 6+3 dün
Bizde haftaya gideceğiz bakalım cok küçükler daha 8. Haftada net duyuluyor genelde
ahhh yaa korkma canım kanaması olan cok kluyo korkma hemen yerleşmedir belkiBaya yoğun kanama geldi benden belimde çok ağrıyor sanki düşük yapacak gibi hissediyorumhazırlanıp kızımla doktora gidicem şimdi dua edin canlar tutunsun bebisim kızım o kadar çok kardeşi olmasını istiyor ki o da şuan anladı bizim moraller sıfır