Ay o kadar htiyacım vardı kiHiçbir şey olmaz canım bende transfer zamanı ailevi problemler yaşadım sıkıntı ağlama gerginlik zirvedeydi hatta kendimce bebek olmadı diye düşünüp daha üzmüştüm ama çok şükür rabbim öyle büyük ki olmazı olduruyor olmaz dediğimiz yerden çiçekler açtırıyor kafanı hiç takma
canım benim, çok sağol ben de aynı öyle dusunuyorum, hepinize sarilasim geliyor, hep sizde aklım, inşallah evet bu endiseleri atlatıp guldugumuz gunler olur istisnasiz hepimizinŞükür ya çok sevindim ya kullandığımız ilaçlar etkiliyor hepimizde kanama durumu oldu maalesef korkuyoruz çünkü durumumuz hassas ama ben inanıyorum en güzel şekilde atlatacağız bu stresleri bu grubun enerjisi o kadar güzel ki tanımadığım insanlara endişelenip meraklanıyorum bugün misafirlerim vardı aklım gruptaydı
Amin güzelim, sen de sıkıntı görme inşallah! başımıza gelen örneklerden cok daha iyi insanlar yetiştirelim inşallahCanım gelmiş geçmiş olsun bşr daha yaşatmasın Rabbim. 40 yaşında olmakta bir sorun göremedim ben gebelik için artık orta yaştan bile genç bir yaş 40 ortalamayı unutanlar utansınAllahım sağlık versin sizlere canım
Takip ederim hemen bilgilerini enerjini çok seviyorum etrafına saçtığın ışık hayatında bir ömür yolunu aydınlatsın canımmcanım benim, çok sağol ben de aynı öyle dusunuyorum, hepinize sarilasim geliyor, hep sizde aklım, inşallah evet bu endiseleri atlatıp guldugumuz gunler olur istisnasiz hepimizinsen de dert yapma bugün bir arkadaşım (o da tüp bebekle oğlu oldu) ilk üç ay ara ara hep açıklanamayan bir kanamasi olduğunu söyledi, bir de Instagram'da hülya dede diye bir proesor doktor var, bak bunu izle, link çıkar mı burada bilmiyorum da, özetle bebekle anne kan bağı oluşurken olabiliyormuş
ay gözlerim doldu, asıl senin güzelliğin derler ya, gerçekten öyle, senin de bebeğimin de hayati hep sağlıkla mutlulukla geçsin inşallah, kocaman sarildim sana, kız kardeşlik kazanacakTakip ederim hemen bilgilerini enerjini çok seviyorum etrafına saçtığın ışık hayatında bir ömür yolunu aydınlatsın canımm
Kesinlikle öyleay gözlerim doldu, asıl senin güzelliğin derler ya, gerçekten öyle, senin de bebeğimin de hayati hep sağlıkla mutlulukla geçsin inşallah, kocaman sarildim sana, kız kardeşlik kazanacak
Bebişle iyi olmanıza çok sevindim. İnsanlar patavatsız ve hadsiz gerçekten, inşallah bir daha böyle bir endişe yasamatmasın RabbimKizlar acilde, burada Göztepe şehir hastanesi acile geldik, baktilar, bebek duruyor çok şükür. Neden dedim? E düşük tehdidi tabi, 40 yaş, tüp bebek olunca dedi, keşke biraz insan olsalar ya, ben direkt mezara mı gideyim 40 diye ne yapayım anlamadım. Neyse şu an için yapabileceğimizi yaptık, çok teşekkür iyi niyetiniz ivin, valla bu grup çok iyi niyetli, her kadını bilmem ama.bu gruptaki kadınlar çok mutlu olsun ve anne olsun Allah'ım duy sesimi.
Hem fark oluyor hemde %60 artışı yeterli buluyorlar genelde endişelenmeKızlar sağlık ocağında verdiğim kan sonuçları e nabıza düşmüş baktım şimdi de devlet hastanesinde 451 çıkmıştı bthcg sağlık ocağında 881 çıkmış 900 ve üstü gelir demiştim ama sorun olmaz herhalde dimi labarotuvarlar arasında fark oluyor diye okumuştum
Tamam canım çok sağolHem fark oluyor hemde %60 artışı yeterli buluyorlar genelde endişelenme
Sağlıkla ilerlesin inşallahTamam canım çok sağolyarın sabah gidip görüncem doktora zaten
Oy hayırlı olsun 2 katına yakın zatenKızlar sağlık ocağında verdiğim kan sonuçları e nabıza düşmüş baktım şimdi de devlet hastanesinde 451 çıkmıştı bthcg sağlık ocağında 881 çıkmış 900 ve üstü gelir demiştim ama sorun olmaz herhalde dimi labarotuvarlar arasında fark oluyor diye okumuştum
sağol canım benim, sen de hiç böyle endişeler yasama, her şeylerin güzel gitsin inşallahBebişle iyi olmanıza çok sevindim. İnsanlar patavatsız ve hadsiz gerçekten, inşallah bir daha böyle bir endişe yasamatmasın Rabbim
Evet canım benim de aynı oldu göğüslerimin hassasiyeti azaldı hatta korktum baya. Ama şişkinliği geçmedi. Sonra pozitifi gördümKızlar benim kasık ağrısı bitti artık sanırım göğüslerimde daha çok ağrıuordu ağrısı azaldı ama göğüslerim daha şiş büyüdü
Test günüme 3 gün kaldı. Sizde teste yakın zamanlarda belirtiler nelerdi? Benim bu durumum suanda normal mi sizce?
Ay ne güzel hayırlı olsunEvet canım benim de aynı oldu göğüslerimin hassasiyeti azaldı hatta korktum baya. Ama şişkinliği geçmedi. Sonra pozitifi gördüm
Şimdi çok fena yürürken bile canım yanıyor. Bazı sabahlar yataktan kalkarken beynime vuruyor uç acısı. İnş güzel haberler alırsın