Canım 6+6 dayım transfer günüm dahil olmak üzere hiç geçmedi ağrım artık normal olduğunu düşünüyorum bende, ara ara lekelenmelerim de oldu ekstra iğne oldum o kadar. Benim de Kasik ağrılarım genelde solda oluyor uykudan uyandıracak derece de olmadı hiç ama 24 saat geçmeden sürüyor.6+4 üm benle aynı olan ya da benden ileri de olan arkadaşlarım hala karın ağrısı yaşıyorum gece mesela bir anda ağrı ile uyanıyorum yaşayan var mıdır ? Sol tarafımda özellikle
Çok güzell tebriklerrBen şimdi verdim pozitif 336 kan değerim inşalah güzel sonuçlar alırsınız sizde
Aaaa aynı İnan benimde 11. Gün kan veririm belki bugün senim kaçıncı günBenim de karnımdaki şişlik indi batmalar mide bulantısı hepsi geçti. Evet çok zor süreçler modum çok düştü
Hayırlı olsun sağlıkla gelsinBen şimdi verdim pozitif 336 kan değerim inşalah güzel sonuçlar alırsınız sizde
Bugün 6. günümAaaa aynı İnan benimde 11. Gün kan veririm belki bugün senim kaçıncı gün
Sizin kaçıncı gün?Aaaa aynı İnan benimde 11. Gün kan veririm belki bugün senim kaçıncı gün
11 yarın test günüm olmadı zaten ama vericem kanSizin kaçıncı gün?
Yaaa çok güzel kaçıncı gunundu senin tebrik ederim canım inşallahQUOTE="zeyze, post: 77448369, member: 1128745"]
Ben şimdi verdim pozitif 336 kan değerim inşalah güzel sonuçlar alırsınız sizde
Erken test yaptınız mı evde11 yarın test günüm olmadı zaten ama vericem kan
Bende progestan fitil kullanıyorum bende de durum aynı illa dışarı çıkıyor bazen iç çamaşıra bile geliyor ne kadar yatsamda üstüne dışarı çıkıyor Bi kısmıProg Están fitil kullanan arkadaşlar için soruyorum bir parmak ileriye götürecek şekilde yapıyorum üzerine dinleniyorum ama illaki idrara çıktığımda beyaz kalıntılar geliyor bu olması gerektiği gibi mi sizlerde nasıl oluyor acaba
Yaaa çok güzel kaçıncı gunundu senin tebrik ederim canım inşallah
Kaset test yaptım 8. Gün akşamı negatif çıkmıştıErken test yaptınız mı evde
Evet canım doğru o oluyor kalintilar bende kullanıyorum tuvalete çıktığımda geliyor normal yani merak etmeProg Están fitil kullanan arkadaşlar için soruyorum bir parmak ileriye götürecek şekilde yapıyorum üzerine dinleniyorum ama illaki idrara çıktığımda beyaz kalıntılar geliyor bu olması gerektiği gibi mi sizlerde nasıl oluyor acaba
Aynen canım ona yapicak bişey yok malesef benimde öyleBende progestan fitil kullanıyorum bende de durum aynı illa dışarı çıkıyor bazen iç çamaşıra bile geliyor ne kadar yatsamda üstüne dışarı çıkıyor Bi kısmı
Malesef öyle çok rahatsız edici ama mecbur kullanmaya devam bakalım kaç haftaya kadar kullandıracak doktorAynen canım ona yapicak bişey yok malesef benimde öyle
Benim bugün,7 günüm canım
Aynen canım mecbur bel8rli zamandan sonra kesicektir diye düşünüyorum ama ne zaman keser bende bilmiyorumMalesef öyle çok rahatsız edici ama mecbur kullanmaya devam bakalım kaç haftaya kadar kullandıracak doktor
Siz erken test yaptınız mıBenim bugün,7 günüm canım