23 mayıs transfer 4 haziran test günüm ama bugün rapor almam lazımdı,hastaneye gitmişken hem rapor aldım hemde kan testi verdim.Benim 3.transferim bu hep pozitif cıkıyor ama sonra birşeyler ters gidiyor ve olmuyor malesef inşalah kan değerim yükselir.Test gününe vardi dimi senin
Sonradan ne ters gidiyor? İnşallah bu defa sağlıkla sonucu alırsınız23 mayıs transfer 4 haziran test günüm ama bugün rapor almam lazımdı,hastaneye gitmişken hem rapor aldım hemde kan testi verdim.Benim 3.transferim bu hep pozitif cıkıyor ama sonra birşeyler ters gidiyor ve olmuyor malesef inşalah kan değerim yükselir.
Varmış daha test gününe erken vermişsin ama hayırlısı olsun inşallah23 mayıs transfer 4 haziran test günüm ama bugün rapor almam lazımdı,hastaneye gitmişken hem rapor aldım hemde kan testi verdim.Benim 3.transferim bu hep pozitif cıkıyor ama sonra birşeyler ters gidiyor ve olmuyor malesef inşalah kan değerim yükselir.
23 mayıs transfer günüm 3.transferim ve 2 embriyo transfer edildi.kasık ağrılarım sancılarım vardı ama beni yormayan şiddetli değildi dinlendim ve bol su içtim.cuma akşamı saat 8 gibi kahverengi lekem geldi ama az cok değil yine doktorla görüştüm endişelenmeyin beklediğimiz şikayetler dedi rengi değişir ve artarsa haberleşelim dedi,bugün test verdim ama benim hep pozitif oluyor diğer 2 denememde öyleydi ama sonra ya kalbi duruyor 9 haftalıkken yada kimyasal oluyor inşalah sonu güzel olurHayırlı olsun sağlıkla gelsinbelirtileriniz var mıydı
Evet erken verdim 5 haziranda tekrar vereceğim bakalım.sonu güzel olsunVarmış daha test gününe erken vermişsin ama hayırlısı olsun inşallahumarım bu sefer nasip olur
Sıkıntı olmasın da sağ sol farketmez hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim inşallahSol taraf ağrısı büyümeye işaret diye okudum canım sağ da olmadığı sürece tedirgin olmayalım inşaallah
1 doğal gebeliğim var,kürtajSonradan ne ters gidiyor? İnşallah bu defa sağlıkla sonucu alırsınız
Sonu güzel olacak hep beraber Ocak anneleri başlığına taşınacağız inşallah1 doğal gebeliğim var,kürtaj
1.transfer-kalbi durmuş-kürtaj
2.transfer kimyasal gebelik
3.transferde şimdilik pozitif sonu güzel olsun
Amin canim İnslalahEvet erken verdim 5 haziranda tekrar vereceğim bakalım.sonu güzel olsun
Umarım sağlıkla gelir bebeğin23 mayıs transfer günüm 3.transferim ve 2 embriyo transfer edildi.kasık ağrılarım sancılarım vardı ama beni yormayan şiddetli değildi dinlendim ve bol su içtim.cuma akşamı saat 8 gibi kahverengi lekem geldi ama az cok değil yine doktorla görüştüm endişelenmeyin beklediğimiz şikayetler dedi rengi değişir ve artarsa haberleşelim dedi,bugün test verdim ama benim hep pozitif oluyor diğer 2 denememde öyleydi ama sonra ya kalbi duruyor 9 haftalıkken yada kimyasal oluyor inşalah sonu güzel olur
İnşallah nasip olur hepimizeSonu güzel olacak hep beraber Ocak anneleri başlığına taşınacağız inşallah
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah peki araştırdınız mı genetik vs Dr bir şey dedi mi1 doğal gebeliğim var,kürtaj
1.transfer-kalbi durmuş-kürtaj
2.transfer kimyasal gebelik
3.transferde şimdilik pozitif sonu güzel olsun
Amin inşallah canım sen ne zaman kontrole gideceksin kalp atışınaSıkıntı olmasın da sağ sol farketmez hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim inşallah
Çarşamba günü inşallahAmin inşallah canım sen ne zaman kontrole gideceksin kalp atışına
ben bugün girdim bile, erken mi girmisim, bir de bu grup gibi değil sanki, biz birbirimize alıştık diye mi bilemedimSonu güzel olacak hep beraber Ocak anneleri başlığına taşınacağız inşallah
Cok buyuk ihtimal kahverengi de diyorsunKızlar kahverengi çok küçük lekelenme oldu tırnak kadar bugün 6.günüm acaba tutunuyolar mıdır?
5 yıllık evliyim,32 yaşındayım.ve evlendiğimden beri hiç korunmadım.ankarada cok doktora gittim hiçbir sebep yok ne bende ne eşimde tamamen strese bağladı ve olmaması için hiçbir sebep yok dedi tüm doktorlar ve 2020 yılında doğal gebelik oluştuğu için gittiğim dr demekki anne olabiliyormuşun sorun yokmuş dedi.tüp bebekten önce aşılama yaptırdım tutmadı ve tüp bebeğe başladım ve Hep aynı dokturuma gittim, değiştirmedim.negatif çıksa bile dr arayışına hiç girmedim herkes bana 3.transferin doktor değiştir dedi ama ben dr arayışına bile girmedim.benim ki tutuyor ama devamı gelmiyor dr dışardan yabancı madde kabul etmiyor toksin olarak algılıyor ve savaşıyor dedi biz devam ettikçe zamanla vücudun alışacak dedi nisan-2024 rahim çizdirdik başarıyı artıyormuş transfer işleminden sonrada intralipid serum takıldı buda başarıyı etkiliyormuş,hep verirsede kabulumuz vermezsede kabulumuz dedik.Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah peki araştırdınız mı genetik vs Dr bir şey dedi mi
Azminize maşallah5 yıllık evliyim,32 yaşındayım.ve evlendiğimden beri hiç korunmadım.ankarada cok doktora gittim hiçbir sebep yok ne bende ne eşimde tamamen strese bağladı ve olmaması için hiçbir sebep yok dedi tüm doktorlar ve 2020 yılında doğal gebelik oluştuğu için gittiğim dr demekki anne olabiliyormuşun sorun yokmuş dedi.tüp bebekten önce aşılama yaptırdım tutmadı ve tüp bebeğe başladım ve Hep aynı dokturuma gittim, değiştirmedim.negatif çıksa bile dr arayışına hiç girmedim herkes bana 3.transferin doktor değiştir dedi ama ben dr arayışına bile girmedim.benim ki tutuyor ama devamı gelmiyor dr dışardan yabancı madde kabul etmiyor toksin olarak algılıyor ve savaşıyor dedi biz devam ettikçe zamanla vücudun alışacak dedi nisan-2024 rahim çizdirdik başarıyı artıyormuş transfer işleminden sonrada intralipid serum takıldı buda başarıyı etkiliyormuş,hep verirsede kabulumuz vermezsede kabulumuz dedik.
Ayyy inşallah inşallah dualarınızda bana da yer verin çok ihtiyacım var lütfenn❤❤❤Cok buyuk ihtimal kahverengi de diyorsuninsallah saglikla gelirler canim