Ben de Kayseri’de özel bir hastanede yaptırdım. İlaçlar hariç 50 bin verdik. 4000 gibi sanırım dondurma transfere de 29 bin dediler. Ama ben taze transfer oldum. Muhtemelen o ücrette artar.İyi geceler arkadaşlar. Özel olarak Tüp bebek ücreti ne kadar ödediniz yumurta toplama dondurma transfer. Ve Ankara’da önerebileceğiniz doktor
Nasıl oldun canım geçti mi leke6+1 im bugun agrim yok canim cok sukur
Günaydın canım gece boyu sıkıntı yoktu sabah 1 2 damla kahvrengimsi leke geldi sol tarafta minik minik batmalar var bakalım takip ediyorum yarın doktora gorunecegim zatenNasıl oldun canım geçti mi leke
O zamaaaan şafak 5 diyoruzBen ilaçları bıraktığımız zaman adet oluyoruz diye biliyorum. Yani ilaçlar ile birlikte adet görmemiz zor.
Amin insalalh canımgünde 3 defa sabah öğle akşam alıyorum can
Benim de olmadı diye düşünüyorum regl olacakmışım gibi kasık ağrılarım var ama umarım pozitif döner hepimizinKızlar göğüslerim şişti el değdiremiyordum karnım şişti bugün hepsi geçmiş yarın test günüm ve adet tarihim yine olmadı gibi hissediyorum tüm belirtilerim yok oldu
Benim bugün belirtilerim geçti şişim indi inşallah çok zor süreçlerBenim de olmadı diye düşünüyorum regl olacakmışım gibi kasık ağrılarım var ama umarım pozitif döner hepimizin
Ben şimdi verdim pozitif 336 kan değerim inşalah güzel sonuçlar alırsınız sizdeHadi hayırlısı olsun inşallahbenimde 27 Mayıs'ta 7 Haziran Test günüm az kalmış seninde
Benim de karnımdaki şişlik indi batmalar mide bulantısı hepsi geçti. Evet çok zor süreçler modum çok düştüBenim bugün belirtilerim geçti şişim indi inşallah çok zor süreçler
Güzel geçsin inşallah doktora gidince mutlaka haber verGünaydın canım gece boyu sıkıntı yoktu sabah 1 2 damla kahvrengimsi leke geldi sol tarafta minik minik batmalar var bakalım takip ediyorum yarın doktora gorunecegim zaten
Saglıkla ilerlesin inşallah sizin adınıza sevindim darısı tüm isteyenlere olsunBen şimdi verdim pozitif 336 kan değerim inşalah güzel sonuçlar alırsınız sizde
Yok benm 10 15 gün hiç sürmedi iki günde leke arkasına hemen kanama olurdu da bunda olmadı daha adet belirtim bile yokBenimde aynısı oldu dondurulmuş transferdi hepsinde ilaçları bırakınca 10-15 gün içerisinde olmuştum malesef pozitife dönmüyorinşalah diğer tedavilerinize sağlıkla hayırlısıyla güzel pozitif sonuçlar alırsınız
Test gününe vardi dimi seninBen şimdi verdim pozitif 336 kan değerim inşalah güzel sonuçlar alırsınız sizde
Canım meraba benimde bugün 7.gunum ama bende de hala belirti yokArkadaşlar bugün 5. Güne girdim ama doğru düzgün belirtim gerçekten yok. Yani 2. Gün çok az batmalar oluştu ama hafif ve azdı onun haricin de dün akşam ve bugün sabah çok çok as kaşık ağrısı gibi bir şey yaşadım ama tam da değil gibiydi. Acaba tutmadı mı diye telaş yaptırıyor bana böyle belirtisiz gebelik haberi alan arkadaşlar hana bilgi verir misiniz ? Normal bir durum mudur bu ?