- 20 Eylül 2018
- 4.380
- 3.123
- 32
AA süper hadi hayırlısı olsun inşallah pozitiftir umarımBenim yarın test günüm. İlk transferde adet tarihimle aynı gündü o taze transferdi bu kez 3 gün gecikmiş oluyor dondurulmuş olduğu için mi diye bir takıldım.
sakin ollll senin stresin ona da geçerMaşallah canım sağlıkla kucağına alırsın inşallahkarından mı bakıldı birde kaç haftalık dendi acaba bende yarın kalp atışı için gideceğim baya stresliyim
Hayırla güzellikle inşallah ben hemen bir an önce doktora gitmek istiyorum hem de bir yandan bir kaç gün sonra mı gitseydim oluyorumsakin ollll senin stresin ona da geçerAllah o güzel sesi duymayı, kucağımıza almayı nasip etsin hepimize sağlıkla. karnımdan baktı ama hafta söylemedi. Keseleri ölçtü ikisi de tam olması gerektiği zamanı yakalamış dedi. Bak bebekler burada dedi ama minicik beyaz nokta daha onlar bende sormadım. 1 hafta sonra gel dedi ama ben 10 gün sonra gideceğim kalp atışına bakalım.
İnşallah pozitifi görmek hepimize nasip olur. Sizin için de vakit daralıyor. Hakkımızda hayırlısı olsun.AA süper hadi hayırlısı olsun inşallah pozitiftir umarımBenim taze dondurulmuş embriyo 5 gün transferi oldum daha öncesinde dondurmustuk biz zaten 7 Haziran'da test günüm bugünde 5.gunumdeyim
Evet canım zor tutuyorum kendimi vala bazen erken test yapsam mı diye düşünüyorumİnşallah pozitifi görmek hepimize nasip olur. Sizin için de vakit daralıyor. Hakkımızda hayırlısı olsun.
Yok canım doktorun çağırdıysa öyle olması gerekiyordur yoğunluğa göre de randevu veriyorlar sonuçta inşallah kalp atışını duyarsın bize de umut olsunAynıymışızayy benim erken mi oluyor yarın kalp atışı için bilemedim ki Dr bir hafta sonra gel demişti hayırlısı inşallah
Bende hep öyle düşünüyorum heyecanımdan bir an önce gitmek istiyorum ama net olsun diye de birkaç gün beklemek istiyorumHayırla güzellikle inşallah ben hemen bir an önce doktora gitmek istiyorum hem de bir yandan bir kaç gün sonra mı gitseydim oluyorum
Olmadı malesef 1.98 çıktıAy haber ver mutlaka ben her sonuçta inanın sizinle seviniyorum yada üzülüyorum Rabbim güzel haberler almanı nasip etsin
Canım farkında mısın bilmiyorum, gebelik haftan 9 olarak görünüyor imza kısmındaBen henüz vermedim gunume daha var
İnsan üzülüyor biliyorum ama bunda da var bir hayır. Vakti değilmiş demek ki. Üzüntü yaşa ve atlatıp tekrar hazırlanmak istiyorsan ona hazırla kendini. Sonuçta bu olmadı ama olması için umutlarımız bitmediOlmadı malesef 1.98 çıktı
Evet vardr bi hayır bu 6. Denemeydi çok yorgunumİnsan üzülüyor biliyorum ama bunda da var bir hayır. Vakti değilmiş demek ki. Üzüntü yaşa ve atlatıp tekrar hazırlanmak istiyorsan ona hazırla kendini. Sonuçta bu olmadı ama olması için umutlarımız bitmedi
Hadi ya yok canım farkında değilimCanım farkında mısın bilmiyorum, gebelik haftan 9 olarak görünüyor imza kısmında
İmza kısmı neresi oluyor canımCanım farkında mısın bilmiyorum, gebelik haftan 9 olarak görünüyor imza kısmında
DinleninEvet vardr bi hayır bu 6. Denemeydi çok yorgunum
Merhabalarİnsan üzülüyor biliyorum ama bunda da var bir hayır. Vakti değilmiş demek ki. Üzüntü yaşa ve atlatıp tekrar hazırlanmak istiyorsan ona hazırla kendini. Sonuçta bu olmadı ama olması için umutlarımız bitmedi
Aşağıda bebeğin doğacağı muhtemel tarih yazıyor.. bebekle ilgili bilgiler falan..İmza kısmı neresi oluyor canım
Kendi profil resminin üstüne tıklayıp hesap detaylarına girersen aşağıda bebeğinizin doğacağı muhtemel tarih kısmı var. Onu girmişsin bi şekilde sanırımİmza kısmı neresi oluyor canım
İnşallah canımYok canım doktorun çağırdıysa öyle olması gerekiyordur yoğunluğa göre de randevu veriyorlar sonuçta inşallah kalp atışını duyarsın bize de umut olsun