- 20 Eylül 2018
- 4.380
- 3.123
- 32
Hayırlısı olsun inşallah canımkızlar kontrole gidiyorum, İzmir'e geldim, masrafın dibine vurduğumuzdan eşimsiz geldim, annem olacak yanımda, ancak eski travmalar loading, şans dileyin.
Hangi hastaneye gidiyorsun ben de İzmirdeyimkızlar kontrole gidiyorum, İzmir'e geldim, masrafın dibine vurduğumuzdan eşimsiz geldim, annem olacak yanımda, ancak eski travmalar loading, şans dileyin.
Ben 32 yaşındayım canım 4.Denemem 5.gun emriyosu 1 tane transfer edildiKivirbas95 canım çok sevindim Rabbim sağlıkla büyütmek nasip etsin inşallah
Kivirbas95 ve K Kubra Avci sizler kaç yaşındasınız acaba?
Aral Özbal, Alsancak'ta il bir kötü deneyimin ardından Aral hocayı bulduk tavsiye üzerine, annemler burada yaşıyor zaten ama çok uzak Menemen'de annemle buluşup vakit geçirip geri döneceğim sonrasında. senin doktorun hangisi?Pinar314 canım izmirde nereye geldin hangi doktora?
çok teşekkür ederim, hepimiz inşallah, Allah bu grubun kadınlarına da, bebeklerine de yardım etsinHayırlısı olsun inşallah canımumarım güzel sonuçlar alırsın
Amin canım inşallahçok teşekkür ederim, hepimiz inşallah, Allah bu grubun kadınlarına da, bebeklerine de yardım etsin
Ben çınarlıya gidiyorum onur beye sen ?duygukarakok canım sen neredesin izmir de bend e izmirde yim
.Canım aynı anda oluyo hemen hemen. Beni ameliyathaneye götürürlerken eşimi de odaya götürdüler. Sonrasında odada gözümü açtım eşim 5 dk arayla geldik dedi.
Çoooook güzel haberler al sende inşallah hiç endişelenme benimde yoktu 1 hafta falan hiç sonradan da kasık sancım oldu sadeceAyy canım çok şükür çok sevindim senin adına inşallah daha güzel ilerlerBana da dua et lütfen bende çok merak ediyorum bugün 5 günüm ama ediseliyim biraz hiç bir şeyim yok normal herşey bu da beni endişelendiriyor
28 yaşındayımKivirbas95 canım çok sevindim Rabbim sağlıkla büyütmek nasip etsin inşallah
Kivirbas95 ve K Kubra Avci sizler kaç yaşındasınız acaba?
İnşallah canım benim dua edin bana daÇoooook güzel haberler al sende inşallah hiç endişelenme benimde yoktu 1 hafta falan hiç sonradan da kasık sancım oldu sadece
Emre Başer'e gitme diyebilirim sadece, Aral Özbal'ı da tavsiye ederim, muayenesinde kontroller falan, işlemleri de Tavmergen'de yapıyor. Sana hangisi sağlıklı bebek getirecekse o olsun inşallah. Bir sürü de doktor var, ben tavsiye üzerine buraya gelmeden Medical Point'i de düşünüyordum tam bir arkadaşım vazgeçirdi, ay çok karışık bu seçim ve çok önemli. çok teşekkür ederim bu arada.Pinar314 canım ben çiğlide oturuyorum Aliağa bergama menemen i avcunun içi gibi biliyorum ne güzel sizde bir gün İzmir e dönersiniz inşallah istiyorsanız tabikide
Henüz bir doktorum yok daha karar veremedim nereye kime gidicem diye
Maşallah canım sağlıkla kucağına alırsın inşallahBugün bir kontrole daha geldik kızlar büyümüş keseler bebişler de oluşmuş dedi doktor. Haftaya gel kalp atışlarına bakalım dedigece o kadar dua ettim ki çok mutluyum
Ayy inşallah en güzel şekilde ilerleyecek hepimiz stres doluyuz haber ver mutlakakızlar kontrole gidiyorum, İzmir'e geldim, masrafın dibine vurduğumuzdan eşimsiz geldim, annem olacak yanımda, ancak eski travmalar loading, şans dileyin.
Oy maşallah Rabbim sağ salim kucagınıza almayı nasip etsin darısı isteyen herkesin basına bende kan verdim sonucum 3 buçuk 4 civarı çıkacak dua edin banada inşallah en mutlu günüm olsun bugün benm ve bekleyen herkesinBugün bir kontrole daha geldik kızlar büyümüş keseler bebişler de oluşmuş dedi doktor. Haftaya gel kalp atışlarına bakalım dedigece o kadar dua ettim ki çok mutluyum