Bir şey daha sorayım sana kasık ağrın oluyor mu bu süreçte?İnşallah canım
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir şey daha sorayım sana kasık ağrın oluyor mu bu süreçte?İnşallah canım
Canım geçmiş olsun sebebi ne baktırdın mı rahim genetik vs doktorlar ne diyorEvet vardr bi hayır bu 6. Denemeydi çok yorgunum
Evet bugünde tatlı bir bel ve kaşık ağrısı vardı canım sende durumlar nasıl pekiBir şey daha sorayım sana kaşık ağrın oluyor mu bu süreçte?
Bende her gün kasık ağrısı var Buda beni yordu bu süreçte sürekli düşük mü yapıyorum korkusu oluştuEvet bugünde tatlı bir bel ve kaşık ağrısı vardı canım sende durumlar nasıl peki
Bir bakayım canım hiç bilgim yoktu saolasinAşağıda bebeğin doğacağı muhtemel tarih yazıyor.. bebekle ilgili bilgiler falan..
Bi tek sperm DNA hasarına bakyırmadık doktor büyük ihtimal sorun o embriyo 3. Güne geliyor 5e gitmiyor bi kaç doktor dedi bunuCanım geçmiş olsun sebebi ne baktırdın mı rahim genetik vs doktorlar ne diyor
İnan hiç öyle bişey yapmadım bir ara güncellendi uygulama otomatik olarak oldu sanırım şu anda senden duydum iyi oldu vala dediğin saolasin şimdiki transfere göre duzenleme yapayımKendi profil resminin üstüne tıklayıp hesap detaylarına girersen aşağıda bebeğinizin doğacağı muhtemel tarih kısmı var. Onu girmişsin bi şekilde sanırım değiştir istersen şimdiki transferine göre
Ya benimde şimdi daha ağrım arttı çok belli belirsiz leke de geldi sanki anlamadım neden böyle oluyorBende her gün kasık ağrısı var Buda beni yordu bu süreçte sürekli düşük mü yapıyorum korkusu oluştu
Bende 23 mayısta transfer oldum 2 haziran test günüm 3.denemem inşalah güzel sonuçlar alırız,benim kasıklarımda ağrı ve sancım varKızlar bende pazar günü kan vericem yeniden merkeze bildirdim 3 gün sonra kan ver demişlerdi diyorum ki 13 haziran a falan alayım sıra o zaman 6 hafta olacak nasipse gidince hem kese hem bebek görünür belkide bayramdan sonra da kalp atışı duyarız dedim olmaz mı öyl acaba
Canım aynı sorun bizde de vardı. En sonunda dna hasarına baktırdık pozitif çıktı. O yüzden picsi yöntemiyle sperm seçimi yaptılar. Hepsi 5. Güne gitti hem de iyi kalitede. Bi tanesi 3. Gün nolur nolmaz diye donduruldu. İnş en kısa sürede herşey gönlünce olurBi tek sperm DNA hasarına bakyırmadık doktor büyük ihtimal sorun o embriyo 3. Güne geliyor 5e gitmiyor bi kaç doktor dedi bunu
Düzelttim canım bir bakarmisin düzeldi mi 15 Şubat gözüküyor tahmini tutarsa transfer tarifine göre hesapladim inslaakh rabbim gösterir olumlu sonuç alırız inşallahKendi profil resminin üstüne tıklayıp hesap detaylarına girersen aşağıda bebeğinizin doğacağı muhtemel tarih kısmı var. Onu girmişsin bi şekilde sanırım değiştir istersen şimdiki transferine göre
Sizde leke var mıBende her gün kasık ağrısı var Buda beni yordu bu süreçte sürekli düşük mü yapıyorum korkusu oluştu
Yaaa gerçekten mi çok üzüldüm Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah umarım bir sonrakinde alırsın inşallah güzel haberOlmadı malesef 1.98 çıktı
Bende hiç birşey yok canım 5 günüm ama hayırlısı olsun senin varmı?Sizde leke var mı
Çok teşekkür ederim İkinci bu ama ilki de tutmuştu sadece sağlıklı değildiMerhabalar sizin sdınıza çok sevindim
Kaçıncı denemede tuttu acaba
Ayyy şahane oldu hadi inşallah sevgililer gününe bebeğinle girersinDüzelttim canım bir bakarmisin düzeldi mi 15 Şubat gözüküyor tahmini tutarsa transfer tarifine göre hesapladim inslaakh rabbim gösterir olumlu sonuç alırız inşallah
Amin inşallah iki dondırulmus var ama bundan kötü onlarda zaten önce DNA hasar testi sonra tedavi olur bizim yoksa hep aynı yerde sayıp duracazCanım aynı sorun bizde de vardı. En sonunda dna hasarına baktırdık pozitif çıktı. O yüzden picsi yöntemiyle sperm seçimi yaptılar. Hepsi 5. Güne gitti hem de iyi kalitede. Bi tanesi 3. Gün nolur nolmaz diye donduruldu. İnş en kısa sürede herşey gönlünce olur
Yaaa inşallah canım benim inşallah tüm isteyenlere nasip olsun inşallah Vala şu test sonucu da olumlu olursa mithis olur benim için o kadar çok merak ediyorum ki erkenden de yapmak istemiyorum önden pazartesi salı yaparım bir önden test diye düşündüm açıkçası ama o zaman 8-9 gün olmuş oluyor bakalım sabredebilicekmiyim ?Ayyy şahane oldu hadi inşallah sevgililer gününe bebeğinle girersin
8.gün patlat bir erken test saniyeleri sayıyorsun çok iyi biliyorum..Yaaa inşallah canım benim inşallah tüm isteyenlere nasip olsun inşallah Vala şu test sonucu da olumlu olursa mithis olur benim için o kadar çok merak ediyorum ki erkenden de yapmak istemiyorum önden pazartesi salı yaparım bir önden test diye düşündüm açıkçası ama o zaman 8-9 gün olmuş oluyor bakalım sabredebilicekmiyim ?