Çok sevindim umarım doğal bir süreçtir sorunsuz geçer hepimiz içinYok devam etmiyor benim de üç gün sürdü azalarak sürdü sonra bitti çok şükür normal deniliyor lekelenme için kanamaya dönmediği sürece insan tedirgin oluyor gerçekten güzel olacak inşallahbenim yarın 6+5 olacak yani uygulamaya göre geçen hafta kese görmeye gittim Dr beş buçuk haftalık gibi tam net dememişti amin inşallah hepimiz sağlıkla sıhhatle atlatırız bu süreci azim kaçıncı hafta
Ay canım benim sakin ol güzel şeyler düşün rabbim hayırlısını nasip etsin inşallahHerkese merhaba kan verdim geldim sonucum 3bucuk 4 civarı cıkacakmıs. Bura küçük bir yer kanı başka bi ilçeye gönderiyorlar ondan bu kadar geç oluyor. Midem bulanıyor resmen midemde kelebekler uçuyor gbı ve aglama tuttu gerginlikten umarım bu son olur allahım isteyen herkese nasip et banada inşallah pozitif haber alalım dua edin
Ben 2 mayısta 3. Gün embriyosu transfer oldum netten tüp bebek haftalık gebelik hesaplama yazınca o gösteriyor inşallah güzel geçer siz kalp atışına ne zaman gideceksinizÇok sevindim umarım doğal bir süreçtir sorunsuz geçer hepimiz içinbenimde doktorum söylediğine göre bugün 6+4 sizle aynı yani ayy inşallah ikimiz içinde herkes içinde çok güzel olur. Uygulama dediğiniz hangi uygulama acaba?
MaşallahÇok sevindim umarım doğal bir süreçtir sorunsuz geçer hepimiz içinbenimde doktorum söylediğine göre bugün 6+4 sizle aynı yani ayy inşallah ikimiz içinde herkes içinde çok güzel olur. Uygulama dediğiniz hangi uygulama acaba?
Bende 27 Mayıs'ta transfer oldum sonucun pozitif mi canımBen 2 mayısta 3. Gün embriyosu transfer oldum netten tüp bebek haftalık gebelik hesaplama yazınca o gösteriyor inşallah güzel geçer siz kalp atışına ne zaman gideceksiniz
Evet canım yarın kalp atışına gideceğim inşallah dün rüyada gördüm bebek nohut kadar elimdeydi seviyordum kalp atışı oldu sonra durdu psikolojik etki sanırım rabbim hayra güzelliğe çevirsinBende 27 Mayıs'ta transfer oldum sonucun pozitif mi canım
çok sağ olun iyi ki varsınızCanım benim çok çok geçmiş olsun hayırlısı insan üzülüyor elde değil ama hakkında en hayırlısı olduğuna inanıyorum sağlıksız olup sonradan üzüleceğine başında olması senin için daha iyi lütfen içini ferah tut bir an önce düzelirsin inşallah
5+4 dedi, kesin olarak bir bebek var, kalp atışi duyulmadı henüz ama atmaya başlamış çok şükür izi görüldü, tabii asıl duyulmasina bakacagiz, bu arada yol vs çok yordu karnıma ağrı girdi biraz simsi, teyzeme gidip dinlenecegim, şimdi gözler cumartesi de, sizde, aşırı stresli girdim, biliyorum elinde değil insanın ama güzel olacak sen stres yapmamaya çalış, güzel gelisme haberleri alacaksinAyy inşallah en güzel şekilde ilerleyecek hepimiz stres doluyuz haber ver mutlaka
Bende 2 Mayısta 5. Gün embriyosuydu benim keseye göre doktorum söylemişti kaç haftalık olduğunu uygulamaları bilmiyordum. Bizi 5 Haziran da çağırdı kalp atışı için daha var yani her aşaması ayrı bir stres gerçekten Allah yardımcımız olsunBen 2 mayısta 3. Gün embriyosu transfer oldum netten tüp bebek haftalık gebelik hesaplama yazınca o gösteriyor inşallah güzel geçer siz kalp atışına ne zaman gideceksiniz
Amin inşallah rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin bu süreci en güzel şekilde geçirelim inşallahMaşallahcanım sağlıkla ilerlesin darisi bize inşallah pozitiftir bizimde Direk tüp bebek hesaplama yazarsanız çıkar canım
Amin canım inşallahAmin inşallah rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin bu süreci en güzel şekilde geçirelim inşallah
Süper daha minik güzel güzel büyüsünler inşallah5+4 dedi, kesin olarak bir bebek var, kalp atışi duyulmadı henüz ama atmaya başlamış çok şükür izi görüldü, tabii asıl duyulmasina bakacagiz, bu arada yol vs çok yordu karnıma ağrı girdi biraz simsi, teyzeme gidip dinlenecegim, şimdi gözler cumartesi de, sizde, aşırı stresli girdim, biliyorum elinde değil insanın ama güzel olacak sen stres yapmamaya çalış, güzel gelisme haberleri alacaksin
Hadi hayırlısı olsun inşallah canım güzel haberlerle gelEvet canım yarın kalp atışına gideceğim inşallah dün rüyada gördüm bebek nohut kadar elimdeydi seviyordum kalp atışı oldu sonra durdu psikolojik etki sanırım rabbim hayra güzelliğe çevirsin
AynıymışızBende 2 Mayısta 5. Gün embriyosuydu benim keseye göre doktorum söylemişti kaç haftalık olduğunu uygulamaları bilmiyordum. Bizi 5 Haziran da çağırdı kalp atışı için daha var yani her aşaması ayrı bir stres gerçekten Allah yardımcımız olsun
Amin inşallah canım hep beraber güzel haberlereHadi hayırlısı olsun inşallah canım güzel haberlerle gelamin inşallah rabbim herkese nasip etsin inşallah
Ben henüz vermedim gunume daha varKan testi verenler 12.gün adet tarihinize mi denk geldi/geliyor yoksa daha geç bir tarihe mi?
Ay haber ver mutlaka ben her sonuçta inanın sizinle seviniyorum yada üzülüyorum Rabbim güzel haberler almanı nasip etsinOy maşallah Rabbim sağ salim kucagınıza almayı nasip etsin darısı isteyen herkesin basına bende kan verdim sonucum 3 buçuk 4 civarı çıkacak dua edin banada inşallah en mutlu günüm olsun bugün benm ve bekleyen herkesin
Benim yarın test günüm. İlk transferde adet tarihimle aynı gündü o taze transferdi bu kez 3 gün gecikmiş oluyor dondurulmuş olduğu için mi diye bir takıldım.Ben henüz vermedim gunume daha var