- 12 Ağustos 2007
- 1.037
- 1.404
İnşallllaaah çok dua edicemEvet canım yarın sabahtan vericem acilden. İnşallah bende pozitif kervanına katılırım
Amin canım inşallahSağol canim. Haftaya carşamba kan testim var. Inşallah hepimizin kucağı dolar
İnşallah dualarımız seninleEvet canım yarın sabahtan vericem acilden. İnşallah bende pozitif kervanına katılırım
Bazılarına daha erkende istediği oluyomuş sanırım burda okuduğum kadarıyla. Ben sadece evde idrar testi yaptım 2 kere onlar pozitif çıktı yarın kan günümBenimki de öyle canım taze dondurulmuş embriyo transferi olucam pazartesi bende 12 Gün sonra test isticek muhtemelen daha erken yaptırmaz
Ayyy birbirimize haber verelim mutlaka bennde yarın sabah vericemEvet canım yarın sabahtan vericem acilden. İnşallah bende pozitif kervanına katılırım
Aminnn canımo kadar sevindim ki!!inşallah sağlıkla devam, hayırlı olsun çok kuzum
Ne zman test yaptınız kaçıncı günBana da dua eder misiniz? Belki bir mucize olur
İdrar testlerim negatif ama kan tahlili günüm yarın.
Hakkımızda hayırlısı
İnanıyorum pozitif olacak herkese çok dua ediyorum 1 haftalık pozitif almış biri olarak enerjim sizinleeeBana da dua eder misiniz? Belki bir mucize olur
Hakkımızda hayırlısı
Güzel düşün inşallah pozitif göreceksin önce inanman gerek dualarımız seninleBana da dua eder misiniz? Belki bir mucize olur
Hakkımızda hayırlısı
Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallahBazılarına daha erkende istediği oluyomuş sanırım burda okuduğum kadarıyla. Ben sadece evde idrar testi yaptım 2 kere onlar pozitif çıktı yarın kan günüm
Amin canım inşallahBana da dua eder misiniz? Belki bir mucize olur
Hakkımızda hayırlısı
Bana da dua eder misiniz? Belki bir mucize olur
Hakkımızda hayırlısı
evet hafif cizgi var erken gebelik yapsan dha belirgin olr onla dene canmMerhaba hanimlar 17 mayis transfer gunumdu bugun 5. Gun transfer gününü saymazsak 2 adet 5 aa kalite transfer edilmisti var degilmi?
Merhaba Progestan dex mi iğnelerArkadaşlar merhabalar. Tüp bebek tedavisi gördüm elimde yeni tarihli ;
6 adet Progestan (fitil)
2 adet Progestan iğne
1.5 bütün paket estroferm hap vardır.
İhtiyaç sahibi kişiler ulaşırsa ücretsiz vermek istiyorum.
bol şans canım!Bana da dua eder misiniz? Belki bir mucize olur
Hakkımızda hayırlısı
Yaaa çok sevindim, çok güzel bir değerKızlar bel ağrısı bende 4. 5. Gün vardı, bacak ağrısı genellikle akşamları kasılma şeklinde geliyor ve geçiyor. Kasık ağrısı hassasiyet şeklinde gün içi ara ara, bazen gün içinde bile hiç ısınamadım. Aşırı susama hali dudak kuruluğu, gündüz uykuları var. bekleyen arkadaşlara duyrulur beta sonucum çıktı 8. Gün 196. Darısı başınıza!