2024 MAYIS AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI

Kızlar benim de sonucum negatif maalesef
Canım benim, nasılsın?
Duygularını yaşa, ağla üzül ve at kafandan. Ben hep olacaksa olacağına inanıyorum. Bu dünyada herkesin bir sorumluluğu var. Eğer gücün varsa denemeye devam. Ama yoksa yatırımını kendine yap. Çok zor biliyorum. İnsan her deneme de çok hevesleniyor negatifi konduramıyor süreçte. Hakkımızda hayırlısı buymuş diyeceğiz. Nasibimizi bekleyeceğiz elimizde varsa çabamızı göstereceğiz

Eveeet bu serüveninde sonuna geldikkk… Negatif… son deneyişimizdi.. kısmet ..
canım benim benim de ilk ve son deneyişim, hayırlısı olsun hakkımızda, normal de oluyor düşük sperm ya da yumurta sayılarıyla bir bakıyorsun. normal yolla bir düşük deneyimi olan biri olarak, sağlıksız olacak bir şey baştan olmasın diye düşünüyorum, sağlıklı olacaksa normal yolla da gelir, belki bir iki sene ara verip tekrar da denersiniz. problem yapmayıp kendimize bakacağız :) senin bir kızın vardı diye hatırlıyorum, yanlış mıyım? yoksa da olsun inşallah kızın :)

Kızlar transferin kaçıncı günü dayanamayıp idrar testi yaptınız evde? En erken kaçıncı gün anlaşılır

Çok şükür maddiyat olarak bir problemim yok Allah kimseyi zorda koymasın. Yeniden başlayacağım her şeye sil baştan hakkımızda hayırlısı bu deyip yolumuza bakacağız mecburen canım

Kızlar merhaba, pazartesi opu olacak e2 hormonu 4701 çıktı çok yüksek değil mi daha doktorla konuşmadım endişelendim.

Kızlar merhaba, pazartesi opu olacak e2 hormonu 4701 çıktı çok yüksek değil mi daha doktorla konuşmadım endişelendim.
Biraz yüksek gibi ama opu zamanı böyle oluyor değerler diye biliyorum. Benim 1680 falandı sanırım ve 16 yumurta toplanmıştı. Sizin yumurta sayınız fazla gibi.

Kimyasal gebelik sonrası diğer transferde tutma veya kimyasal olma ihtimali nedir sizce
Canım üzülmen çok normal ama ilk denemen mi vs bilmiyorum şöyle diyeyim kaç kez deneyip hiç kimyasal gebeliği görmeyenler gebe kalıp kalmayacağını bile bilmiyor sen demek gebe kalabiliyorsun bu çok artı bir şey ikinci olarakta kimyasal gebelik normal gebeliğe kapı açar diye drlardan yorumlar duymuştum inşallah seninde öyle olur

Sizce yapmak lazım mi idrar testi benim 5. Günün doktor 12 gün sonra dedi yapsam en erken ne zaman yapayım rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Ben ilk transferimde negatif almadan önce idrar testi yapmıştım onda negatifi görünce umudumu kesmedim ama bir yanım olmama ihtimalini düşündü ve test günü negatif alınca çok sarsmamıştı beni bence yapılabilir şok yaşamamak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…