- 20 Eylül 2018
- 4.380
- 3.123
- 32
Ayy hadi hayırlısı olsun inşallah canımKan verdim kızlarr sonuç bekliyorum
Canım uzuldum hakkında hayırlısı olsun inşallahEveeet bu serüveninde sonuna geldikkk… Negatif… son deneyişimizdi.. kısmet ..
Hayırlısı olsun inşallah üzüldüm ya7-8-9. Günlerde
Canım bizim burda 16.30 gibi çıkıyor aynı gün
Hakkımızda hayırlısı olsun. Üzüldüm çok… benimki de negatif muhtemelen… inşallah daha güzel şekilde pozitifi görürüz
Pozitif canım 83.06Ayy hadi hayırlısı olsun inşallah canımumarım pozitiftir.
Canım benim, nasılsın?Kızlar benim de sonucum negatif maalesef
canım benim benim de ilk ve son deneyişim, hayırlısı olsun hakkımızda, normal de oluyor düşük sperm ya da yumurta sayılarıyla bir bakıyorsun. normal yolla bir düşük deneyimi olan biri olarak, sağlıksız olacak bir şey baştan olmasın diye düşünüyorum, sağlıklı olacaksa normal yolla da gelir, belki bir iki sene ara verip tekrar da denersiniz. problem yapmayıp kendimize bakacağız :) senin bir kızın vardı diye hatırlıyorum, yanlış mıyım? yoksa da olsun inşallah kızın :)Eveeet bu serüveninde sonuna geldikkk… Negatif… son deneyişimizdi.. kısmet ..
Hayırlı olsun darısı tüm bekleyenlere olsun çok güzel bi haber ☺Kızlar sonucum çıktı. 8. Gün 110
O kadar mutluyum ki anlatamam. Ağlamaktan helak oldum.
Kan testi mi verdin? Kaçıncı gün bugün? İdrar testi verdiysen negatif pozitife dönebilir.Kızlar benim de sonucum negatif maalesef
Çok şükür maddiyat olarak bir problemim yok Allah kimseyi zorda koymasın. Yeniden başlayacağım her şeye sil baştan hakkımızda hayırlısı bu deyip yolumuza bakacağız mecburen canımCanım benim, nasılsın?
Duygularını yaşa, ağla üzül ve at kafandan. Ben hep olacaksa olacağına inanıyorum. Bu dünyada herkesin bir sorumluluğu var. Eğer gücün varsa denemeye devam. Ama yoksa yatırımını kendine yap. Çok zor biliyorum. İnsan her deneme de çok hevesleniyor negatifi konduramıyor süreçte. Hakkımızda hayırlısı buymuş diyeceğiz. Nasibimizi bekleyeceğiz elimizde varsa çabamızı göstereceğiz
Kan verdim canım koca bir sıfır maalesef öncesinde idrar testi yapmadığım için ufak çaplı bi şok yaşadımKan testi mi verdin? Kaçıncı gün bugün? İdrar testi verdiysen negatif pozitife dönebilir.
Kaçıncı gün bugün biraz daha mı beklesen acaba?Kan verdim canım koca bir sıfır maalesef öncesinde idrar testi yapmadığım için ufak çaplı bi şok yaşadım
Sizce yapmak lazım mi idrar testi benim 5. Günün doktor 12 gün sonra dedi yapsam en erken ne zaman yapayım rabbim hepimizin yardımcısı olsunKan verdim canım koca bir sıfır maalesef öncesinde idrar testi yapmadığım için ufak çaplı bi şok yaşadım
Biraz yüksek gibi ama opu zamanı böyle oluyor değerler diye biliyorum. Benim 1680 falandı sanırım ve 16 yumurta toplanmıştı. Sizin yumurta sayınız fazla gibi.Kızlar merhaba, pazartesi opu olacak e2 hormonu 4701 çıktı çok yüksek değil mi daha doktorla konuşmadım endişelendim.
Canım üzülmen çok normal ama ilk denemen mi vs bilmiyorum şöyle diyeyim kaç kez deneyip hiç kimyasal gebeliği görmeyenler gebe kalıp kalmayacağını bile bilmiyor sen demek gebe kalabiliyorsun bu çok artı bir şey ikinci olarakta kimyasal gebelik normal gebeliğe kapı açar diye drlardan yorumlar duymuştum inşallah seninde öyle olurKimyasal gebelik sonrası diğer transferde tutma veya kimyasal olma ihtimali nedir sizce
Ben ilk transferimde negatif almadan önce idrar testi yapmıştım onda negatifi görünce umudumu kesmedim ama bir yanım olmama ihtimalini düşündü ve test günü negatif alınca çok sarsmamıştı beni bence yapılabilir şok yaşamamak içinSizce yapmak lazım mi idrar testi benim 5. Günün doktor 12 gün sonra dedi yapsam en erken ne zaman yapayım rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Ben transferde dahil 7.günümde yapmıştım görmüştüm çift çizgi sonra kandada çıktı çok şükürSizce yapmak lazım mi idrar testi benim 5. Günün doktor 12 gün sonra dedi yapsam en erken ne zaman yapayım rabbim hepimizin yardımcısı olsun
10 gün oldu canım bu günden sonra beklemek sadece bana eziyet olur iğnelerden dolayı pantolon bile çok giyemiyordum karnım ağrıyorduKaçıncı gün bugün biraz daha mı beklesen acaba?