Canım benim çok takma kafana benim kan tahlili 3 günde bin beşyüz arttı Rabb'im hayırlı olanı nasip eder inşallahYaaa benimde 11 inde transferim oldu 23 ü test günüm niye gün farkı var ki acabaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım benim çok takma kafana benim kan tahlili 3 günde bin beşyüz arttı Rabb'im hayırlı olanı nasip eder inşallahYaaa benimde 11 inde transferim oldu 23 ü test günüm niye gün farkı var ki acabaa
Kızlar sonucum çıktı. 8. Gün 110
O kadar mutluyum ki anlatamam. Ağlamaktan helak oldum
Canım tekrar test yaptın mı ?Kızlar, bügün transfer+6ci günüm.
Dayanamadim test yaptim.
Hayalet cizgi varmi?
Benimki de öyle canım taze dondurulmuş embriyo transferi olucam pazartesi bende 12 Gün sonra test isticek muhtemelen daha erken yaptırmazBenimkide 5. Gün embriyosu taze transfer doktorum 12. Gün istedi test
Ne güzel canım inşallah tebrik ederim inşallah sağlıkla ilerlerBeni de listeye ekleyebilir misiniz? 2 mayıs 5. Gün çift embriyo. Testim pozitif ultrason günümü bekliyorum
Cuma günü test günümm canımm inşallah yükselmiş bir değerle mutluluk gözyaşı dökerim14 Mayısta transfer olanlar neredesiniz ses. Verin :) çok kabalalıktık ne durumdasınız nasılsınız alalım pozitifleri inşallah:))
İnşallah canım hayırlısı olsunSelam kızlar
Yazdıklarınızı hep takip ettim.Pozitif çıkan arkadaşlarımı tebrik ediyorum
Hepimiz birer anne adayıyız.Güçlü anneleriz.
14 mayısta transfer oldum.5.gün 1.kaliteli embriyom vardı.İnanın size regl ağrısı dışında hiç bir şeyim olmadı.Hatta olmadı dedim 3 gündür ağlıyorum
Arkadaşlarımın ısrarıyla kan testi verdim bugün 7.gün 23.82 çıkmış 4 yıla yakındır böyle değer görmedim.Cuma günü test günüm o zaman vereceğim inşAllah sağlıkla artar
Aminnn canımmİnşallah canım hayırlısı olsun
Amin inşallah benimde pazartesi günü transfer günüm inşallah bende pozitifi görürümAminnn canımm
Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
Aminn inşallah canım rabbim hayırlı sonuçlar nasip etsin inşallahCuma günü test günümm canımm inşallah yükselmiş bir değerle mutluluk gözyaşı dökerim
Ben transfer olduktan sonra 41 tane fatiha suresi okumuştum canımAmin inşallah benimde pazartesi günü transfer günüm inşallah bende pozitifi görürüm
Canım tekrar test yaptın mı ?
Ay maşallaah hayırlı uğurlu olsun canımmYaptım. Positif cikti. Inanamıyorum ama resmen çıktı
Inşallah hepmize bu ay şanslı gelir
Sizin test gününüz yarın mi herkes için ayrı ayrı heyecan yapiyorumPozitif çıkan arkadaşlarım belirti olarak keskin kasık ağrınız mı vardı yoksa hafif mi
Oh masallah ne güzel canım Allah'ım nasıp etsin inşallah yok canım yeni değil zaten benim transferim bu 4 transferim olucak inşallah o yüzden hemen test yapmıyorum yani doktorum da uyardı çoğunlukla günü gelmeden yapma diye onda tecrubeliyim yani hayırlısı olsun inşallah hakkımızdaBen transfer olduktan sonra 41 tane fatiha suresi okumuştum canım
Ya halik
Ya bari
Ya musavvir esmalarını bolca okudum.
Kefir pancar elma balık bol yeşillik havuç çiğ kabak çekirdeği ceviz badem fındık dut kurusu tükettim
Zamanı gelmeden hemen test yapmaya girişme
benim gibi kendini harap etme inan güven birde bebeğinle konuş pozitif sonucunu görelim Allahın izniyle
Yaaa çok sevindim.Rabbim hayırlısiyla kucağına almayı nasip etsin inşallah sağlıkla ilerlesin.Ayy inşallah ya pozitif olsun şanslı bereketli olsun inşallah sağlıkla pozitifi görürüzYaptım. Positif cikti. Inanamıyorum ama resmen çıktı
Inşallah hepmize bu ay şanslı gelir
Ay maşallaah hayırlı uğurlu olsun canımm
Yaaa çok sevindim.Rabbim hayırlısiyla kucağına almayı nasip etsin inşallah sağlıkla ilerlesin.Ayy inşallah ya pozitif olsun şanslı bereketli olsun inşallah sağlıkla pozitifi görürüz
Evet canım yarın sabahtan vericem acilden. İnşallah bende pozitif kervanına katılırımSizin test gününüz yarın mi herkes için ayrı ayrı heyecan yapiyorum