2024 MAYIS AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI

İnşallah canım hayırlısı olsun

Amin inşallah benimde pazartesi günü transfer günüm inşallah bende pozitifi görürüm
Ben transfer olduktan sonra 41 tane fatiha suresi okumuştum canım
Ya halik
Ya bari
Ya musavvir esmalarını bolca okudum.
Kefir pancar elma balık bol yeşillik havuç çiğ kabak çekirdeği ceviz badem fındık dut kurusu tükettim
Zamanı gelmeden hemen test yapmaya girişme

benim gibi kendini harap etme inan güven birde bebeğinle konuş pozitif sonucunu görelim Allahın izniyle

Oh masallah ne güzel canım Allah'ım nasıp etsin inşallah yok canım yeni değil zaten benim transferim bu 4 transferim olucak inşallah o yüzden hemen test yapmıyorum yani doktorum da uyardı çoğunlukla günü gelmeden yapma diye onda tecrubeliyim yani hayırlısı olsun inşallah hakkımızda

Yaptım. Positif cikti. Inanamıyorum ama resmen çıktı
Inşallah hepmize bu ay şanslı gelir
Yaaa çok sevindim.Rabbim hayırlısiyla kucağına almayı nasip etsin inşallah sağlıkla ilerlesin.Ayy inşallah ya pozitif olsun şanslı bereketli olsun inşallah sağlıkla pozitifi görürüz

Yaaa çok sevindim.Rabbim hayırlısiyla kucağına almayı nasip etsin inşallah sağlıkla ilerlesin.Ayy inşallah ya pozitif olsun şanslı bereketli olsun inşallah sağlıkla pozitifi görürüz

İnşallah canim. Rabbim hepimizin kucağını doldursun.
Burdaki positif mesajlar beni motive etti. Cevremde kimse bilmiyor transfer olduğumu.
Hepiniz iyiki varsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…