Hadi güzel haberlerle gel yarın sabah transferim var umut olKan verdim kızlarr sonuç bekliyorum
BekliyoruzKan verdim kızlarr sonuç bekliyorum
Sağlık ocağında ertesi gün çıkıyor diye biliyorumben de kan verdim 09:30 gibi, sağlık ocağı kan sonucu kaç saatte çıkıyor aşağı yukarı bilen var mı?
Çıktıı mıKan verdim kızlarr sonuç bekliyorum
Ayy çıktıııı 83.06
gözün aydn kuzmm güzel artışlar olsmAyy çıktıııı 83.06
Kat kat artarak devam etsinnn canımmmAyy çıktıııı 83.06
tebrikssss!!! sağlıkla kucağına almak, güzel güzel büyütmek de kısmet olsun, harika haber!Ayy çıktıııı 83.06
Darısı sana canımm inşAllahtebrikssss!!! sağlıkla kucağına almak, güzel güzel büyütmek de kısmet olsun, harika haber!
Amiiinn inşallah allah bekleyen herkese nasip etsinMaşallahbol artışlar!!
Allahim kucağına almayi nasıp etsin
Çok teşekkür ederimm 12. Günüm bugünKat kat artarak devam etsinnn canımmmkaçıncı günün bugün
Çok teşekkür ederim, allah isteyen herkese nasip etsin. Kucaklarımız boş kalmasıntebrikssss!!! sağlıkla kucağına almak, güzel güzel büyütmek de kısmet olsun, harika haber!
Hayırlı olsun canım benimAyy çıktıııı 83.06
geçmiş olsun canım benim, hakkımızda hayırlısı, olumsuzsa ben doğaya salacağım artık, sen de denersin embriyon varsa kalan, olmadı başka tur, nasıl içinden geliyorsa, ben inanıyorum ama olacak senin her türlü, ama doğal ama tüp, aşılama vs. :) üçüncü de olan bir arkadaşım, hep diğerleri zamanı değilmiş der.Kızlar benim de sonucum negatif maalesef
7-8-9. GünlerdeNe zman test yaptınız kaçıncı gün
Canım bizim burda 16.30 gibi çıkıyor aynı günben de kan verdim 09:30 gibi, sağlık ocağı kan sonucu kaç saatte çıkıyor aşağı yukarı bilen var mı?
Hakkımızda hayırlısı olsun. Üzüldüm çok… benimki de negatif muhtemelen… inşallah daha güzel şekilde pozitifi görürüzKızlar benim de sonucum negatif maalesef