2024 MAYIS AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI

Alacağım da sabah ilk idrarla yapicam yarına kaldı benim iş
Gerçekten fazla berlirti yaşadım yani çıkacaksa çıksın çıkmayacaksada kendimi 2. Transfere hazirlicam
Ben bugün birdaha test yaptım dayanamadım çıkmadı. Ben biraz ara vermeyi düşünüyorum hem ilaçlar hem bu süreç beni çok yordu kiloda aldım biraz zayıflarım . 6 7 ay sonra belki yine başlarım. Hem embriyolarim var dondurulmus en azından onlar biraz umut oluyor bana

İş yeri ilk denememi biliyordu şimdi yine ara ara izin alıp kontrole gidiyorum ama transfer olacağımı söylemedim. Bende kadın infertilitesi gibi bir şey yazmasını rica edeceğim. Çünkü istersen 10 gün rapor yazarım kimse de bir şey diyemez dedi doktor:)

Alacağım da sabah ilk idrarla yapicam yarına kaldı benim iş
Gerçekten fazla berlirti yaşadım yani çıkacaksa çıksın çıkmayacaksada kendimi 2. Transfere hazirlicam
Bende sipariş verdim gelirse yaparım bekliyorum kargoya çıkacak mı diye teslimat şubesinde

Canım bende kilo aldım kaç kilosun şu an

Merhaba canim.CAtlatma ignesi gunune kadar tarlusal kullandim sabah aksam.15 yumurtadan 11 olgun 6 dollenme 3 tane 3.gun (5,6 ve 7hucreli)donduruldu
Anladım canım güzel haberler inşallah peki Tarlusal ı kestikten ne kadar sonra adet oldun? Yumurta toplandıktan sonra sanırım değil mi?

Bence hamilesiniz hayırlı olsun

Hanımlar, transferden sonra en net hamilelik belirtesi şu diyebiliyor musunuz ? Ben en belirgin şunu yaşadım ve test günüm geldiğimde hamile olduğumu öğrendim dedirtecek bir belirti şeklinde

Kızlar günaydın dün size sonucumu göstermiştim çizgi gözüküyordu bu sabah yine yaptım ama bu sefer bişey gözükmüyor çok morelim bozuldu acaba kasetler mi yanlıştı keşke yapmasaydım pişman oldum eşimede dün söylemiştim mutluluğumuz yarım kaldı

Eklentiler

• IMG_7367.jpeg
    26,4 KB · Görüntüleme: 56
Normal kaset test mi yaptınız belki yine erken olabilir gibi geliyor bana

Arkadaşlar daha önce bebe time markalı erken gebelik testi kullandınız mı sonucu doğru gosteriyor mu ? Iyi bir marka mi

Erken gebelik testi yaptım ama 50 tl ye almıştım eşimde kızdı dandik marka almışsın belki ondan diye ama belkide moralimi duzeltmek için söyledi bilmiyorum bebe time diye bir

Erken gebelik testi yaptım ama 50 tl ye almıştım eşimde kızdı dandik marka almışsın belki ondan diye ama belkide moralimi duzeltmek için söyledi bilmiyorum bebe time diye bir marka
Predictor diye bir marka var tavsiye ederim erken sonuç çıkarıyor kızımda 3. Haftalık gebeyken öğrenmiştim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…