Alacağım da sabah ilk idrarla yapicam yarına kaldı benim iştest alacaksan erken gebelik al kasette çıkmaz
Ben bugün birdaha test yaptım dayanamadım çıkmadı. Ben biraz ara vermeyi düşünüyorum hem ilaçlar hem bu süreç beni çok yordu kiloda aldım biraz zayıflarım . 6 7 ay sonra belki yine başlarım. Hem embriyolarim var dondurulmus en azından onlar biraz umut oluyor banaAlacağım da sabah ilk idrarla yapicam yarına kaldı benim iş
Gerçekten fazla berlirti yaşadım yani çıkacaksa çıksın çıkmayacaksada kendimi 2. Transfere hazirlicam
İş yeri ilk denememi biliyordu şimdi yine ara ara izin alıp kontrole gidiyorum ama transfer olacağımı söylemedim. Bende kadın infertilitesi gibi bir şey yazmasını rica edeceğim. Çünkü istersen 10 gün rapor yazarım kimse de bir şey diyemez dedi doktor:)Merhaba tüp bebek değil ama aşılama zamanında ben rapor istemiştim konuştuğumuz saatten 5 saat geç oldu her şey işte zor durumda kalmayayım diye ama aşılamada tüp bebekte yapıldığı için rapora çocuk istemi kadın erkek infertilitesi falan yazmışlardı tabii ki işe veremedim bu raporu paşa paşa çalıştım :) belki özellikle rica edilirse kadın doğum üzerinden bir rapor yazılabilir
Bende sipariş verdim gelirse yaparım bekliyorum kargoya çıkacak mı diye teslimat şubesindeAlacağım da sabah ilk idrarla yapicam yarına kaldı benim iş
Gerçekten fazla berlirti yaşadım yani çıkacaksa çıksın çıkmayacaksada kendimi 2. Transfere hazirlicam
Canım bende kilo aldım kaç kilosun şu anBen bugün birdaha test yaptım dayanamadım çıkmadı. Ben biraz ara vermeyi düşünüyorum hem ilaçlar hem bu süreç beni çok yordu kiloda aldım biraz zayıflarım . 6 7 ay sonra belki yine başlarım. Hem embriyolarim var dondurulmus en azından onlar biraz umut oluyor bana
Anladım canım güzel haberler inşallahMerhaba canim.CAtlatma ignesi gunune kadar tarlusal kullandim sabah aksam.15 yumurtadan 11 olgun 6 dollenme 3 tane 3.gun (5,6 ve 7hucreli)donduruldu
Bence hamilesiniz hayırlı olsunMerhaba arkadaşlarım Bende 2 mayısta aşılama yaptırdım ilk aşılamamı aşılamanın 12. Günü bitti 14. Gün Çatlatma iğneside geçti gece 12 itibariyle adetim 2. Gün gecikti bugün 3 defa test yaptım en son az önce yaptığım son testi atıyorum sizce durum nedir? Silik gibi yanlış mı görüyorum?
1.70 boy benim 73 falan oldum en son belki dahada çıktım yani şuanCanım bende kilo aldım kaç kilosun şu an
Kızlar günaydın dün size sonucumu göstermiştim çizgi gözüküyordu bu sabah yine yaptım ama bu sefer bişey gözükmüyor çok morelim bozuldu acaba kasetler mi yanlıştı keşke yapmasaydım pişman oldum eşimede dün söylemiştim mutluluğumuz yarım kaldıKızlar günaydın bana yardımcı olun lütfen dün gece yine kasıklarım çok ağrıdı kötü kötü rüyalar gördüm yapmayacaktım ama sabah kalktım test yaptım var mı bakar mısınız yoksa ben görmek istediğim için mi çizgi görüyorum7 mayısta oldu transferim transfer hariç yedinci günüm
Normal kaset test mi yaptınız belki yine erken olabilir gibi geliyor banaBen bugün birdaha test yaptım dayanamadım çıkmadı. Ben biraz ara vermeyi düşünüyorum hem ilaçlar hem bu süreç beni çok yordu kiloda aldım biraz zayıflarım . 6 7 ay sonra belki yine başlarım. Hem embriyolarim var dondurulmus en azından onlar biraz umut oluyor bana
Aa o zaman bugün gelir ama bence ilk idrarla yapsan daha iyi gibi bugün yapmaBende sipariş verdim gelirse yaparım bekliyorum kargoya çıkacak mı diye teslimat şubesinde
Kizlar bende sizin gibiyim düzenli spor yapıyordum 1 aydır yapamiyorum stresten kendimi yemeğe verdim resmen ve çok kilo aldm herşey bi netleşse keşke1.70 boy benim 73 falan oldum en son belki dahada çıktım yani şuan
Erken gebelik testi yaptım ama 50 tl ye almıştım eşimde kızdı dandik marka almışsın belki ondan diye ama belkide moralimi duzeltmek için söyledi bilmiyorum bebe time diye bir markaNormal kaset test mi yaptınız belki yine erken olabilir gibi geliyor bana
Erken gebelik testi yaptım ama 50 tl ye almıştım eşimde kızdı dandik marka almışsın belki ondan diye ama belkide moralimi duzeltmek için söyledi bilmiyorum bebe time diye bir
Predictor diye bir marka var tavsiye ederim erken sonuç çıkarıyor kızımda 3. Haftalık gebeyken öğrenmiştim benErken gebelik testi yaptım ama 50 tl ye almıştım eşimde kızdı dandik marka almışsın belki ondan diye ama belkide moralimi duzeltmek için söyledi bilmiyorum bebe time diye bir marka
Benden zayıfsın ve normal kilon kafana takma1.70 boy benim 73 falan oldum en son belki dahada çıktım yani şuan
Dağıtıma çıkmadı bugünAa o zaman bugün gelir ama bence ilk idrarla yapsan daha iyi gibi bugün yapmabende bugün eczaneye soracağım bakalım