- 22 Mart 2019
- 10.426
- 21.670
- 27
Aynen bende merak ediyorum kaç kg doğdu minikkk? Yanılma farkı oldu mu? cesursavasciBebişle ilgili bilgi ver baaari hiçbi şey anlatmadın ultrasondaki kilosunda mı doğdu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen bende merak ediyorum kaç kg doğdu minikkk? Yanılma farkı oldu mu? cesursavasciBebişle ilgili bilgi ver baaari hiçbi şey anlatmadın ultrasondaki kilosunda mı doğdu
Bugün doktorum anlattı dün iki bebek doğurtmuş 3700lerde ölçmüş ikisi de 4’ü geçmişAynen bende merak ediyorum kaç kg doğdu minikkk? Yanılma farkı oldu mu? cesursavasci
Kız anlat sen hazırlıklı gidelim böyle bilinmezlik daha zor vallaBosver canım herkes dogurunca anlatcam germeye gerek yok diye düşündüm sonradwn anne olunca kıyamadım kimseye
Canım ben krem almadım malum acil doğuma girdim birde erken doğum oldu eşime gitte al dedım annemde ne kremı dedı tahinin üstüne çıkan yağı sürdüm gümüş kapağı kapattım hiç birşekilde yara olmadı 3 4 gün sürdüm birde aklında bulunsunGogus ucu kremi önceden kullananlar işe yaradı mı acaba yaklaşık 1 hafta var doğuma sürmeli miyim
Sen ve sultiyi boşa korkuttular ya iri iri diye ama tabi haftanızı bekleseniz 40 ı geçip 4 kilo olabilirdiKızlar 3700 ölçmüştü 3690 doğdu güya kafası büyüktü küçük kafa bana benziyo beyaz tenli ama galiba yeşil gözlü birde 53 cmdi 51 cikti
Burdayımdoğuranlar ortadan kayboluyor tedirgin olmaya başladim :)
Evet canım benim hiç sancım yoktu ameliyat günümde dördü rahat geçerdik bizSen ve sultiyi boşa korkuttular ya iri iri diye ama tabi haftanızı bekleseniz 40 ı geçip 4 kilo olabilirdi
İnşalllah faydasını görürsün canımKız başka anlatmadığınız şey varsa söyleyin de bilelim şok olmayalım orda korkmayız merak etme
Ben 37. haftada başladım sürmeye, ilkinde çok çektim yaradan bu kez olmasın diye tedbir almak istedim
Yaa onuda görüyodum etkiliyse onu yapayım sağol canımCanım ben krem almadım malum acil doğuma girdim birde erken doğum oldu eşime gitte al dedım annemde ne kremı dedı tahinin üstüne çıkan yağı sürdüm gümüş kapağı kapattım hiç birşekilde yara olmadı 3 4 gün sürdüm birde aklında bulunsun
Yaa zorlu mu oldu süreçlerinBosver canım herkes dogurunca anlatcam germeye gerek yok diye düşündüm sonradwn anne olunca kıyamadım kimseye
Ben sürmeye başladıktan bir kaç gün sonra doğurdum açıkçası pek kullanmadım çok nadir kullanıyorum şimdi. Gümüş kapak kullanıyorum bazen, bazen de annem ayva çekirdeği jeli yaptı onu kullanıyorumGogus ucu kremi önceden kullananlar işe yaradı mı acaba yaklaşık 1 hafta var doğuma sürmeli miyim
Ay yok valla bende hiç bastırmadılar odada yalnız duş alabilmek için su geçirmez sezaryen bandı yapıştırıyorlar ya onunla başım dertteydi pazar günü çıkar demişti ama ben dün söktüm attım baya etlerimi acıttı yapışkanı dünya varmış hayat buymuş keşke baştan sökseymişim P Pembepilates C Chen31 işte şimdi koltuk silebilirimSen de söyle hadi eklemek istediğin bi şey varsa şimdi tam sırası
Malesef canım sezaryende yürüyorum evet ama yürümek denilirse siz yataktan vs nasıl kalktinizYaa zorlu mu oldu süreçlerin
İlk gün kalkmak dünyanın en ağır yükü ama kalkmak zorundasın ki ayaklanabilesin şuan 2.gunumdeyim hala canım aciyo kalkarken yani annen haklı..Sezeryan yapan anneler size bir şey danışmak istiyorum;
Bugün annemle konuşurken sana salona yatak kurarız zaten dedi. Bende akşam zaten salonda yatarım evet dedim ama annem gündüzleri misafir gelip gidince de sen öyle oturur duramazsın yatak serili kalır dedi. Ben hiç öyle düşünmemiştim gerçekten böyle mi olur yani gelen giden olduğunda da ben yatar pozisyonda mı olurum yoksa annem tabiii çok eski sezeryan şartlarını bildiği için mi böyle söyledi bilemedim. Sizlerin bu süreci nasıl geçti. Hastaneden geldikten sonra genel olarak yatmalı pozisyonda mı kaldınız.
Canım gerçekten senin sürecin çok kötü geçmiş. Güzel bi doğum hikayen olsun isterdim üzüldüm gerçekten. Neden bukadar zorladılar seni ki yada ayağa kalkamama sebebin dikişler mi yapıştırdıkları bant mı acaba beni bant kötü yapmıştıİlk gün kalkmak dünyanın en ağır yükü ama kalkmak zorundasın ki ayaklanabilesin şuan 2.gunumdeyim hala canım aciyo kalkarken yani annen haklı..
Bende doğursaydikta öcümüzü alsaydik herkesten . Şuan hamileyim diye susuyorumHerkesten nefret ediyorummmmm
Kim ayarını kaçırdı bu kadınınHerkesten nefret ediyorummmmm