- 20 Ekim 2022
- 1.430
- 1.561
- 27
Hıcbı fıkrım yokİlk defa bir doktor insülin direncime baktırmamı söyledi ve yüksek çıktı. Sizce bu hamile kalmaya engel mi? Bunca zamandır ondan mı olmuyordu acaba?
Tup bebek denedızmı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hıcbı fıkrım yokİlk defa bir doktor insülin direncime baktırmamı söyledi ve yüksek çıktı. Sizce bu hamile kalmaya engel mi? Bunca zamandır ondan mı olmuyordu acaba?
İki olumsuz aşılamam oldu. Bu ay tüp bebeğe başladık. İğnem bugün bitiyor. Yarın yumurtalara bakılacak.Hıcbı fıkrım yok
Tup bebek denedızmı
Hadı hayırlı olsun ınsaAllahİki olumsuz aşılamam oldu. Bu ay tüp bebeğe başladık. İğnem bugün bitiyor. Yarın yumurtalara bakılacak.
İnşallah hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.Hadı hayırlı olsun ınsaAllah
Pozitif haberleriyle dönersin inşallah canımKızlar şuan hastanedeyim raporumu yenilemeye geldik kan da vereceğim
Neden öyle diyorsun.Hiç ihtimal vermiyorum çünkü pozitif olacağına dair bi hissim yok maalesef
Süper bir haber, Saglikla kucaginiza alin insallahKalp atisinida keseyide gorduk sukur cok saglikli suan 7+3 haftalik gebeyim
Canim inşallah yarın güzel haberler alırsın test yaptın mı hiç4 Mart transfer olanlar ben yarın kan testi vericem mecburi ama progestan iğne bugün için var yarına yok doktora sordum yarın test veriyim negatif olursa boşuna iğne almiyim dedim kabul etti. Gerçi bütün belirtilerim silindi zaten negatif bekliyorum en azından bir gün daha erken öğrenmiş olucam
İnşallah canımm çok sağol Yok hiç yapmadım ben normalde de idrar testi hiç yapmam. Son bir gün geçmez bana şimdiCanim inşallah yarın güzel haberler alırsın test yaptın mı hiç
İnşallah sabrının karşılığını alırsın canımİnşallah canımm çok sağol Yok hiç yapmadım ben normalde de idrar testi hiç yapmam. Son bir gün geçmez bana şimdi
6 buçuk yıllık bir sabır... İnşallah hepimiz güzel bir şekilde karşılığını alalım bu mübarek aydaİnşallah sabrının karşılığını alırsın canım
İnşallah canım. Haberlerini bekliyorum6 buçuk yıllık bir sabır... İnşallah hepimiz güzel bir şekilde karşılığını alalım bu mübarek ayda
Bende az önce kan verdimHiç ihtimal vermiyorum çünkü pozitif olacağına dair bi hissim yok maalesef
İnşallah dua edin ne olur. Son embriyolarim eğer negatif olursa tekrar başlamaya güç bulamam uzun bir süre. Çok yoruldumİnşallah canım. Haberlerini bekliyorum
Hayır canım gayet normal ben uzun zamandır buradayım gördüğüm değerler arasında gayet iyi değeriniz 11. Güne göre içini ferah tut sen iki kat artsın inşallahBugün kan testi verdim bende 246 çıktı değer normal aralıkta mı değil mi bilemedim bir sürü insan yorum yaptı düşük değer diye