İnşallah mübarek ayda Rabbim yüzünü güldürür.Günaydın kızlar. Hayırlı ramazanlar. Korka korka kan vermeye gidiyorum sonuç yarın çıkacak pek ümidim yok inşallah buraya hamileyim yazmak nasip olur. Dualarınıza talibim
Allah kabul etsin lekelenme yaşamış olmama rağmen 2. Denemem belki başka bişey den dolayı lekelenmişimdir diye korkuyorum amin canım teşekkür ederimİnşallah mübarek ayda Rabbim yüzünü güldürür.Duğalarım seninle ve umudunu kaybetme
Çok dua ediyorum. Hepimiz aynı yollardan geçtik. Rabbim en hayırlı en sağlıklı şekilde nasip etsin inşallah. hepimizin yüzü gülsün bu ay. Erken test yapmışsın 3.gun embriyosu için biraz daha bekle inşallah pozitif alırsın hayırlısıylaRabbim sağlıklı kaçağına almayın nasip etsin inşallahİnşallah bizim sonuçlarımız da bizim yüzümüzü güldürür bu mübarek ayda
Adet gibi kanama yoksa normal diyorlar siz pozitif düşününAllah kabul etsin lekelenme yaşamış olmama rağmen 2. Denemem belki başka bişey den dolayı lekelenmişimdir diye korkuyorum amin canım teşekkür ederim
İnşallah aminÇok dua ediyorum. Hepimiz aynı yollardan geçtik. Rabbim en hayırlı en sağlıklı şekilde nasip etsin inşallah. hepimizin yüzü gülsün bu ay. Erken test yapmışsın 3.gun embriyosu için biraz daha bekle inşallah pozitif alırsın hayırlısıyla
Tebrik ederimmmmAkşam 8 gibi artimed strip yaptım 2.cizgi anında çıktı. O kadar sene negatif görmüşüm ki mutluluktan kahkaha atmaya başladım. Hala inanmıyorum tabi labaquick sipariş vermiştim o gelirse yapacağım tekrar anca öyle inanırım5 Mart'ta transfer olmuştum
Canim teşekkür ederim sanırım kanda gormeyene kadar insan idrak edemiyor. Hayırlısı olsun hepimiz içinTebrik ederimmmm
Tekrar yaptın mı test ?Bende de göğüs hassasiyeti hariç uyku ve yorgunluk başladı dünden beri. Göğüs hassasiyeti iyice arttı. Bugün 10. Gün 7. Günde negatif gördüm. Maloş gibiyim ama
Yok vermedim kan hiçCanim teşekkür ederim sanırım kanda gormeyene kadar insan idrak edemiyor. Hayırlısı olsun hepimiz içinsen ne yaptın kan verdin mi testlerden sonra? Son durumun ne
Yok yapmadım onu daTekrar yaptın mı test ?
Test günün gelmiş olmalı birdaha yap benceYok yapmadım onu da
Ya yine çıkmazsaTest günün gelmiş olmalı birdaha yap bence
Kuzum test zamanın gelmiş. İdrara çok guvenmemek lazım tabi ki, ben olsam mutlaka kan da verirdim günümde. İdrara yansımayan gebelikler varmiş. Herşeyden önce nasip daha yolun çok başindayiz bir daha deneriz olumsuz olursaYa yine çıkmazsa
Aynen test günüm çarşamba aslında bugün versem az da olsa bişey çıkar illa ama bekliyim 2 gün daha. Bişey kaybetmem olduysa olduKuzum test zamanın gelmiş. İdrara çok guvenmemek lazım tabi ki, ben olsam mutlaka kan da verirdim günümde. İdrara yansımayan gebelikler varmiş. Herşeyden önce nasip daha yolun çok başindayiz bir daha deneriz olumsuz olursa
İnşallah hayırlısıyla olmuşturAynen test günüm çarşamba aslında bugün versem az da olsa bişey çıkar illa ama bekliyim 2 gün daha. Bişey kaybetmem olduysa oldu
İnşallahhİnşallah hayırlısıyla olmuştur
Bende de kasık ağrısı oluyor ama ayakta durduğumdan mı fitilden mi anlayamadım henüzKızlar by progrsten filit benim kasıklarımı belimi çok ağrıtoyor dikkat ediyorum kendime onu atınca ağrım artıyor. Sizdede öyle mi bana mı öylr geliyor