- 24 Aralık 2020
- 304
- 296
- 28
6. Gün ilaç attıkç akarnım kasığım ağrıyor etkisi geçince ağrım kesiliyor. Ekstrem bie durum yok çok istiyorum allah nasip etsinHayırlı akşamlar kızlarr Ne yapıyorsunuz nasılsınızzNasıl gidiyorr Benim Bugün 3. Günümmbi belirti yok Sadece Aşırı yorgun hissediyorum
Belirtim yok diyorum ama şu var, sürekli uykum geliyor ve bayılıyorum koltukta. Sen 3. Günden yorgun hissetmeye başlamışsınEn merak edılen surec şu 10 gun oluyorr
Cok yorgun hussedıyorum kendımı ama Ilaclardanda olabılır
Ayyyyy ınsaAllahhh Mubarek gunlerın hurmetıne RabbımmmmEvet canım
Doktorumun asıl benden kan istediği gün yarın. Allahın izniyle inşallah artmıştır
Ve inşallah Ramazan ayı hepimize bereketli gelecek ve buralar pozitiflerle dolucak
Amınn6. Gün ilaç attıkç akarnım kasığım ağrıyor etkisi geçince ağrım kesiliyor. Ekstrem bie durum yok çok istiyorum allah nasip etsin
Ayyu ınsaAllah O kadar ıhtıyacımmm var ki Bebişimeee Banaaa sıkıca tutunsundaaaa Yanımda olsunnnBelirtim yok diyorum ama şu var, sürekli uykum geliyor ve bayılıyorum koltukta. Sen 3. Günden yorgun hissetmeye başlamışsınİnşallah bebişlerin tutunuyordur ve halsizliğidir
Ah canım benim seni coook iyi anlıyorum. Önceki transferlerimde hiç belirtim olmamıştı. Ama ikinci pozitifti. Belirtim olmasa daha çok sevinirim belki belirti olunca adet belirtisi mi diyorum bı olup bı geçiyor çünkü. Mesela bugün hiç göğüs ağrısı yok akıntı hiç yok. Kaşık ağrısı sıfır. Normal zamanda daha çok ağrır. Çözemedim böyle olunca daha çok karamsarlığa kapılıyorum bı heves bı karamsarlık arası git gel oldu. Benim pozitif olduğunda hiç kasık ağrısı olmamıştı göğüs ağrısı kese göründüğünde bile yoktu canım bence belirti psikolojik diyorum artık. Burada çok gördüm belirti olup negatif olan. O yüzden içini rahat tut hiç boşuna üzme kendini eğer varsa zaten şuan seninle artık bir şeyi değiştiremeyiz. İnşallah bizimledirlerSen geçen buraya belirtilerini yazmıştın. Bende hiç bişey yok diye aşırı modum düştü benim tutmadı diye düşündüm hatta ağladım. Yani bugün orta halliyim içimde bir kramsarlık oluyor bazen olmadı diye hiç.belitrtim yok göğsümde hiç acımıyor sen dediğinden beri saat başı sıkıyorum acı macı yok.dışarı çıktım bugün arkadaşlarımızla kahvaltı yaptık bana araba kapısı bile açtırmadılar sigara içmediler bana yumurta gibi davrandılar sağolsunlarbelirti aramak beni yordu yarın gebelik testim gelecek belki yaparım 7. Gün belkide yapmam bilmiyorum karamsarım başka şansım yok sizin gibi ameliyatla 9 spermden buralara geldim allahım şu güzel akşamın yüzü suyu hürmetine boş çevirmesin ellerimizi
Ne zaman yapıcaksın ? Evet haklısın belirti arayınca bunalım giriyorum benAh canım benim seni coook iyi anlıyorum. Önceki transferlerimde hiç belirtim olmamıştı. Ama ikinci pozitifti. Belirtim olmasa daha çok sevinirim belki belirti olunca adet belirtisi mi diyorum bı olup bı geçiyor çünkü. Mesela bugün hiç göğüs ağrısı yok akıntı hiç yok. Kaşık ağrısı sıfır. Normal zamanda daha çok ağrır. Çözemedim böyle olunca daha çok karamsarlığa kapılıyorum bı heves bı karamsarlık arası git gel oldu. Benim pozitif olduğunda hiç kasık ağrısı olmamıştı göğüs ağrısı kese göründüğünde bile yoktu canım bence belirti psikolojik diyorum artık. Burada çok gördüm belirti olup negatif olan. O yüzden içini rahat tut hiç boşuna üzme kendini eğer varsa zaten şuan seninle artık bir şeyi değiştiremeyiz. İnşallah bizimledirler
Ah canım benim. Allah bu hasretini en kısa zamanda sağlıklı evlatlarla mükafatlandırsın.Ayyu ınsaAllah O kadar ıhtıyacımmm var ki Bebişimeee Banaaa sıkıca tutunsundaaaa Yanımda olsunnnHasret kaldımmm 3.5 senedırrrr
Senınde ınsaAşlah degerın Guzel artmıştırrr
Çarşamba günü kan testi günüm canım o zaman yapicamNe zaman yapıcaksın ? Evet haklısın belirti arayınca bunalım giriyorum ben
İnşaAlllahhh canımmmm Allah buyukkk.Ah canım benim. Allah bu hasretini en kısa zamanda sağlıklı evlatlarla mükafatlandırsın.
Mübarek Ramazan ayına giriyoruz hayırlısı ile.
Yüreğin ferah olsun. Bol bol suyunu iç dinlen olucak inşallah hissediyorum
Bıse olmaz kız öksürmekleCok öksürüğüm var çok öksürüyorum çok korkuyorum
Hiç korkma benim ikinci transferde ağır grip oldum ikinci gün öksürük ve boğaz ağrısı. Tutunmustu canım. Doktorum bir şey olmaz demişti. Bal limon su şerbet yapmıştım. Balın zararı var mı bilmiyorum yine de bak sen o kesmişti öksürüğü. Kelle paça da icmistimCok öksürüğüm var çok öksürüyorum çok korkuyorum
tramsferden 3 gün önce hastaydım ondan kaldı omu zorluyorda leke geldi diye koktum açıkcasıBıse olmaz kız öksürmekle
İyi yapmışsın internetten sipariş vererek. Nasıl olsa gelecek diye diye günler geçiyorİnşaAlllahhh canımmmm Allah buyukkk.
İçiyorum su zatenn Normaldede cok ıcerdım
bakalım hafta içi bı test yaparm belkı Internetten almıştım Evde yoktu smdıye kadar yoksa yapmstm
Ayyy çok sevidnim allah bizsde nasip etsin gülcüğümAkşam 8 gibi artimed strip yaptım 2.cizgi anında çıktı. O kadar sene negatif görmüşüm ki mutluluktan kahkaha atmaya başladım. Hala inanmıyorum tabi labaquick sipariş vermiştim o gelirse yapacağım tekrar anca öyle inanırım5 Mart'ta transfer olmuştum
İnşallah canimAyyy çok sevidnim allah bizsde nasip etsin gülcüğümtadını çıkart
Çok sevindim canımm maşallah Allah inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinAkşam 8 gibi artimed strip yaptım 2.cizgi anında çıktı. O kadar sene negatif görmüşüm ki mutluluktan kahkaha atmaya başladım. Hala inanmıyorum tabi labaquick sipariş vermiştim o gelirse yapacağım tekrar anca öyle inanırım5 Mart'ta transfer olmuştum