- 30 Aralık 2023
- 630
- 351
- 25
Streç filme sarın benim de sertti sarıp koydum ertesi günü olgunlaştı bir de muz varsa onun yanına koyun onunla da olgunlaşırYa Avakado aldım 2 gun once olgunlasmadı daha karanlıkda Bekletıyorum ama yok Sinir oldum
Vala Sende benım gıbıydın hatırladıgm kadarıyla bıse hıssetmıyodun demı
Awox marka pek güvenilir mi bilmiyorum ama önceki negatiflerimde hiç çizgi çıkarmıyorduMerhaba bariz pozitif testin markası ne
Hayırlı uğurlu olsun inşallahKIZLARR NASILSINIZ BEN OLDUM BUGÜN TRANSFER HAMD OLSUN GÜZEL GEÇTİ İnşaAllah Sonucunuda Güzel Alırım
Hamiş Kalanlar varmı grubumuzda Lısteyı duzenleyelımm
Kız yok her an dinliyorum ama hareket yokKendını dınlersen agrı cogalıyoKendı halıne bırakırsan bıse yok ahhaha
İnşallah canım benim de 13 Mart peşpeşe güzel haberler verelim inşallahBende 1 martta transfer olmuştum, 6 martta leke geldi. 12 mart test günüm heyecanla ve endişeyle bekliyorum. İnşallah yerleşme lekesi yaşamışızdır
AMİNİnşallah canım benim de 13 Mart peşpeşe güzel haberler verelim inşallah
Evet canım 3. Günmus. Daha umut var inşallah.1 tane 3. Gün embriyosudaha önce tedavi gören arkadasim bugünden itibaren başla varsa çıkar dedi
Bencede dınlemeyelimKız yok her an dinliyorum ama hareket yokdur biraz da dinlemiyim
Sagolll canımm benım ınsaAllahHayırlı uğurlu olsun inşallahsağlıcakla kucağına al kuzum
Doğru senınde cok belırtısız olmuştu OgrenmenDaha ilk günün çok normal biley hissetmemen ben yatmasam hiç hissetmeyeceğim neredyse hala
Ben yaptım. Silik çıktı. Tam sevinemiyorum çünkü daha çok erken 3. Gün embriyosu ve 7. Günüm. Yarın sabah ilk idrarda yapacağımTest yapan yok mu hadi pozitifler sıralansın test sipariş ettim trendyoldan
Ben yaptım. Silik çıktı. Tam sevinemiyorum çünkü daha çok erken 3. Gün embriyosu ve 7. Günüm. Yarın sabah ilk idrarda yapacağım
Böyle çıktı.Ayyy atmadın mı buraya görmedim. Olmuştur o silik varsa çok sevindim allah bizede nasip etsin sıkıntısı çok kötü
İlk idrarla yapmadım. 1 saat önce yaptım. Sevinemedim henüz kızlar. İnşallah kanımda güzel çıkar. Ve inşallah hepimiz pozitif alırız
Bu anı görmek için o kadar bekledim ki. İnşallah doğrudur.Ayy var işte daha ne olsun maaşallah nazardan saklasın allahım
Markası Day’s Comfort erken gebelik. 2 tane daha farklı marka var yarın yapacağım.Bu test ne marka ?