- 1 Ocak 2024
- 678
- 400
Evet pozitif hayırlı olsun bu test çünkü varsa hemen pozitifi gösteriyorEki Görüntüle 3412684 30 martta 3.gün çift embiryo transferi olmuştum bugün 8. Günüm çok şükür çift çizgiyi gördüm. Kan da da güzel değerler görürüm inşallah sağlıkla ilerler. Bu 5. Tansferimdi.
Eşime kalsa belirtileri transferin ilk günü bekliyoBulantı için erken değil mi canımonlar bizden önce hamileler yaaa
Canım ne belirtin vardıTeşekkür ederim canımisteyen her keze nasip olsun güzel haberleri almak inşallah
Evet canım 5 gün dondurulmuş çift embriyoydu aynı günde transfer olmuştuk hatırliyorsanbugün 12 ci gündü
O ben de hep oldu doktor fitilden dolayı dedi çok önemsemedi o yüzden bende takmıyorumKızlar merhaba, hafif sarımsı yeşilimsi gibi bi akıntım var yaşayan var mı bu durumu, yaşadıysanız naptınız? Yarın doktora msj atsam mı bilemedim
Peki yapısı nasıldı sulu akıntı mı, kesik kesik mi. Benim kesik kesikte ondan biraz tedirgin oldum. Muhtemelen dediğiniz gibi fitil kullanıyorum enfeksiyon olabilir de.O ben de hep oldu doktor fitilden dolayı dedi çok önemsemedi o yüzden bende takmıyorum
Karışık oluyor peçeteye geliyor idrarı yaptıktan sonraPeki yapısı nasıldı sulu akıntı mı, kesik kesik mi. Benim kesik kesikte ondan biraz tedirgin oldum. Muhtemelen dediğiniz gibi fitil kullanıyorum enfeksiyon olabilir de.
Hmm anladım benim evet peçeteye de geliyo bazen iç çamaşırımda da oluyo çok korkulcak bişe değil anladığım kadarıyla ama yine doktorumu bilgilendiriyim. Çok teşekkür ederimKarışık oluyor peçeteye geliyor idrarı yaptıktan sonra
Progestan fıtıl yapıyor ekstra enfeksıyonda olabılırKızlar merhaba, hafif sarımsı yeşilimsi gibi bi akıntım var yaşayan var mı bu durumu, yaşadıysanız naptınız? Yarın doktora msj atsam mı bilemedim
Iyı canım benım 9. Gu. 97 cıkmıştıKan testi sonucum 106 çıktı 8. Gün için nasıl sizce kızlar.
Sağol canım bi anda tedirgin oldum bende enfeksiyon bebeğe zarar verir mi acaba diye ama zarar vermez dediler. İçim biraz rahatladı.Progestan fıtıl yapıyor ekstra enfeksıyonda olabılır
Evet canım bendede var sarı akıntı Hafıfde koku Ben sureklo ıc camasır degıstırıyorum gunde 2 3 kere dıkkat etmek gerekıyo tabıSağol canım bi anda tedirgin oldum bende enfeksiyon bebeğe zarar verir mi acaba diye ama zarar vermez dediler. İçim biraz rahatladı.
Ya MAŞALLAHSonuç çıktı canım 1772.1ağlamaktan gözlerim şişti hala inanamiyorum ruya gibi
ay aynı şeyleri ben de yaşıyorum gece olunca bi bacak ağrısı tutuyorBenimde var bulantı canım henüz bi çıkarma olmadı ama hep bi öğürme var. Bide iştahsızlık var çok pek yiyemiyorum bişey
Bide benim 2 gecedir bacaklarım sızlıyo uyuyamıyorum ya böyle bişey yaşayan varmı ?
Maşallah canım hayırlı olsunSonuç çıktı canım 1772.1ağlamaktan gözlerim şişti hala inanamiyorum ruya gibi
Kızlar dün testim pozitif çıkmıştı dünden beri de kahverengi lekelenmelerim oluyor. Çok korkuyorum bebeğim e bişey olmaz inşallahyaşayan varmı lekelenme
Korkma dinlen guzelce doktoruna da sorabilirsin . Eger kan sulandirici kullaniyorsan onu keser bir sure yoksa progestron verir ya da sadece dinlen der. 8. Gun degerin guzel gayet . Stres etme kendineKızlar dün testim pozitif çıkmıştı dünden beri de kahverengi lekelenmelerim oluyor. Çok korkuyorum bebeğim e bişey olmaz inşallahyaşayan varmı lekelenme
Genetik bölümlerinden yaptırabilirsin canım. Eğitim araştırma hastaneleri ve tıp fakültelerinin genetik bölümleri oluyor. Devlette uzun sürüyor o testler biraz yoğunluktan dolayı ama özel yapan merkezlerde var. Bende o merkezlerden birinde çalışıyorum. Antalyada isen yardımcı olabilirim.Doktor bizden kanda kromozom testi istedi. Devlette hangi bölümden yaptırabilirim bu testi ve sonuç ne zaman çıkar bilgisi olan var mı ?