Arkadaşım senin test günün pazartesi mi?AA o zaman daha çok yeni hakikaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşım senin test günün pazartesi mi?AA o zaman daha çok yeni hakikaten
Bende çok ilaç var sabah akşam estrofem, duohaston ve progestan fitil. Öğlen coraspin. Akşam oksapar ve prolutex iğne. Gece yatmadan prednol(kortizon) Tabi bir de d vitamini ve folik asit takviyesi.Neler kullaniyosunuz peki hangi ilac
Ya neden okadar cokBende çok ilaç var sabah akşam estrofem, duohaston ve progestan fitil. Öğlen coraspin. Akşam oksapar ve prolutex iğne. Gece yatmadan prednol(kortizon) Tabi bir de d vitamini ve folik asit takviyesi.
Bilmem başından beri o şekilde herkesin vücut yapısı ihtiyacı farklı demek.Ya neden okadar cok
Evt galiba ben progestan dex sabah aksam estrofem gunde 3 defa coraspin gunde 1 kullaniyorum bana kagitda yazmis zaten progedtan dex 10.haftada birakilcak diye estrofem kalp atisi duyulunca birakilcak coraspin lekelenme yada kanama oldunda yazmis galiba coraspini kesmiycem heralde leke ve kanama olmazsa ilaclari bana erken birakdirmiyormu acaba kafama takildiBilmem başından beri o şekilde herkesin vücut yapısı ihtiyacı farklı demek.
Tamam işte benim de 29unda oldu transfer ordan aklımda kalmış bana 8i dedi ama yarın yapicam adet belirtilerim çok fazla. Duygusallık diz ağrısı bel ağrısı... 15 gün beklenmez ya canın çıkarBana 15 gün verdi bu sefeee doktor neden analamafım ilkinde 10. Gün yapmıştım sizin transfer ne zamandı ki benim 29. Daydı
Seninle herseyimiz aynı. Pazartesiyi beklicek misin gerçekten belirtilerin nasilBenimde 29’uydu. 5.gün dondurulmuş embriyo pazartesi 10.gün test günüm canım
Evet canimArkadaşım senin test günün pazartesi mi?
Bende 29unda yaptım bana da Salı günü test yap dediler sen nasıl hissediyorsunBenimde 29’uydu. 5.gün dondurulmuş embriyo pazartesi 10.gün test günüm canım
Ben şuanda 6+2 haftalık oldum ilaçları bıraktırcağı zaman 7 buçuk hafta filan olucak o da hepsi değil estrofem ve prednol bırakılcakmış. Yani inan süreçle ilgili çok bilgim yok çok da araştırmadım. Sadece doktor ne derse onu yapıyorum. Çok sorgulamak da bazen strese neden oluyo. Yaş faktörü, vücut yapısı gibi gibi birçok sebep vardır ilaçlarla ilgili. Doktorun güven veriyorsa bence kafana takma.Evt galiba ben progestan dex sabah aksam estrofem gunde 3 defa coraspin gunde 1 kullaniyorum bana kagitda yazmis zaten progedtan dex 10.haftada birakilcak diye estrofem kalp atisi duyulunca birakilcak coraspin lekelenme yada kanama oldunda yazmis galiba coraspini kesmiycem heralde leke ve kanama olmazsa ilaclari bana erken birakdirmiyormu acaba kafama takildi
Yaaaa ben sizi severimmm MAŞALLAH canım allahıma sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ❤❤ cok güzellerBak küçük olan zaten belli alt 2 foto büyük olana ait
Evet pazartesi gününe kadar bekleyeceğim canım. Bu 3. denemem yine olumsuz olacak diye korkuyorumSeninle herseyimiz aynı. Pazartesiyi beklicek misin gerçekten belirtilerin nasil
Transferin ilk 3 günü kasık bel ağrısı ve gaz sancısı vardı. Diğer günler yorulduğumda kasıklarımda batma oldu. Bugün yani 7. gün karnım şişti ve gaz sancısı yeniden başladı. Göğüslerimde dolgunluk ve ağrı hiç olmadı şimdilik. Sen ne durumdasın?Bende 29unda yaptım bana da Salı günü test yap dediler sen nasıl hissediyorsun
7.güne kadar aynıyız ama 1-2 gündür adet sancıları yokluyor beni bazen şiddetleniyor bir tık özellikle sinirlendiğimde ve heyecanlandığımda oluyor. Onun dışında göğüslerimde Ağrı ve dolgunlar var duygusallık var ağlayınca rahatlıyorum ve çabuk sinirleniyorum bu ara ama nedense bende de olmayacak hissi varTransferin ilk 3 günü kasık bel ağrısı ve gaz sancısı vardı. Diğer günler yorulduğumda kasıklarımda batma oldu. Bugün yani 7. gün karnım şişti ve gaz sancısı yeniden başladı. Göğüslerimde dolgunluk ve ağrı hiç olmadı şimdilik. Sen ne durumdasın?
Ay canım benim kıyamam inşallah kuzum kucağına da alırsın allahın izniyleEvet geçen hafta tek keseydi bu hafta ikinci kesede göründü ama diğerinden küçük bebekte yolk sac da görüldü inşallah sağlıkla devam eder iki bebeğimde doğurmak kucağıma almak nasip olur çok farklı bir duygu şuan 3 kişiyim
Hayırlısı Allah’tan arkadaşım. Üzerimizdeki baskı ve stres kullandığımız ilaçlar bizi çok etkiliyor. Ben stresten durduğum yerde duramıyorum artık. Allah hepimize yardım etsin inşallah7.güne kadar aynıyız ama 1-2 gündür adet sancıları yokluyor beni bazen şiddetleniyor bir tık özellikle sinirlendiğimde ve heyecanlandığımda oluyor. Onun dışında göğüslerimde Ağrı ve dolgunlar var duygusallık var ağlayınca rahatlıyorum ve çabuk sinirleniyorum bu ara ama nedense bende de olmayacak hissi var
Evet dun duyduk canım sen naptınmerry06 canımmmm duydunuz mu kalp atışını