Merry canım listeyi ne zaman guncelliceksinEvet dun duyduk canım sen naptın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merry canım listeyi ne zaman guncelliceksinEvet dun duyduk canım sen naptın
Ayy guncellıyorm yogunum bırazMerry canım listeyi ne zaman guncelliceksin
Aynen canım olsun saglıklı Sıhhatlıca gelsınde dunyaya+- 3 oynamalar oluyordu canım ölçümlerde bende o zaman gitcem kontrolede karından görülsün istiyordum ama bizde vajinal görcez heralde
Kızlar yarın kan verecem çok hafif kahverengi akıntım var normal midir acaba sizlerde de varmıAynen canım olsun saglıklı Sıhhatlıca gelsınde dunyaya
Normal bendede oldu 8. Gun Sonra 13.gun 16. Gu. 18. Gun 23. Gun oldu. Suanlık yok ama doktorum normal kana donmedıgı surece dedıKızlar yarın kan verecem çok hafif kahverengi akıntım var normal midir acaba sizlerde de varmı
evet ama Ben cumartesi yapacağım öyle dedi doktorum benimde 5. Gün. Emb.Ayın 29’u di mi sizin de. Pazartesi test yapacağız hayırlısı inşallah
Olsun tatlım kolay gelsinAyy guncellıyorm yogunum bıraz
Benimde arada adet belirtilerim yokluyor kasıklarım ağrıyo bir bakıyorum göğüslerim şişiyor ilaçların etkisi mi adetin etkisi mi yoksa gebelik mi herşey birbirine karıştı haliyle bünyem de hangisine tepki verdiğini anlamıyor artık o yüzden günümü bekliycem inşallah sizin olumlu olur birisi daha var 3. Müz aynı gün onunda testi pazartesi H Htc1059Tamam işte benim de 29unda oldu transfer ordan aklımda kalmış bana 8i dedi ama yarın yapicam adet belirtilerim çok fazla. Duygusallık diz ağrısı bel ağrısı... 15 gün beklenmez ya canın çıkar
Yarın mı yani? Kendim test yapacakmışım gibi heyecanlandımevet ama Ben cumartesi yapacağım öyle dedi doktorum benimde 5. Gün. Emb.
Amin inşallah ama bayramdan sonra benimYarın mı yani? Kendim test yapacakmışım gibi heyecanlandım
İnşallah güzel haberlerini alacağız arkadaşım
Keşke bekleyebilsek 6.gün kan testi verdim negatif çıktıKızlar sakın sakın sakın erken test filan yapmayın iki gündür testler benim beynimi yaktı inanın çok çok stresli oluyor en azından 7.güne kadar sizlerden rica ediyorum bekleyin lütfen
6.gün kan negatifKuzum ben 7. Gün yaptım 5 çok erken sanki
sevgiiiiii3 arkadaşımız var bir de bizimle aynı günBenimde arada adet belirtilerim yokluyor kasıklarım ağrıyo bir bakıyorum göğüslerim şişiyor ilaçların etkisi mi adetin etkisi mi yoksa gebelik mi herşey birbirine karıştı haliyle bünyem de hangisine tepki verdiğini anlamıyor artık o yüzden günümü bekliycem inşallah sizin olumlu olur birisi daha var 3. Müz aynı gün onunda testi pazartesi H Htc1059
Cumartesi deyince hemen yarın zannettimAmin inşallah ama bayramdan sonra benim
Bende regl belirtileri var gerginlik duygusallık bel ağrısı ama umarım değildir umarım yüzümüz güler sonuçtan çok korkuyorum ama yarın test yapicam . Yapıyım demi ?Evet pazartesi gününe kadar bekleyeceğim canım. Bu 3. denemem yine olumsuz olacak diye korkuyorum
Transferin ilk 3 günü kasık bel ağrısı ve gaz sancısı vardı. Diğer günler yorulduğumda kasıklarımda batma oldu. Bugün yani 7. gün karnım şişti ve gaz sancısı yeniden başladı. Göğüslerimde dolgunluk ve ağrı hiç olmadı şimdilik. Sen ne durumdasın?
Bence yapma arkadaşım. Gününü bekle o strese şimdiden girme. Zaten zorlu süreçlerden geçiyoruz. Dengeli beslenme ve stresi azaltma çok önemli bu dönemdeBende regl belirtileri var gerginlik duygusallık bel ağrısı ama umarım değildir umarım yüzümüz güler sonuçtan çok korkuyorum ama yarın test yapicam . Yapıyım demi ?
Bencede yapma ben yaptım strese soktum kendimi yüzüm gülmüyor kaçıncı gün sizinBende regl belirtileri var gerginlik duygusallık bel ağrısı ama umarım değildir umarım yüzümüz güler sonuçtan çok korkuyorum ama yarın test yapicam . Yapıyım demi ?
Bende öyleyim acayip şişiyorum. Sonra bir süre sonra geçiyo. Bugün doktora sormayı unuttum. Sıkıntı değildir herhaldeArkadaşlar ne yesem karnım sısıyor rahatsız oluyorum ya
Kalp atışını duyduğumuzda doktorum estrofemi bırakabilirsin dedi diğer ilaçları ise 12. Haftada keseceğini söyledi diğer doktorumKizlar bise sorcam lutfen cvplar misjniz ilaclarinizi nemzn birakddiniz gebelin kacinci haftasinda yada birakdinjz mi acaba
Kuzum belki geç tutunma olacaktır hiç ümidini kesme hemen öyle ben 11. Güne kadar negatif çıkanları gördüm burda6.gün kan negatif