- 20 Ekim 2022
- 1.430
- 1.561
- 27
Cokmu yıyoz aceba anlamadım Cok rahatsız edıyorBende öyleyim acayip şişiyorum. Sonra bir süre sonra geçiyo. Bugün doktora sormayı unuttum. Sıkıntı değildir herhalde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cokmu yıyoz aceba anlamadım Cok rahatsız edıyorBende öyleyim acayip şişiyorum. Sonra bir süre sonra geçiyo. Bugün doktora sormayı unuttum. Sıkıntı değildir herhalde
Banada estrofem kalp atisinda kes dedi progestan dex 10.hafta demis bazilari 16 haftaya kadar kullaninca merak ettimKalp atışını duyduğumuzda doktorum estrofemi bırakabilirsin dedi diğer ilaçları ise 12. Haftada keseceğini söyledi diğer doktorum
Banada 15-16. Haftaya kadar kullanırız dex i dedi doktor. Estrofemı kalp atışında bıraktık. Ama herkesın bunye farklı Duruma gore bıraktırır helkıBanada estrofem kalp atisinda kes dedi progestan dex 10.hafta demis bazilari 16 haftaya kadar kullaninca merak ettim
Galiba bana 10.hafta yazmisBanada 15-16. Haftaya kadar kullanırız dex i dedi doktor. Estrofemı kalp atışında bıraktık. Ama herkesın bunye farklı Duruma gore bıraktırır helkı
Evet başta bende çok yediğimi sandım ama yok ya aynı yiyorum tartılıyorum kilomdada bi değişiklik yok. Şişlik oluşuyo benceCokmu yıyoz aceba anlamadım Cok rahatsız edıyor
Ben bugün kalp atışını duydum ama estrofemi bıraktırmadı doktor bayramdan sonraki hafta bırakıcaz dedi tekrar kontrole gittiğimde neden ki acaba, herkes kalp atışında bırakmışBanada 15-16. Haftaya kadar kullanırız dex i dedi doktor. Estrofemı kalp atışında bıraktık. Ama herkesın bunye farklı Duruma gore bıraktırır helkı
Bende gördüm ama idrar testinde negatiflerdi kanda değil o yüzden çok umudum yokKuzum belki geç tutunma olacaktır hiç ümidini kesme hemen öyle ben 11. Güne kadar negatif çıkanları gördüm burda
Canım 7. Haftadan sonra cinsiyet ayrımı baslıyormuş benım 6+6 da bıraktık. Hormon ılacı oldugu ıcın erkek olursa hormonlar etkılenır dıye bırakılıyormuş. Yanı cocugun hormonlarını etkılermış. Bana öyle demıştı arkadaşım doktoru oyle demiş.Ben bugün kalp atışını duydum ama estrofemi bıraktırmadı doktor bayramdan sonraki hafta bırakıcaz dedi tekrar kontrole gittiğimde neden ki acaba, herkes kalp atışında bırakmış
Hmm bende tekrardan gittiğimde 7+4 olucam sanırım. Neyse doktorun bi bildiği vardır elbet.Canım 7. Haftadan sonra cinsiyet ayrımı baslıyormuş benım 6+6 da bıraktık. Hormon ılacı oldugu ıcın erkek olursa hormonlar etkılenır dıye bırakılıyormuş. Yanı cocugun hormonlarını etkılermış. Bana öyle demıştı arkadaşım doktoru oyle demiş.
En ıyı doktorun bılır
İkinci kan tahliliniz kaç çıktı acabaGaliba bana 10.hafta yazmis
Aaa ilk defa duydum ilginç geldi olabilir ama evet bu ilaçlar nereye kadar kullanılacak vallaCanım 7. Haftadan sonra cinsiyet ayrımı baslıyormuş benım 6+6 da bıraktık. Hormon ılacı oldugu ıcın erkek olursa hormonlar etkılenır dıye bırakılıyormuş. Yanı cocugun hormonlarını etkılermış. Bana öyle demıştı arkadaşım doktoru oyle demiş.
En ıyı doktorun bılır
Ben 5.gunden vermeye basladim cnm doktorumun verdi gune gelmedim daha pazar gunu doktorumun dedi tarih ama ben soyle diyim 5.gun 7.94 7.gun 42.17 9.gun 140.0 pazar vercem tekrar doktorumun dedi gundeİkinci kan tahliliniz kaç çıktı acaba
Evet canımmHmm bende tekrardan gittiğimde 7+4 olucam sanırım. Neyse doktorun bi bildiği vardır elbet.
Ben suan sadece Kan sulandırıcı prednol progrsstan fıtıl ve dex kullanıyorumAaa ilk defa duydum ilginç geldi olabilir ama evet bu ilaçlar nereye kadar kullanılacak valla
Ben progesteron fitil 3x2 folik asit 5 tane estrefom vitamin corasprin birde hergün iğne var göbekten valla ciğer kalmayacak bizde bunlar en fazla ne zamana kadar kullanılacak kiBen suan sadece Kan sulandırıcı prednol progrsstan fıtıl ve dex kullanıyorum
Kan sulandırıcı dogurana kadar herhalde ama dıgerlerı 15-16.haftada sonra bırakılır buyuk ıhtımalBen progesteron fitil 3x2 folik asit 5 tane estrefom vitamin corasprin birde hergün iğne var göbekten valla ciğer kalmayacak bizde bunlar en fazla ne zamana kadar kullanılacak ki
Bana kan sulandırıcı corasprin kullanıyorumKan sulandırıcı dogurana kadar herhalde ama dıgerlerı 15-16.haftada sonra bırakılır buyuk ıhtımal
Benimde sonradan yaptığım test öncekinden biraz silik gibi çıktıda Baktm sizinde öyle olmuş ama şükür artmış sevindim Benimkide düzenli artar inşallahBen 5.gunden vermeye basladim cnm doktorumun verdi gune gelmedim daha pazar gunu doktorumun dedi tarih ama ben soyle diyim 5.gun 7.94 7.gun 42.17 9.gun 140.0 pazar vercem tekrar doktorumun dedi gunde
Benimde sonradan yaptığım test öncekinden biraz silik gibi çıktıda Baktm sizinde öyle olmuş ama şükür artmış sevindim Benimkide düzenli artarBen 5.gunden vermeye basladim cnm doktorumun verdi gune gelmedim daha pazar gunu doktorumun dedi tarih ama ben soyle diyim 5.gun 7.94 7.gun 42.17 9.gun 140.0 pazar vercem tekrar doktorumun dedi gunde
Amin insalh nerak etme cnm artar stres yapma bende senin gibiydim ama artiyo saglikli bisekilde korkma Rabbim kucaklarimiza almayi nasip etsin hepimeze AminBenimde sonradan yaptığım test öncekinden biraz silik gibi çıktıda Baktm sizinde öyle olmuş ama şükür artmış sevindim Benimkide düzenli artar