- 9 Kasım 2022
- 312
- 166
- 27
Benimde transferimin 3.günü bulantı ve ağrılarım var ama belirtilere bence bakmayalım belirtisi olup negatif olan , belirtisi olmayıp pozitif olan da varTransferi saymazsak bugün 4. Günüm çok heyecanlıyım bi yandan da belirtim birşeyim olmadığı için korkuyorum tutmadı mı acaba diye bu bekleme aşamaları çok zor cidden ya sizlerde 4. Günlerde belirti olmuş muydu pozitif çıkan arkadaşlar
Evet gayet güzelGeçen hafta pazartesi akşam 295 çıktı sonucum cuma sabah verdiğim de 1670 çıkmış iyi mi sizce
Düşük değil yani dimi hep bir tedirginlik oluyor üstüm deEvet gayet güzel
En fazla iki gün dedi bana doktor. Sürekli yatmanı önermiyoruz diye de ekledi. Bunun sana bir faydası olmaz günlük hayatına devam edebilirsin demişti.Kızlar dün transfer günü hariç 3.günümdü akşam yavaş yavaş yormadan bulaşık makinesini boşalttım eşimde gördü kızdı bana şuan konuşmuyor sizlerde birkaç gün sonra normal yaşantınıza yavaştan dönmediniz mi benim doktorum normal devam et herşey yapabilirsin zorlamadığın sürece dedi
Hayır cnm gayet iyi pazartesi 300 civarı çarşamba 600 olur cumada en az 1200 olması lazm senin 1600 gayet iyi sıkıntı yapmaDüşük değil yani dimi hep bir tedirginlik oluyor üstüm de
Aynen öyle aslında zararlı olan hareketsiz olmak dolaşım açısından sıkıntı yaratacağı için. Ben transferden 10 dkka sonra işime geri dönüp çalıştımKızlar dün transfer günü hariç 3.günümdü akşam yavaş yavaş yormadan bulaşık makinesini boşalttım eşimde gördü kızdı bana şuan konuşmuyor sizlerde birkaç gün sonra normal yaşantınıza yavaştan dönmediniz mi benim doktorum normal devam et herşey yapabilirsin zorlamadığın sürece dedi
Beni de strese soktu bu adam ya kendimi kötü hissettim bu kocalar anca insanı strese sokuyo ztnEn fazla iki gün dedi bana doktor. Sürekli yatmanı önermiyoruz diye de ekledi. Bunun sana bir faydası olmaz günlük hayatına devam edebilirsin demişti.
Benim doktor konuşurken eşim yanımdaydı o yüzden hepsini duydu. Ama iki gün o da yerimden kaldırmadı desem yeridir.Beni de strese soktu bu adam ya kendimi kötü hissettim bu kocalar anca insanı strese sokuyo ztn
Kız Benimkide yanımdaydı oda duydu ama işte yılların uzman doktorundan daha iyi biliyor kendisiBenim doktor konuşurken eşim yanımdaydı o yüzden hepsini duydu. Ama iki gün o da yerimden kaldırmadı desem yeridir.
Alemler valla tek sonuçlarımız pozitif olsun da bunlar da anı kalsın bize.Kız Benimkide yanımdaydı oda duydu ama işte yılların uzman doktorundan daha iyi biliyor kendisi
Aminnn kaçıncı günün belirtin varmı bende hiç bişi yok gibi ya az göğüs ağrısı sadeceAlemler valla tek sonuçlarımız pozitif olsun da bunlar da anı kalsın bize.
4 Nisan kan vereceğim. Bugün 9.gün hiç belirtim yok. Bir hafta evdeydim bugün işe başladım hemen migren ağrılarım başladı. İlaçta içemiyorum çekiyorum ağrıyı öyle. Senin gibi sadece göğsüm dokununca acıyor o kadar.Aminnn kaçıncı günün belirtin varmı bende hiç bişi yok gibi ya az göğüs ağrısı sadece
Test yapsan çıkar aslında4 Nisan kan vereceğim. Bugün 9.gün hiç belirtim yok. Bir hafta evdeydim bugün işe başladım hemen migren ağrılarım başladı. İlaçta içemiyorum çekiyorum ağrıyı öyle. Senin gibi sadece göğsüm dokununca acıyor o kadar.
İnşaAllah canm çok sağol ya hayırlısıyla keseyi kalp atışını görsem rahatlicamHayır cnm gayet iyi pazartesi 300 civarı çarşamba 600 olur cumada en az 1200 olması lazm senin 1600 gayet iyi sıkıntı yapma
4 Nisan kan vereceğim. Bugün 9.gün hiç belirtim yok. Bir hafta evdeydim bugün işe başladım hemen migren ağrılarım başladı. İlaçta içemiyorum çekiyorum ağrıyı öyle. Senin gibi sadece göğsüm dokununca acıyor o kadar.
İnşalah cnm bizlere de dua et pozitivi görelimİnşaAllah canm çok sağol ya hayırlısıyla keseyi kalp atışını görsem rahatlicam
Sen yapmış mıydın? Test olumsuz çıkar diye korkuyorum o yüzden kanı bekleyeceğim.Test yapsan çıkar aslında
Varsa kesin olarak çıkar ama sen bilirsin canım nasıl daha iyi hissedersen öyle yapSen yapmış mıydın? Test olumsuz çıkar diye korkuyorum o yüzden kanı bekleyeceğim.