- 17 Aralık 2020
- 307
- 195
- 35
Burada görüyorum 9.-10. gün test verenleri de o testler yüzünden çok ağladığım geliyor aklıma. Şafak son 3 inşallah sabredeceğim.Varsa kesin olarak çıkar ama sen bilirsin canım nasıl daha iyi hissedersen öyle yap
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burada görüyorum 9.-10. gün test verenleri de o testler yüzünden çok ağladığım geliyor aklıma. Şafak son 3 inşallah sabredeceğim.Varsa kesin olarak çıkar ama sen bilirsin canım nasıl daha iyi hissedersen öyle yap
Ama transferimin 3. Günü ve hep reglimden 1 hafta önce başlar benim agrim sizin adınıza çok sevindim rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasıl etsinAdet döngüsüne girdiyseniz oluyor öyle moralinizi bozmayın. 6+4 hamileyim adet zamanım geldi ve bende adet belirtilerim başladı.
Anladım bundan sonra dikkat ederim herşey allahtan hayırlısı artık bugün transfer sonrası 2. GünümCanım 2 gün istirahat et öyle iş yapma. Sonrasında yavaş yavaş kendini zorlamadan eğilmeden uzanmadan ufaktan işler yapabilirsin
Bana 10. Gün kan tahlili söylediler sizinde çıkar belki 5. Gün embriyosu benim4 Nisan kan vereceğim. Bugün 9.gün hiç belirtim yok. Bir hafta evdeydim bugün işe başladım hemen migren ağrılarım başladı. İlaçta içemiyorum çekiyorum ağrıyı öyle. Senin gibi sadece göğsüm dokununca acıyor o kadar.
İnşaAllah cnm Rabbim isteyen herkese bize de Anne olmayı nasip etsinİnşalah cnm bizlere de dua et pozitivi görelim
Bugün transferi saymazsak 3. Günüm o kadar çok yatıyorum ki heryerim ağrıyor yani belirtim var mı yok mu hiç anlayamıyorum. Sadece ilk günden beri sol kaşığımda bir ağırlık hissediyorum ama ilaçlar beni ilk transfere göre çok uyutuyor yaaCanım sende hiç belirti var mi ?
Hadi hayırlı olsun Rabbim tamamina erdirsin darısı biz bekleyenlerin basina inşallahKizlaaaarrrrrr
Delirecem ben sonucum pozitif
Beta hcg 833 cıktı
Allah'ım şükürler olsun sana elhamdülillah
Benim 4.gün embriyosu 12.gün test vermemi söylediler.Bana 10. Gün kan tahlili söylediler sizinde çıkar belki 5. Gün embriyosu benim
Karışmak gibi olmasın ama çok yanlış devamlı yatmak. Kan akışı gitmeli rahme. Evin içinde gezin dolaşın bari. Hafifte olsa ev işi yapın. Doktorlarda yatağa bağlı kalmayın diyor. Araştırmalarda transferden sonra yatmanın gebe kalmada bağlayıcı bi etkisi olmadığı söylüyor.Bugün transferi saymazsak 3. Günüm o kadar çok yatıyorum ki heryerim ağrıyor yani belirtim var mı yok mu hiç anlayamıyorum. Sadece ilk günden beri sol kaşığımda bir ağırlık hissediyorum ama ilaçlar beni ilk transfere göre çok uyutuyor yaa
Canım hayırlı olsun inşallah kaçıncı günde test verdin bayağı güzel çıkmış sonucunKizlaaaarrrrrr
Beta hcg 833 cıktı
Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 1 embriyo transfer edildiKizlaaaarrrrrr
Beta hcg 833 cıktı
Allah'ım şükürler olsun sana elham
Kizlaaaarrrrrr
Beta hcg 833 cıktı
dülillah
hayırlısı olsaun gayet iyikızlar sonucum açıklandı 551 çıktı beta hcg. sizce nasıl kızlar. doktorum çarşamba ve cuma da kan verin sonuçları değerlendirip yorum yaparız dedi.
Ne kadarlık şu andahayırlısı olsaun gayet iyi
Allahım maşallah gözün aydın insan sonucu aldığında ufak bi deliriyorKizlaaaarrrrrr
Beta hcg 833 cıktı
Test tarihimiz aynı seninle çok heycanliyim saatler geçmiyor23 ünde transfer olmuştum 2 Nisan test tarihim
Valla ikiye bölünmüş olabilir ikiz olabilir çünkü yüksek değerin tek yumurta ikizi belkiHayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 1 embriyo transfer edildi