- 1 Kasım 2023
- 134
- 120
Atlas Ege canım benim kide, Ömer ismini bende çok severimEge mi ismi benimki de ömer ege
Canım Ege çok uzun bir bebek zaten eşimde bende uzunuz hem benim ailem çok uzun hem eşimin ailesi, Ege 56 cm doğdu. Uzunda doğdu. Karnımdayken bile doktor uzun dedi. O yüzden sizin boy aslında normal olan kaç aylık şuan tamAbooww benim bebe cüce gibi bişey o zamanMaşaAllah size
Oo size ailecek maşallahCanım Ege çok uzun bir bebek zaten eşimde bende uzunuz hem benim ailem çok uzun hem eşimin ailesi, Ege 56 cm doğdu. Uzunda doğdu. Karnımdayken bile doktor uzun dedi. O yüzden sizin boy aslında normal olan kaç aylık şuan tam
Her zaman sildiğin gibi sil canim fazlada titiz yetiştirmemek gerekiyor çocuklarımızı alerjik bünyeye sahip oluyorlar her farkli ortamda hastalanmak gibi maalesef.Kızlar çoğunuzun bebeği emeklemeye yada sürünmeye başlamıştır artık. Benimki asker sürünüşü ile emekleyerek salondan mutfağa ordan antreye dolaşıp duruyor bir haftadır. Yerlerin temizliğini sizler nasıl yspıuorsunuz? Ben Hergün süpürüyorum ama sade su ile silince temiz olmuyor gibi geliyor. Hamilelik öncesinde kovaya birkaç damla çamsşır suyu damlatır öyle silerdim yoksa içim rahat olmazdı. Yüzey temizleyicilerin çoğu kimyasal ve parfüm dolu ve bakterileri ev akarlarını asla temizlemiyorlar. Sirke ile silmek de yetersiz gibi geliyor. Sıvı arapsabunu almıştım ama o da baya kimyasal kokuyor gerçek arap sabunu değil muhtemelen. Sizler nasıl yapıyorsunuz yer temizliğini?
Oo size ailecek maşallah9 aylık tam 47 cm doğdu ve çok sükür çok çok iyi hamilelikte ne ankasiyeteler geçirtti dr'lar gelişim geriliği v.s diye
Ah canım bende neler çektim hatırlar mısın bilmiyorum. Halen sağlık sorunlarımız devam ediyor ama şükğr buna, kalp anjiyosu oldu, böbrekte büyüme var ama şükür.Oo size ailecek maşallah9 aylık tam 47 cm doğdu ve çok sükür çok çok iyi hamilelikte ne ankasiyeteler geçirtti dr'lar gelişim geriliği v.s diye
Çok geçmiş olsun canimAh canım bende neler çektim hatırlar mısın bilmiyorum. Halen sağlık sorunlarımız devam ediyor ama şükğr buna, kalp anjiyosu oldu, böbrekte büyüme var ama şükür.
Ay çok uzun zaman oldu girmeyelKızlarrrr ya şu kahvaltı saatini nasıl ayarlıyorsunuz?
Bizimki 6 gibi uyanmıyor ama acıkıyor gözleri kapalı mama içiriyorum. 8.30 da tam uyanıyor uyanınca hemen yemek istemiyor benim gibi. 9.30 gibi yiyoruz birlikte 10.30 ilk uykusu oluyor genelde böyleKızlarrrr ya şu kahvaltı saatini nasıl ayarlıyorsunuz?
400 gr almış cnm, 72 cm boy ölçtüler, boyu normalmi acaba, kısa gbı sankiKızlarrrr bebekleriniz 9.ayda kaç kilo aldı ?
Mercanda gıcırdatıyor cnm, keşfetti onu arada yapıyor, 6 dişimiz var bzımdeKızlar oğlumun alt iki tane üst iki tane dişi var dişlerini gıcırdatıyor, sizin bebeklerde yapıyor mu iki gündüz çok arttı bu durum sizde de var mı ?
Ayarlayamıyorum, bi düzen tutturduk gitti gdıyorKızlarrrr ya şu kahvaltı saatini nasıl ayarlıyorsunuz?
Canım hayır bence normal zaten atlas 56 cm doğan bir bebek. Mercan kuşun normal bence atlas bir uzun bir bebek.400 gr almış cnm, 72 cm boy ölçtüler, boyu normalmi acaba, kısa gbı sanki
Bizimde altı diş oldu canım üst yanlarda çıktı ama atlası çok zorluyor dişMercanda gıcırdatıyor cnm, keşfetti onu arada yapıyor, 6 dişimiz var bzımde
Ayyy canım nasılsın iyi misin… çınarda iyiymiş çok sevindimAy çok uzun zaman oldu girmeyelnasılsınız bebişler nasıl
Çınar iyi çok şükür tam bir sıpa oldu sabah 7.30 da dikiyor ayağa ilk biberon veriyorum mutfakta o çekmece boşaltırken kahvaltı hazırlıyorum yumurta salatalık peynir vs beraber yiyoruz zaten 11 de ilk uykusuna yatırıyorum 5 dişimiz var biraz sancılı geçiyor ama olsun her hali çok güzel
Cnm 38i geçen diş değildir dedi bnim hemşire arkadasımAteş oldumu sizde dişte 38 geçiyor bizde
Bilemedim bende bir kişi kk gördüm gecmiş 38 dişte ishalde yokCnm 38i geçen diş değildir dedi bnim hemşire arkadasım
Bizimde doktor böyle diyorCnm 38i geçen diş değildir dedi bnim hemşire arkadasım