Daha yeni 9 ay olucak 8 kilo iyi ama sadece az almış ve ben sağlık ocağın ölçümlerine asla inanmıyorum hep yalnış dediler boyuda uzunsa ondanda ola bilir kilonun az çıkması
Benim oğlan beni çok zorladı ilk başta resmen oturup ağlıyordum ama asla vazgeçmiyordum sende dene hep farklı tarifler yap illa sevecek mesela ağzında hala tutuyor ağaç oluyorum bekliyorum yutsun diye iştahlı bebek diğil ama eskisi gibide diğil..numara yapıyo öksürüyor öğürme oluyor zamanla alışıyor sabır işi
Benim oğlan beni çok zorladı ilk başta resmen oturup ağlıyordum ama asla vazgeçmiyordum sende dene hep farklı tarifler yap illa sevecek mesela ağzında hala tutuyor ağaç oluyorum bekliyorum yutsun diye iştahlı bebek diğil ama eskisi gibide diğil..numara yapıyo öksürüyor öğürme oluyor zamanla alışıyor sabır işi
Kızlar Antalya tarafında ikidir deprem oluyor. Çok korkuyorum. Yaşadığım yerde binalar hep 9-12 katlı. Ben de 8. Kattayım. Bişey olsa napıcam. Düşünmekten hiçbir şey yapamıyorum .
Kızlar Antalya tarafında ikidir deprem oluyor. Çok korkuyorum. Yaşadığım yerde binalar hep 9-12 katlı. Ben de 8. Kattayım. Bişey olsa napıcam. Düşünmekten hiçbir şey yapamıyorum .
Bende aynıyım kuzum bir videoya denk geldim onu izlediğimden beri bebeğime sırtımı dönüp yatamıyorum korkudan sadece ona dönerek uyuyabiliyorum yanımdan ayıramıyorum
Merhaba kızlar buraya ilk defa yazıyorum. Ben ilk defa 2 gün önce regl oldum ve çok yoğun oluyor . Doğum sezeryan olmuştu ve o zaman gelen kanama bile bu kadar fazla değildi. Bu norml mi uzun süre olmadgm için mi bu kadar yoğun. Genelde norml den bile az oluyormuş diye duydum ilk regli bir anormallik olabilir mi ağrım yok . Ve sütümde azaldı bu geçici bir durummudur
Normal diyor canım, bu aylar kilo alımı düşer, hiç almaya bile sorun yok diyor.bizim boy çok uzuyor sanırım kiloya çok takılmıyor doktor, günde kaç kez, kaç cc mama veriyorsun acaba mama çok alıyor ek gıda yemiyor
Normal diyor canım, bu aylar kilo alımı düşer, hiç almaya bile sorun yok diyor.bizim boy çok uzuyor sanırım kiloya çok takılmıyor doktor, günde kaç kez, kaç cc mama veriyorsun acaba mama çok alıyor ek gıda yemiyor