Hiç bilemedim ben ishalde yok elleri ağzında kaşıyor parmaklarıyla hatta kabız oldu bu gün bakalım uyumuyorum zaten takip ediyorumBizimde doktor böyle diyorNiqu 38 ve üstü ateş diş değildir dedi.
O lohusalığın ölü toprağını attım üstümden emzirmem bitti 2.5 ay önce hem üzüldüm hem sevindim ne yalan söyleyeyim binlerce kez şükürler olsun ki çınarı doğurmuşum daha güzelini hayal edemezdim şu an sadece eve yetemediğim için içim sıkılıyor bir yerden tutsam bir yer kaçıyor topladığım yeri arkamdan Çınar dağıtarak geliyor olsun diyorum canı sağolsun da dağıtsın ama bi beş dakka toplu temiz dursa fena mı olur yani yerın 10 aylık oluyor şu gibi aktı zamanAyyy canım nasılsın iyi misin… çınarda iyiymiş çok sevindim
Ben aldım vicco marka çok rahat ve yürümeside düzgünKızlar ilk adım ayakkabısı alan var mı hangi marka iyidir
Evet en çok onu görüyorum bir numara büyük mü aldınBen aldım vicco marka çok rahat ve yürümeside düzgün
Geçmiş olsun bebeğinizin ayağı düzeldi mi bir tedavi uyguladılar mı acabaDizden aşağısı sağ bacağı benimde yamuk içe dönük çarpık ayak pev olarak geçiyor. Ortopedi doktoru pev dedi yani çarpık bacak masaj önerdi geçer dedi ama bir doktora daha göstereceğim muhakkak emin olmak için. İstediği zaman aslında gerildiğinde düz tutabiliyor ama ayağı serbest haldeyken yamuk tutuyor gerilirken düz tutuyor emin olamadım doktor güneşe çıkar bacaklarını 15 dakika dedi
Evet çünkü araştırdığımda ön kısımları sıkabiliyormuş bebeği 19 ayağı ben 20aldımEvet en çok onu görüyorum bir numara büyük mü aldın
Konuları gezerken gördüm, maşallah nazar değmesinSelam kızlarAlpaslan bi kaç gecedir emmeye uyanmıyor normal mi ? Saat 00.00 gibi uyuyoruz 8 e kadar arada mizildaniyor veriyorum emmeden geri daliyor
Öyle mi diyorsunuzKonuları gezerken gördüm, maşallah nazar değmesinhiç ellemeyin keyfinize bakın
Bncede hiç elleme uyu kızSelam kızlarAlpaslan bi kaç gecedir emmeye uyanmıyor normal mi ? Saat 00.00 gibi uyuyoruz 8 e kadar arada mizildaniyor veriyorum emmeden geri daliyor
Aynı benimki de öyle 3 4 gibi mutlaka uyanıyor ağlayarak susuyor kucağa alınca ama geri uyuması çok uzun sürüyor. İnsanı yıpratıyor gerçekten uykusuzluk2 gündür bebem gece sürekli ağlayıp uyanıyor. Sanki bir yeri ağrıyor gibi. Diş değil çünkü yukardakiler şiş bile değil. Alt 2 si çıktı. Offf gerçekten artık çok sinirleniyorum. Geçenlerde sabaha kadar uyuyordu
Benimki sabaha kadar en az 10 15 kere uyanıyor. Aglayarak uyurken kıvranıyor. Bir derdi var belliAynı benimki de öyle 3 4 gibi mutlaka uyanıyor ağlayarak susuyor kucağa alınca ama geri uyuması çok uzun sürüyor. İnsanı yıpratıyor gerçekten uykusuzluk
Evet uykuya artık çok zor geçiş yapıyorlar, bu durum değişiyor bızde bı bakıyorsun güzel uyumuş gce, ertesi gün sebepsiz uyumuyor yada sık uyanıyor2 gündür bebem gece sürekli ağlayıp uyanıyor. Sanki bir yeri ağrıyor gibi. Diş değil çünkü yukardakiler şiş bile değil. Alt 2 si çıktı. Offf gerçekten artık çok sinirleniyorum. Geçenlerde sabaha kadar uyuyordu
Ya benimki şöyle yapıyor. Mesela düz yatiyorsa karnıni yukarıda kalidrip kafasını aşağı yapıyor. Bunu yaparken ağlıyor. Çok uykusu var ama sanki sırtında bir yeri ağrıyor gibi oluyor. Geçen günler uykusu iyidi sütünü içip sabaha kadar uyuyordu tabi arada mizirdanmalar olsa bile.Evet uykuya artık çok zor geçiş yapıyorlar, bu durum değişiyor bızde bı bakıyorsun güzel uyumuş gce, ertesi gün sebepsiz uyumuyor yada sık uyanıyor
Olabilir götürdün mü doktora 9 ay kontrolünde var mıydı meselaYa benimki şöyle yapıyor. Mesela düz yatiyorsa karnıni yukarıda kalidrip kafasını aşağı yapıyor. Bunu yaparken ağlıyor. Çok uykusu var ama sanki sırtında bir yeri ağrıyor gibi oluyor. Geçen günler uykusu iyidi sütünü içip sabaha kadar uyuyordu tabi arada mizirdanmalar olsa bile.
Götürdüm hatta kafasını ultrason bile yaptı. Bişey yok dedi. Neden böyle yapıyor bilmiyorum. Bu gün hocaya dua yazdıracaz okutucaz. İnşallah faydası olurOlabilir götürdün mü doktora 9 ay kontrolünde var mıydı mesela
İnşallah düzelir canımGötürdüm hatta kafasını ultrason bile yaptı. Bişey yok dedi. Neden böyle yapıyor bilmiyorum. Bu gün hocaya dua yazdıracaz okutucaz. İnşallah faydası olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?