2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Ayyy canım nasılsın iyi misin… çınarda iyiymiş çok sevindim
O lohusalığın ölü toprağını attım üstümden emzirmem bitti 2.5 ay önce hem üzüldüm hem sevindim ne yalan söyleyeyim binlerce kez şükürler olsun ki çınarı doğurmuşum daha güzelini hayal edemezdim şu an sadece eve yetemediğim için içim sıkılıyor bir yerden tutsam bir yer kaçıyor topladığım yeri arkamdan Çınar dağıtarak geliyor olsun diyorum canı sağolsun da dağıtsın ama bi beş dakka toplu temiz dursa fena mı olur yani yerın 10 aylık oluyor şu gibi aktı zaman

Geçmiş olsun bebeğinizin ayağı düzeldi mi bir tedavi uyguladılar mı acaba

Selam kızlar Alpaslan bi kaç gecedir emmeye uyanmıyor normal mi ? Saat 00.00 gibi uyuyoruz 8 e kadar arada mizildaniyor veriyorum emmeden geri daliyor

2 gündür bebem gece sürekli ağlayıp uyanıyor. Sanki bir yeri ağrıyor gibi. Diş değil çünkü yukardakiler şiş bile değil. Alt 2 si çıktı. Offf gerçekten artık çok sinirleniyorum. Geçenlerde sabaha kadar uyuyordu

Aynı benimki de öyle 3 4 gibi mutlaka uyanıyor ağlayarak susuyor kucağa alınca ama geri uyuması çok uzun sürüyor. İnsanı yıpratıyor gerçekten uykusuzluk

Aynı benimki de öyle 3 4 gibi mutlaka uyanıyor ağlayarak susuyor kucağa alınca ama geri uyuması çok uzun sürüyor. İnsanı yıpratıyor gerçekten uykusuzluk
Benimki sabaha kadar en az 10 15 kere uyanıyor. Aglayarak uyurken kıvranıyor. Bir derdi var belli

Evet uykuya artık çok zor geçiş yapıyorlar, bu durum değişiyor bızde bı bakıyorsun güzel uyumuş gce, ertesi gün sebepsiz uyumuyor yada sık uyanıyor

Evet uykuya artık çok zor geçiş yapıyorlar, bu durum değişiyor bızde bı bakıyorsun güzel uyumuş gce, ertesi gün sebepsiz uyumuyor yada sık uyanıyor
Ya benimki şöyle yapıyor. Mesela düz yatiyorsa karnıni yukarıda kalidrip kafasını aşağı yapıyor. Bunu yaparken ağlıyor. Çok uykusu var ama sanki sırtında bir yeri ağrıyor gibi oluyor. Geçen günler uykusu iyidi sütünü içip sabaha kadar uyuyordu tabi arada mizirdanmalar olsa bile.

Olabilir götürdün mü doktora 9 ay kontrolünde var mıydı mesela

Olabilir götürdün mü doktora 9 ay kontrolünde var mıydı mesela
Götürdüm hatta kafasını ultrason bile yaptı. Bişey yok dedi. Neden böyle yapıyor bilmiyorum. Bu gün hocaya dua yazdıracaz okutucaz. İnşallah faydası olur

Kızlar merhaba . Bu ek gıda sürecinde çok sorun yaşıyorum. Kızım ek gıda pek yemiyor. Arada bir iştaha gelirse yiyor . Bikaç gündür yine bişey yemiyor . İlk bi tadına baksın diye biraz ısrar ediyorum tadını severse belki yer diye . Severse yiyor sevmezse zorlamıyorum . Bikaç gündür tadına bile baktıramadım kaşığa vuruyor bağırıp ağlıyor. Böyle de hiçbir şey yememiş oluyor . İçim hiç rahat değil . .

siz yediremediğinizde yerine alternatif sevdiği bir şey veriyor musunuz? Ben yemezse yoğurt veya muz veriyordum mesela onu seviyor diye . Sanırım bu da doğru değilmiş. Hadi yemedi diyelim aç aç duracak mı öyle ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…