2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Oy kızlar bugün rop göz muayeneleri vardı içim gitti o nasıl bir şeydi öyle gözlerine bir şeyler sokup durdular o yüksek ışıkta baktılar damlalar damlattılar kıyamam çok fena ağladılar çok şükür gözlerinde sorun çıkmadı sadece prematüre oldukları için normalde bir bebek 2 aylıkken anne babayı net görürken bizimkiler yeni doğmuş sayıldıkları için 3-3.5 aylıkken net etrafı göreceklermiş yani hep 1-1.5 ay gelişimleri geri olacakmış ama erken doğdukları için normal her prematüre böyle dediler daha erken de çevreye tepki verebilirmiş tabi bebeğe göre değişiyormuş adlında siyah beyaz kartlara anlık odaklanıyorlar. Doktor şisiyah beyaz kartların özentilik olduğunu o kartların özel durumlardaki bebeklerde aslında eğitim için kullanıldığını ama insanların popülerleştirdiğini anlamsız olduğunu gören bebeklere böyle şeyler uygulanmaması gerektiğini söyledi yani sen şimdi görüyorsan ben takip etmen için sana neden kart göstereyim ki mantıklı yanı nedir bunun dedi haklı geldi bana özentilik gibi popülerlik işte gerek yok dedi onun yerine kitap oku çocuğa dedi gelişsin istiyorsan.
Sonra hepatit B 2. Doz aşı oldular sağlık ocağında o iğne minicik bacaklarına girerken içim gitti yine ağladılar malum eşim ellerinden ben ayaklarından tuttuk fenaydı anlık tabi geçti sonra

Çok çok geçmiş olsun canım sancılı bir süreç olmuş sezaryen sonrası o kusma kaynaklı dikiş ağrısının tarifi yok gerçekten bende yaşadım iyi olacaksın bebişin yanında çok şükür hızlıca sende toparlayacaksın bak gör. Sağlıkla büyüsün inşallah

Ağzından bal damlıyor yaşasın yaşasın yaşasın sancı mi çocuk hareketi mi diye şüpheye düştüm de
Yani ikisi de olabilir ama hiç sancı çıkmayan da var nstde bir umut işte
Hiç ummadığın anda oluyor cnm yaa ahshsh
Ay sorma nişanım gelmedi sana foto atamadım bak o içimde kaldı işte

Normal doğum yapacaklar kızlar her hastane aynı mıdır bilmiyorum yada doktordan doktora değişir herhalde. Ben çantama elbise gecelik koymamıstım doktor geldi yanıma ameliyat önlüğünü çıkar gecelik giy dedi. Yanımda yoktu gecelikte almamıştım açıkçası. Tesettürlüsün sen uzun bi gömlekte mi yok dedi baya bol uzun bir gömleğim vardı onu getirdi eşim onunla doğum yaptım. Sebebi de ameliyat önlüğü çok terletiyormus zaten bi efor sarfediyoruz en rahat olabileceğiniz bi geceliği de koyun çantanıza muhtemelen her doktor konforu gözetir

Ashahdhs kız senin acilman varmış yaa onu niye söylemedin nst sorarken artik açıklıktan da korkmaya başladım yazan kızların hepsi daha geç doğurdu
Ahahaha bende geç doğuracam bence açılması olanlar daha geç doğuruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…