- 2 Temmuz 2023
- 266
- 393
- 31
Benim de sağ kasık ağrılarım oluyor yumurtlamadan beri de devam ediyor. Normal bir belirti.Merhaba arkadaşlar 4-5 haftalık kadar hamileyim ama bazen kasıklarımda ama asık sol tarafımda belirgin ağrı oluyor nedendir acaba.
Siz ne kadarlık gebesinizBenim de sağ kasık ağrılarım oluyor yumurtlamadan beri de devam ediyor. Normal bir belirti.
3 temmuzda 270 di 7 temmuzda 117 di güzel ilerlemiş mi, ilk gebeliğim boş gebelik olarak sonuçlandı yine aynısı olucak diye korkuyorumCanım önemli olan artısmıs düzenli artıyorsa normaldir inşallah
Ben sata göre 5+4te gördüm keseyi, kalp atışını da duydum çok şükürSiz kaçıncı haftada duydunuz kalp sesini,ben 5+3 ken gittim kese var ama daha bebek oluşmaz haftaya gel dedi..şuan 5+5 im
Ediyorum canım o kadar içten ediyorum ki bugün hava almak İçin bahçeye çıktım önümde kiraz ağaçları vardı dedim ağaca meyve veren rabbim beni evlatsız bırakmaBiraz az artmış gibi ama sen yine de iyi düşün fazla hareket etme yat dinlen bol bol ayaklarını da kaldır . Hiç belli olmuyor bu işler . Bir de dua et bu süreçte bence
5+3 deyim. Sizinki ne kadarlık?Siz ne kadarlık gebesiniz
Daha 4 yada 5 benim reglim düzensiz olduğu için sat a göre hesaplayınca 8 hafta falan oluyor ama değil geç döllenme muhtemelen ultrason da gözükünce belli olur arrık5+3 deyim. Sizinki ne kadarlık?
Cnm içini ferah tutEdiyorum canım o kadar içten ediyorum ki bugün hava almak İçin bahçeye çıktım önümde kiraz ağaçları vardı dedim ağaca meyve veren rabbim beni evlatsız bırakmao kadar yorucu ki bu süreçler
Bugün test yaptın mı canımCnm içini ferah tut
Bak aynı durumdayız
Üst üste 3 kimyasal, herkesin kafası bulanık, kimyasalıydı, boş gebeliğiydi, dış gebeliğiydi.. Hep bi karamsarlık
Wallahi bu sefer kan bile vermeyi düşünmüyorum, ne olacaksa olsun dıyorum, ya da 1 kez verırım
Sonra keseyi görmeye giderım
Yoksa çok karamsarlığa düşüp stres yapıyoruz, zaman geçmiyor
Akşam üstü 5-6 gbi yapıcam cnmBugün test yaptın mı canım
Evet benim de hesaplara göre öyle ama dediğiniz gibi doktora gidince daha net olacak benim de. Çarşamba günü gideceğim bakalim doktora.Daha 4 yada 5 benim reglim düzensiz olduğu için sat a göre hesaplayınca 8 hafta falan oluyor ama değil geç döllenme muhtemelen ultrason da gözükünce belli olur arrık
Ne kadar çabalasam da şüphe hiç gitmiyor . Hep aklım da elimde karnımda duadan başka yapcak hiç birşeyim yok zaten ..Cnm içini ferah tut
Bak aynı durumdayız
Üst üste 3 kimyasal, herkesin kafası bulanık, kimyasalıydı, boş gebeliğiydi, dış gebeliğiydi.. Hep bi karamsarlık
Wallahi bu sefer kan bile vermeyi düşünmüyorum, ne olacaksa olsun dıyorum, ya da 1 kez verırım
Sonra keseyi görmeye giderım
Yoksa çok karamsarlığa düşüp stres yapıyoruz, zaman geçmiyor
Yok kuzum olurmu öyle benimki iki katdan fazla artdı hatda kızlar ikiz dediler ola bilir..bende tabi hiç iyi bir şey düşünmem hemen kötüyü düşünürümSeni de Darlayıp duruyorum ama mazi benzeyince sormak istiyorum kuzum senin beta artışın nasıldı yazarmısın biNiqu
Kötü düşünme kuzum iyi düşün maşallah som değerin güzeldi rabbim korusun ikinizi de . Hatırlıyorsan yazabilirmisin değerleriYok kuzum olurmu öyle benimki iki katdan fazla artdı hatda kızlar ikiz dediler ola bilir..bende tabi hiç iyi bir şey düşünmem hemen kötüyü düşünürüm
Ay ben de öyleyim ya hep en kötüsü . 4+6 şuan ama dış gebelik aklımdan çıkmıyor malesef . Dış gebelik olsaydı ağrım olurdu ama di mü şuan yaYok kuzum olurmu öyle benimki iki katdan fazla artdı hatda kızlar ikiz dediler ola bilir..bende tabi hiç iyi bir şey düşünmem hemen kötüyü düşünürüm
Bende ilk gebelikte değerler çok güzel artıyordu ama kalbi durdu..ondan 12 haftaya kadar ben hiç sevinemem.Kötü düşünme kuzum iyi düşün maşallah som değerin güzeldi rabbim korusun ikinizi de . Hatırlıyorsan yazabilirmisin değerleri
Dış gebeliği bilmiyorum canım ama yorumlarda okudum ağrılı oluyormuş..işte dediğim gibi 12 haftaya kadar hep böyle olucazAy ben de öyleyim ya hep en kötüsü . 4+6 şuan ama dış gebelik aklımdan çıkmıyor malesef . Dış gebelik olsaydı ağrım olurdu ama di mü şuan ya
Değerlerin çok güzel kuzum sters yapma lütfenBende ilk gebelikte değerler çok güzel artıyordu ama kalbi durdu..ondan 12 haftaya kadar ben hiç sevinemem.
797
1965
4578