2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Siz kaçıncı haftada duydunuz kalp sesini,ben 5+3 ken gittim kese var ama daha bebek oluşmaz haftaya gel dedi..şuan 5+5 im
Ben sata göre 5+4te gördüm keseyi, kalp atışını da duydum çok şükür bebek ultrasona göre 5+6 dedi doktorum

Selam kizlar Rabbim saglikla bebislerinizi kucağınıza almayı nasip etsin...şimdi burada birde cinsiyet tahminleri olacak ama ben size bir şey anlatıcam eskiler öyle yaparmış nerde ozmanlar ultrasonlar falan....şimdi biraz Cook geriye götürüyorum sizi....zamanında kocalarilar hamile kadinlara cinsiyetini öğrenmek için gelinin yada kızın haberi olmadan kafasına azcik tuz atarlamis,sonracagima hamile kişi elini burnuna götürurse erkek,ağzına götürürse kız olurmuş...benim böyle şeylere inanmak istemezdim hatta inanmam ama komşum bana benim haberim olmadan yapmış bende burnumu kasidim hepsi birden erkek diye bağırınca ne oluyor dedim sonra bunu anlattılar tabi ben inanmadım eski batıl inanç diye anaaa 2hafta sonra ultrasonda erkek çıktı ya valla yapın kızlar eski meski ama yaşlılar bu işin kurtu olmuş hepinizi sevgiyle kucaklıyorum

Biraz az artmış gibi ama sen yine de iyi düşün fazla hareket etme yat dinlen bol bol ayaklarını da kaldır . Hiç belli olmuyor bu işler . Bir de dua et bu süreçte bence
Ediyorum canım o kadar içten ediyorum ki bugün hava almak İçin bahçeye çıktım önümde kiraz ağaçları vardı dedim ağaca meyve veren rabbim beni evlatsız bırakma o kadar yorucu ki bu süreçler

Ediyorum canım o kadar içten ediyorum ki bugün hava almak İçin bahçeye çıktım önümde kiraz ağaçları vardı dedim ağaca meyve veren rabbim beni evlatsız bırakma o kadar yorucu ki bu süreçler
Cnm içini ferah tut
Bak aynı durumdayız
Üst üste 3 kimyasal, herkesin kafası bulanık, kimyasalıydı, boş gebeliğiydi, dış gebeliğiydi.. Hep bi karamsarlık

Wallahi bu sefer kan bile vermeyi düşünmüyorum, ne olacaksa olsun dıyorum, ya da 1 kez verırım
Sonra keseyi görmeye giderım
Yoksa çok karamsarlığa düşüp stres yapıyoruz, zaman geçmiyor

Bugün test yaptın mı canım

Daha 4 yada 5 benim reglim düzensiz olduğu için sat a göre hesaplayınca 8 hafta falan oluyor ama değil geç döllenme muhtemelen ultrason da gözükünce belli olur arrık
Evet benim de hesaplara göre öyle ama dediğiniz gibi doktora gidince daha net olacak benim de. Çarşamba günü gideceğim bakalim doktora.

Ne kadar çabalasam da şüphe hiç gitmiyor . Hep aklım da elimde karnımda duadan başka yapcak hiç birşeyim yok zaten ..
kanamam yok şiddetli ağrılarım yok , gebelik belirtilerim var ama değerler düzenli yükselmiyor Cidden tam kafayı yemelık olay ama demi

Seni de Darlayıp duruyorum ama mazi benzeyince sormak istiyorum kuzum senin beta artışın nasıldı yazarmısın bi Niqu

Seni de Darlayıp duruyorum ama mazi benzeyince sormak istiyorum kuzum senin beta artışın nasıldı yazarmısın bi Niqu
Yok kuzum olurmu öyle benimki iki katdan fazla artdı hatda kızlar ikiz dediler ola bilir..bende tabi hiç iyi bir şey düşünmem hemen kötüyü düşünürüm

Yok kuzum olurmu öyle benimki iki katdan fazla artdı hatda kızlar ikiz dediler ola bilir..bende tabi hiç iyi bir şey düşünmem hemen kötüyü düşünürüm
Kötü düşünme kuzum iyi düşün maşallah som değerin güzeldi rabbim korusun ikinizi de . Hatırlıyorsan yazabilirmisin değerleri

Ay ben de öyleyim ya hep en kötüsü . 4+6 şuan ama dış gebelik aklımdan çıkmıyor malesef . Dış gebelik olsaydı ağrım olurdu ama di mü şuan ya

Ay ben de öyleyim ya hep en kötüsü . 4+6 şuan ama dış gebelik aklımdan çıkmıyor malesef . Dış gebelik olsaydı ağrım olurdu ama di mü şuan ya
Dış gebeliği bilmiyorum canım ama yorumlarda okudum ağrılı oluyormuş..işte dediğim gibi 12 haftaya kadar hep böyle olucaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…