2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
benimde reglime 2 gün kala 385 çıktı doktor iyi dedi ama sizinki benden iyi sanırım

Merhaba bende Mart Annesiyim :)
SAT:27 Mayıs
Tahmini Doğum tarihi : 02.03.2024
Kese + kalp atışı : 6+1
İlk Gebelik..

Rabbim isteyen herkese bu güzel duyguyu yaşatsın
bu arada adet 1 gün gecikince 25 haziranda 452 beta
27 haziran 982
30 haziran 2651
3 temmuz 6509

sağlıcakla alalım kucaklarımıza inşAllah

Kizlar 7 temmuz 1513tu hcg bugun 3gun sonra ben 4500leri hayal ederken 3330 cikti bir sikinti mi var acaba hep 2 katindan fazla artiyordu kafamda deli sorular moralim bozuldu

Kizlar 7 temmuz 1513tu hcg bugun 3gun sonra ben 4500leri hayal ederken 3330 cikti bir sikinti mi var acaba hep 2 katindan fazla artiyordu kafamda deli sorular moralim bozuldu
Cnm yüzde 60tan fazla bi artış göstermiş
2 katı olmasada bnce değerın güzel
Bu değerle karından kese gözükür

Tesekkur ederim canim yarin kontrolum var sabirsiz ben ne diye kan veriyorsun butun huzurum kacti ins yarin guzel gecer
Hep yuksek alistirdi bi afalladm ya valla
Cnm yüzde 60tan fazla bi artış göstermiş
2 katı olmasada bnce değerın güzel
Bu değerle karından kese gözükür

Hepiniz inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız. Geçen sene bu zamanlar benim de sizin gibi heyecanlarım vardı. Ben de Mart annesiyim, şuan 4 ay 3 günlük oğlum. İnşallah sizlerede nasip olur
Allahım sağlıklı uzun ömürler nasip etsin insallaaahhh

Folbiol yazmış bana da doktor bakalım bu akşam eşim alacak gelirken
Cnm bn 3 ay folbiol kullandım
Miligramı çok yuksek sonra bıraktım, bazısı 2 gunde 1 içiyormuş

Dıkkat ettıysen forumda artık herkes içinde folikasit dahıl, omega ve tüm vitamin olan haplardan içiyor
Bı arastır derim

2 arkadasın doktoru soylemiş imom omegayı
Bnde hemn sipars ettım
Yorumları okudum
Artık onu önerıyorlarmış

Kızlar ben bugün keseyi görmeye gittim karından göremedi alttan gördü eve gelincede kanlı akıntım oldu sebebi nedir ki acaba içime korku düştü

Kızlar ben bugün keseyi görmeye gittim karından göremedi alttan gördü eve gelincede kanlı akıntım oldu sebebi nedir ki acaba içime korku düştü
Cnm bı doktoru arasaydın
İnşallah bısey olmaz
2 gün daha bekleyıp keske karından görseydın keseyi

Allttan görmeyi bazı doktorlar önermıyolar

Aaa tamam canım ben bi bakayım o zaman ona .. teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…