Evet güzel ama o kürtaja girdiğim günleri unutamıyorum hep içimde korku varDeğerlerin çok güzel kuzum sters yapma lütfen
Canım senin çektiğin bütün acıların mükafatı verildi bence benim içim doğuyor sağlıkla alcaksın kucağınaEvet güzel ama o kürtaja girdiğim günleri unutamıyorum hep içimde korku var
Ay İn şa Allah canım İn şa Allah dediğin gibi olurCanım senin çektiğin bütün acıların mükafatı verildi bence benim içim doğuyor sağlıkla alcaksın kucağına
hayırlı olsun canım cok sevindimmBugün test yaptım tekrar pozitif çıktı koyulaştııı
Canım benim kahverengi kanamam vardı 1 hafta öyle anladım kimyasala doğru gidiyorNe kadar çabalasam da şüphe hiç gitmiyor . Hep aklım da elimde karnımda duadan başka yapcak hiç birşeyim yok zaten ..
kanamam yok şiddetli ağrılarım yok , gebelik belirtilerim var ama değerler düzenli yükselmiyorCidden tam kafayı yemelık olay ama demi
CNım ben 3 tane kimyasal geçirdim zaten hiç kanamasın heemde değer 20 ye düşmeden kanamam olmuyordu. Şimdi değerim 1400 lerde kimyasaldan önce dış gebelik şüphesi var şuan kanamam da yok ağrım da yok çok şükür ama değerlerim düzenli artmıyorCanım benim kahverengi kanamam vardı 1 hafta öyle anladım kimyasala doğru gidiyor
Bugün kan verdin mi canımCNım ben 3 tane kimyasal geçirdim zaten hiç kanamasın heemde değer 20 ye düşmeden kanamam olmuyordu. Şimdi değerim 1400 lerde kimyasaldan önce dış gebelik şüphesi var şuan kanamam da yok ağrım da yok çok şükür ama değerlerim düzenli artmıyor
Şimdi ki aklım olsa kan vermezdim . Ama 4 gün önceye dönsek yine gider verirdim meraktan . Bizim gibiler verse de dert vermese de çok arada bi durumKızlar koyulaşma var belli
Kan verirmiyim bılmıyorum acı geçmişime dayanarak
Yok asko yarın tekrar randevum var kadın doğuma korkuyla beklemedeyimBugün kan verdin mi canım
Evet canım var bariz.Senin nceki aylar hiç böyle koyu görmemiştim.bence bikaç gün daha takip et evde koyulaşma.t daha koyu olunca kan verebilirsin nacizaneKızlar koyulaşma var belli
Kan verirmiyim bılmıyorum acı geçmişime dayanarak
Evt cnm hiç bukdr koyuluk görmedımEvet canım var bariz.Senin nceki aylar hiç böyle koyu görmemiştim.bence bikaç gün daha takip et evde koyulaşma.t daha koyu olunca kan verebilirsin nacizane
Cnm yarın guzel haberlerını beklıyoruz inşallahŞimdi ki aklım olsa kan vermezdim . Ama 4 gün önceye dönsek yine gider verirdim meraktan . Bizim gibiler verse de dert vermese de çok arada bi durumama maşallah koyulaşma bariz belli yavrum
göründünüz mü acaba sonuç nedirKızlar değerim 3578 çıktı 2 gün önce cumartesi günü muayene olmaya gideceğiz kese gözükür değil mi ve kalp atışını duyar mıyız sizce
benım 4+6 kese görünüyor beta 1500 üzeriyse kese usg de görünüyor canım ama kalp dinlemek için 10 gün sonra cagırdıMerhabalar ben adetime bir gün kala öğrenmiştim hafif bir ikinci çizgiyle. Bugün tekrarladım anında çift çizgiyi gördüm. Bugün 5+4um sata göre. Doktora gitsem kese görünür mü? Bir yanım iki hafta daha bekle kalp atışını da duyarsın o zaman git diyor kararsız kaldım. Keseyi gören var mı bu zamanlarda?
Ayyy hadi inşallah haber ver bizlere deYarın uyğulamaya göre 5+2 olucam randevum var İn şa Allah keseyi karından görür
Güzel haberlerle gelmek umutlaAyyy hadi inşallah haber ver bizlere de
İnşallah kuzumCnm yarın guzel haberlerını beklıyoruz inşallah
Merhabalar,Merhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 14-03-2024
İSİM Yaş SAT KESE Kalp Atışı Cinsiyet DoğumTarihi KİLO ??? ? ? ? ? ? 01.02.2024 ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?