2024 Kasım Ayı transfer olacaklar

kızlar adet görmeyi hızlandıracak bir formül var mı? Günlerdir papatya çayı içiyorum ama bana mısın demiyor. Estrofemi bıraktım 6 gün oldu hala adet görmedim. Bir tavsiyeniz var mı? Biran önce olsam da transfere başlasak

Benim transferim 14 Kasım'da dondurulmuş 5. gün çift embriyo yerleştirrcekler ikiz olma riski varmı tutma şansını yükseltmek için çift koyuyorlar ama bilgisi olan varmı ?

Benim transferim 14 Kasım'da dondurulmuş 5. gün çift embriyo yerleştirrcekler ikiz olma riski varmı tutma şansını yükseltmek için çift koyuyorlar ama bilgisi olan varmı ?
Şimdiden hayırlısı olsun sizin için inşallah çift transferlerde çoğunlukta ikiz gebelik oluyor yakın arkadaşım da çift transfer yaptı ikiz oldu kuzenimde çift transfer yaptı ikiz oldu siz ikiz istemiyorsunuz sanırım

Yok tabiki istiyoruz tutsun sağlıklı olsunlarda önemli olan o bizim için teşekkür ederiz moral verdiniz

Bence bir şey deneme doğal akışına bırak. Bitki çayının etkisi vücüdünda kalmasın transfer yapacaksan .

Bende Kasım ayında transfer olacağım şuan estrofem kullanıyorum 18 kasım da rahim duvarına bakılacak sonra da transfer günüm belli olacak. Bu benim 3. Tüp bebek dondurulmuş transferim olacak. Bana da dua edin 1. Tüp bebek 3.gün taze transfer yapıldı maalesef dış gebelik ile sonuçlandı. 2. Tüp Bebek 3.gün taze transfer yapıldı. 7. Hafta da düşük yaptım. Sağlıksız gebelik demişti doktor

Merhaba allah bağışlasın ve hayırlı ugurlu olsun. Benim bugün 7. Günüm sabah idrar testi yaptım negatif cıktı. Silik cizgi bile yok. Ama kasıgımda batmalar vardı onlarda geçti bi şey yok artık. Cok mutsuzum

Kaçıncı gün embriyosu canım moralini bozma umutla bekle 7. gün erken diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…