- 10 Kasım 2024
- 14
- 4
Amin Rabbım bu yoldaki arkadaşlarıma yardım etsin çok zor süreçler 5 aydır gidip geliyorum insallh bende artık tedaviye başlayabilirimÇok teşekkür ederim Allahım gönlünden geçenin en güzelini nasip etsin İnşallah
İnşallah yaşayan bilir baştan sona sürünceme.. Umarım hepsine değecek sonuçlar alırızİnsallah bebeklerimiz bizimledir. Allah kerimdir bir tek ona dua edip sıgınıyorum cok istiyorum. Benimde idrar testim negatif cıktı. Yıkıldım. Kan tahlili yaptırmadım daha
Tutmus mu?Kalite önemli bence çünkü kaliteli olmayan embriyo tutunmaz tutunsa bile belli bir süreden sonra ya düşük oluyor ya da bebeğin kalbi duruyor. Bizim öyle oldu. 11 hata kalbi durmuştu. Kürtajla aldırdık. Genetik tarama yapmamıştık 5 gün güzel çoğalmış mükemmel kalitede embriyo transfer etmiştik genetik tarama yapılmadan. Ondan sonra 2 kez daha opu oldum ama 5 gün oluşan görüntüde mükemmel embriyolarımın genetikleri kötü çıkmıştı. Transfer yapmadık onları tekrar aynı kaybı yaşamamak için. Şimdiki transferde genetiği sağlam bir embriyo koyduk. Perşembe test günüm. İnşallah tutmuştur.
Evet ben de gordum hayaletcigi:)Kızlar transferin 4 günü hafif kaşık ağrım var bugünün testi acaba benmi hayaletçik görüyorum ….
Sizin kacıncı gün embriyosu hayırlı olsun bu aradaKızlar transferin 4 günü hafif kaşık ağrım var bugünün testi acaba benmi hayaletçik görüyorum ….
5.gün embriyosuSizin kacıncı gün embriyosu hayırlı olsun bu arada
Allah hayırlısıyla kucağına almak nasip etsın tatlım5.gün embriyosu
Ammminnnn kuzum darısı emek verenlerin isteyenlerin başınaAllah hayırlısıyla kucağına almak nasip etsın tatlım