- 5 Kasım 2024
- 101
- 70
- 28
Canım gelişmezlerse zaten sende tutunma imkanı da yok inşallah gelişir de ihtimalimiz artarkızlar yarın sabah transfere gidicem 8 de burda ol dedi embriyolarım cumartesi çözüldü 5. güne taşınmaya çalışıyor doktor çok stresliyim benim gibi transfer olan oldu mu donmuş 3. gün embriyosu çözülüp 5. güne ilerletilen çok korkuyorum ya gelişmezlerse diye
oldum transfer ikiside gelmiş 5. güneCanım gelişmezlerse zaten sende tutunma imkanı da yok inşallah gelişir de ihtimalimiz artar
Oohhhh maşallahhhh çok sevindim adınaoldum transfer ikiside gelmiş 5. güne
amin canımmm hepimizin hayırlısıyla kucağına almak nasip olur inşallah birlikte gaz sorunlarını konuşuruzOohhhh maşallahhhh çok sevindim adınahayırlısıyla kucağına almak nasip olsun inşalllah
Kizlar suan cok endiseliyim, bugun transferin 8.gunu, su gibi akintiyla beraber kahverengilik geldi, regli mi oluyorum yerlesme kanamasi mi aklimi oynatmazsam iyidir. Sizde var mi lekelenme vs?
Bende regl sancısı cekiyorum 6. GünümKızlar ağrınız var mı? Ben 8 inde transfer oldum. Olduğumdan beri regl ağrısı gibi geldili gittili ağrım var.
Evet oluyo agri, arada artıyo arada geciyo..Bende regl sancısı cekiyorum 6. Günüm
Aynen benim de öyle. Ama regl olcam diye korkuyorum acıkcası benim her regl öncesi yüzğmde sivilcelenmelee olur yüzüm sivilcelendiEvet oluyo agri, arada artıyo arada geciyo..
Hayali bile çok güzelamin canımmm hepimizin hayırlısıyla kucağına almak nasip olur inşallah birlikte gaz sorunlarını konuşuruz
H Hukukcu1 canim ne oldu test sonucun merak ettim sanki 11 kasımda demiştinAminnn inşallah hayırla sonuçlanır hepimiz içinbende bugün 5. Günüm öylesine bir test yaptım tek çizgi çıktı erken farkındayım ama çoğu kişi 5-6 günlerde kaset testlerde pozitifi gördüğünü yazmış bende denemek istedim de bişey çıkmadı benim ikinci denemem göğüslerimde hassasiyet var sadece birde çok sık idrara çıkmaya başladım başka bir belirtim yok inşallah tutunur başka embriyom da kalmadı diye endişeliyim biraz
Ben 8. Gün test yaptım negatif çıktı benim maalesef başka embriyomda kalmadı uzun bir süre ara vereceğim
İlaçlarını kullanmaya devam et. En azından test gününe kadar. Çünkü 8 gün çok erkenBen 8. Gün test yaptım negatif çıktı benim maalesef başka embriyomda kalmadı uzun bir süre ara vereceğim
Kesinlikle ilaçlarına devam et testte hemen çıkmıyor canım ümidini yitirmeBen 8. Gün test yaptım negatif çıktı benim maalesef başka embriyomda kalmadı uzun bir süre ara vereceğim
Kuzu benim bugün test günüm ilaçlarıma bu sabaha kadar devam ettim bırakmadım ama negatif çıktı yine bugünden itibaren bıraktım ilaçları nasip değilmişİlaçlarını kullanmaya devam et. En azından test gününe kadar. Çünkü 8 gün çok erken
İlaçlarını kullanmaya devam et. En azından test gününe kadar. Çünkü 8 gün çok
Hiç ümidim yoktu kuzu ilk günden beri belirtim yoktu normal yaşantıma devam ediyordum 6. Gün doktorun asistanına yazmıştım yine tutmadı galiba belirtim yok diye onlarda test gününü bekleyin yazmış sonuç olarak negatifi gördüm. Ben bu süreçte belirtinin önemli olduğunu düşünüyorum ilk transferimde de belirtim yoktu bunda da aynısıydı. İnşallah siz hayırlı haberleri alırsınız ben seneye başlarım 3. Tedaviye Allah nasip ederseKesinlikle ilaçlarına devam et testte hemen çıkmıyor canım ümidini yitirme
Kanda mı negatif çıktıBen 8. Gün test yaptım negatif çıktı benim maalesef başka embriyomda kalmadı uzun bir süre ara vereceğim
Ama testler yanıltabilir en azından ilaçlarını bırakmadan bir kan versenHiç ümidim yoktu kuzu ilk günden beri belirtim yoktu normal yaşantıma devam ediyordum 6. Gün doktorun asistanına yazmıştım yine tutmadı galiba belirtim yok diye onlarda test gününü bekleyin yazmış sonuç olarak negatifi gördüm. Ben bu süreçte belirtinin önemli olduğunu düşünüyorum ilk transferimde de belirtim yoktu bunda da aynısıydı. İnşallah siz hayırlı haberleri alırsınız ben seneye başlarım 3. Tedaviye Allah nasip ederse
Testten kastım kanAma testler yanıltabilir en azından ilaçlarını bırakmadan bir kan versen
Evet kanda negatif çıktı benim genetik analiz yapılması gerekiyor bir sonraki tedavimde 2. Tedavimde uygulanabilecek tüm işlemler tedaviler uygulandı ona rağmen tutmadı genetikte sıkıntı var muhtemelen en başında doktorum genetik analiz önermiş olsaydı belki bu kadar uğraşmak zorunda kalmayacaktım olan oldu artık sıfırdan başlayacağım zamanı geldiğinde inşallahKanda mı negatif çıktı