2024 Kasım Ayı transfer olacaklar

kızlar yarın sabah transfere gidicem 8 de burda ol dedi embriyolarım cumartesi çözüldü 5. güne taşınmaya çalışıyor doktor çok stresliyim benim gibi transfer olan oldu mu donmuş 3. gün embriyosu çözülüp 5. güne ilerletilen çok korkuyorum ya gelişmezlerse diye
Canım gelişmezlerse zaten sende tutunma imkanı da yok inşallah gelişir de ihtimalimiz artar 🤲🏻❤️

Kizlar suan cok endiseliyim, bugun transferin 8.gunu, su gibi akintiyla beraber kahverengilik geldi, regli mi oluyorum yerlesme kanamasi mi aklimi oynatmazsam iyidir. Sizde var mi lekelenme vs?

Kızlar ağrınız var mı? Ben 8 inde transfer oldum. Olduğumdan beri regl ağrısı gibi geldili gittili ağrım var.
Bende regl sancısı cekiyorum 6. Günüm

Aminnn inşallah hayırla sonuçlanır hepimiz için🙏🥰 bende bugün 5. Günüm öylesine bir test yaptım tek çizgi çıktı erken farkındayım ama çoğu kişi 5-6 günlerde kaset testlerde pozitifi gördüğünü yazmış bende denemek istedim de bişey çıkmadı😏 benim ikinci denemem göğüslerimde hassasiyet var sadece birde çok sık idrara çıkmaya başladım başka bir belirtim yok inşallah tutunur başka embriyom da kalmadı diye endişeliyim biraz
H Hukukcu1 canim ne oldu test sonucun merak ettim sanki 11 kasımda demiştin 😊

İlaçlarını kullanmaya devam et. En azından test gününe kadar. Çünkü 8 gün çok
Kesinlikle ilaçlarına devam et testte hemen çıkmıyor canım ümidini yitirme 🤲🏻
Hiç ümidim yoktu kuzu ilk günden beri belirtim yoktu normal yaşantıma devam ediyordum 6. Gün doktorun asistanına yazmıştım yine tutmadı galiba belirtim yok diye onlarda test gününü bekleyin yazmış sonuç olarak negatifi gördüm. Ben bu süreçte belirtinin önemli olduğunu düşünüyorum ilk transferimde de belirtim yoktu bunda da aynısıydı. İnşallah siz hayırlı haberleri alırsınız ben seneye başlarım 3. Tedaviye Allah nasip ederse

Hiç ümidim yoktu kuzu ilk günden beri belirtim yoktu normal yaşantıma devam ediyordum 6. Gün doktorun asistanına yazmıştım yine tutmadı galiba belirtim yok diye onlarda test gününü bekleyin yazmış sonuç olarak negatifi gördüm. Ben bu süreçte belirtinin önemli olduğunu düşünüyorum ilk transferimde de belirtim yoktu bunda da aynısıydı. İnşallah siz hayırlı haberleri alırsınız ben seneye başlarım 3. Tedaviye Allah nasip ederse
Ama testler yanıltabilir en azından ilaçlarını bırakmadan bir kan versen

Kanda mı negatif çıktı
Evet kanda negatif çıktı benim genetik analiz yapılması gerekiyor bir sonraki tedavimde 2. Tedavimde uygulanabilecek tüm işlemler tedaviler uygulandı ona rağmen tutmadı genetikte sıkıntı var muhtemelen en başında doktorum genetik analiz önermiş olsaydı belki bu kadar uğraşmak zorunda kalmayacaktım olan oldu artık sıfırdan başlayacağım zamanı geldiğinde inşallah

X